Olen veidi mures oma kaabeltelevisiooni pildiga. Pildis on hägused diagonaalsed triibud. Olen probleemi selgitanud ka kaabeltelevisiooni operaatorile (TELO) kuid ilmselt lahendust pole leitud. Mõtlesin ,et millest see võib olla põhjustatud ja kas saaks ma ise midagi teha selle parandamiseks. Kas aitaks äkki mõne võimendi, filtri või mõne muu vidina kasutamine? Olen kuulnud ka ,et mõnelpool kasutatakse ka mingisugust galvaanilist eraldajat aga milleks seda kasutatakse?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kaabeltelevisioon
Collapse
X
-
need hägusad diagonaalsed triibud peaksid olema peegeldunud kanali sünkrohäired.tavaliselt tekivad nad siis kui ülekantavaid kanaleid on palju ja nad asuvad sageduslikkult küllaltki lähestikku.üldiselt on see vene telekate probleem, eriti hästi lõi see välja Vitjaz kuubikutes.antennikaabel tuleb ka üle vaadata, et kas varjestus pole viga saanud.
-
Omal tekkisid sarnased triibud siis kui läheduses (teises toas) töötas omaehitatud arvuti. Kogu ruum oli häireid täis.
Sarnane sodi võib tulla ka telekaabli kaudu nt. siis kui ka arvutis teleka kaart.
Splitterid võiksid viga leevendada.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
kui naabritel on sama, siis on viga ikkagi ülekandepoole peal.kui operaator midagi ette ei võtta, siis ainuke koht kuhu kaebada saab on tarbijakaitse.
Comment
-
Otseselt minu maja kaabli kõrval interneti kaablit pole aga võibolla suuresmajas kustkohast mulle individuaalmajasse kaabel tuleb võib küll netikaabel kõrvuti olla. Kaabelfirma kurtis jah ka siin ,et neil on internetivõrgukaablitega probleeme. Kuid samas Tallinnakorteris kus on STV võrk ja suurmaja internetikaableid täis veetud seda probleemi pole.Igal plussil on omad miinused
Comment
Comment