korras
Teade
Collapse
No announcement yet.
korras
Collapse
X
-
korras
52 27 316 Risto
teknootik@gmail.com
Tallinna südalinn Foorumi keskus Narva mnt 5 / Tallinna Viru Keskuse OMNIVASildid: Puudub
-
Arvatavasti on esimese anoodi ahelas üks kõrgeoomiline takisti katkenud (nii umbes 300k ja suurem). Külmjooted on ka võimalikud.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
-
Ma ei usu, et toru läbi - ei ole seda moodi nagu. AA-s on suured spetsid, võid julgelt sinna viia.
Mis maksab? Takisti hinna leiad poe nimekirjast aga oskus vigast üles leida maksab igas töökojas erinevalt Ühesõnaga: ei tea, palju nad küsivad, olen seni elektroonikat ise parandanud.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Kui tester käepärast, vaata, mis juhtub pingetega kineskoobi jalgadel. Kui toimub kapitaalne vähenemine katoodidel, siis otsi viga automaatse valge balansseerimise lülitusest.
Kütteniidi allavajumist ma eriti ei usuks (oletan, et küte tuleb ikka eraldi mähiselt) .
Keera reatrafost heledust vähemaks, mis siis toimub äkki saab mingil põhjusel palju kiirensuspinget peale ja niikaua on pilt ilus ,kuni videovõimendi veel "jaksab" režiimi hoida.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Originally posted by basic@Apr 22 2004, 12:53
PS! kui pilt heledamaks hakkab minema, siis tekivad samuti sellised sik-sakilised triibud, et horisontaalselt väikse nurga all ühest äärest teise ja tagasi kuni alla välja.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Originally posted by kreeklane@Apr 22 2004, 20:08
neid on lihtsalt kole vaadata. korralik kineskoop suudab nad ära kustutada.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment