Teade

Collapse
No announcement yet.

Telia heli filmi ajal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Telia heli filmi ajal

Ikka juba pikalt on HDs olnud, aasta vähemalt kui mitte rohkem. Aga helis pole ikka põhimõtteliselt vahet. Keegi kuskil kääksatas et HD versioonidel olla audio bitrate veidi suurem, aga kuna kanalid ise teevad heli juba hullema kui mõnel sisseostetud reklaamil, siis pole vahet mis bitrate on... Näiteks TV3 SNKT on olnud piinlik kuulata, mitmed muudki muusikasaated ka K2 peal. K11/K12, neid pole ammu vaadanud kuid need harvad juhud kus olen üritanud, on isegi heli olnud monos - kui sama saade K2 peal on stereos. Telia siin muidugi ei morjenda, need on kanalite endi kiiksud (ma arvan...).
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

No nii, praegu on kõik Telia kanalid ainult stereo, sh ka need, mis eile ikka veel varemnimetatutest 5.1 heliga olid.

Hetkel eetris olev SNKT parimad palad kõlab nagu oleks monos... Mage värk.

Eesti Meedia kanalite HD pilt tuli Teliasse 2017 kevadel. Kuigi kohati näeb see HD ikka väga kehv välja.
      Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
      Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Esmalt postitatud Cartman poolt Vaata postitust
        Hetkel eetris olev SNKT parimad palad kõlab nagu oleks monos... Mage värk.
        Mitte nagu monos vaid ongi monos. Võtsin just klapid ja DACi ja telekast otsa, mono mis mono.
        Mage on veel väga leebe väljend, ma ütleks ja ütlengi palju vängemalt aga avalik ruum, aastavahetus juu nõu .

Pane 3Sat HD peale - heli on 448kbps DD stereo, kontserdid tänasest kuni homse hommikuni katkematult...
        Auf einen Blick 3sat Livestream, TV-Programm und verpasste Sendungen: Sehen Sie die Videos der 3sat-Mediathek wann und wo sie wollen!
        Konfutsius

Comment

Eesti Meedia kanalite HD pilt tuli Teliasse 2017 kevadel. Kuigi kohati näeb see HD ikka väga kehv välja.
          Bitrate oli vist väga madal, et Amino bokside omanikud ka midagi näeks. Viimati oli TV3 kõige hullem, aga pole ammu seda kommertsp*ska vaadand.

Comment

Telia heli filmi ajal

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
            Mitte nagu monos vaid ongi monos. Võtsin just klapid ja DACi ja telekast otsa, mono mis mono.
            Mage on veel väga leebe väljend, ma ütleks ja ütlengi palju vängemalt aga avalik ruum, aastavahetus juu nõu .
            See näitab ikka suht üheselt, mida TV3 arvab oma vaatajatest. Häbi neil endal muidugi pole.
            Peaks olema ju nende kõige popim ja kõige paremini produtseeritud saade.

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
            Bitrate oli vist väga madal, et Amino bokside omanikud ka midagi näeks.
            Sõnastame siis ümber : kõigile näpuotsaga p#ska, sest äkki mõni amino vaataja kaob ära, selle asemel, et innovatiivsemale vaatajaskonnale normaalset pilti pakkuda.
            viimati muutis kasutaja Scott; 31 m 2017, 23:38. Põhjus: järjestikpostitused kokku
            Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"

Comment

Pole seal Aminoga midagi pistmist, kaovad Aminod ära, vaatavad uuemate bokside kasutajad endiselt samasugust paska. Amino ju nagunii HD kanaleid ei näe, on see HD siis miskit kiiduväärt striim?

Comment

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
                Pole seal Aminoga midagi pistmist, kaovad Aminod ära, vaatavad uuemate bokside kasutajad endiselt samasugust paska. Amino ju nagunii HD kanaleid ei näe, on see HD siis miskit kiiduväärt striim?
                Seda hullem häbi veel Teliale.

HD striim pole suurem asi Telias. Parem kui ilma, aga ilmselt oleks see pilt SD na pea sama hea sama bitrate juures. Ma pole küll Telia vaataja eriti olnud, aga nüüd siinsamas teemas testides tekkis soov neid vähe parema heli ja pildiga saateid vahest vaadata... Aga just siis näpitakse midagi ära.

Comment

Seda ilmselt ei näppinud mitte Telia, sest see kõnealune SNKT on nende väitel endiselt 256kb/s stereo.
                  rtsp://84.50.87.81/2_15814111_43a7464d3770da74289f2f19bba1d0ad
                  rtsp://84.50.87.103/2_15814111_43a7464d3770da74289f2f19bba1d0ad
                  rtsp://84.50.87.67/2_15814111_43a7464d3770da74289f2f19bba1d0ad
                  rtsp://84.50.87.93/2_15814111_43a7464d3770da74289f2f19bba1d0ad

Comment

Selge see, et SNKT on TV3 kvaliteedi probleem. Ei imesta, kui ongi nii toodetud...
                    Ära näppimise all mõtlesin tänast 5.1 heli kadumist sealt, kus oli.

Comment

Vaatasin momendil suvaliselt Discovery Science HD kanalit, FFmpeg näitas endiselt "Audio: ac3 (AC-3 / 0x332D4341), 48000 Hz, 5.1(side), fltp, 384 kb/s". Ei oska kommenteerida, mul endal säherdusi 5.1 heliga kanaleid tellitud pole, aga ehk siis tõesti Telia seal midagi käkerdanud on.

E: Ega sul seadete alt "Eelista HD" pealt järsku "Eelista SD" peale karanud pole? Telia teeb aeg-ajalt säherdust nalja, siis peaks vist saamagi stereo heli.
                      viimati muutis kasutaja A.S.; 31 m 2017, 16:35.

Comment

Selge see, et SNKT on TV3 kvaliteedi probleem. Ei imesta, kui ongi nii toodetud...
                        Ongi nii toodetud. Vaatasin kõiki SNKT saateid kuna pean end muusikasõbraks ja pere samuti heast muusikast ja naljast ära ei ütle. Minu arust on SNKT olnud vähemalt viimased kolm aastat monos - mis sest et TS striim on stereos. Ma ütlen ausalt - reklaamid on parema heliga kui see saade. Kuna saade ei ole live, siis salvestatakse ja see salvestus on täielik pask, leebelt öeldes.
                        Muide ka K2 teeb selliseid lükkeid. Kedagi ei huvita ju, keegi ei küsi midagi ja kes häält teeb, on kindlati mingi ilge mittesallija.
                        Finaal Saku Suurhallist võis olla stereo kuna oli live, kontrollin uuel aastal.
                        Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud A.S. poolt Vaata postitust
                          Vaatasin momendil suvaliselt Discovery Science HD kanalit, FFmpeg näitas endiselt "Audio: ac3 (AC-3 / 0x332D4341), 48000 Hz, 5.1(side), fltp, 384 kb/s". Ei oska kommenteerida, mul endal säherdusi 5.1 heliga kanaleid tellitud pole, aga ehk siis tõesti Telia seal midagi käkerdanud on.

E: Ega sul seadete alt "Eelista HD" pealt järsku "Eelista SD" peale karanud pole? Telia teeb aeg-ajalt säherdust nalja, siis peaks vist saamagi stereo heli.
                          Kahtlustasin ise ka esimese asjana seadeid ja vaatasin kohe üle. Oli jah jälle sd peale kukkunud, kuid hd peale panek ei muutnud mitte midagi. Restart ka ei aidanud.
                          Teist päeva ei ole enam 5.1 heli nendel paaril kanalil ja seaded on kõik õiged... Mitte et telial oleks mingeid erilisi seadeid seal

Aga no see pidev iseeneslik sd peale kukkumine ja pildiseaded 720p peale - täiesti ajuvaba. Käi ja valva neid seadeid pidevalt kas ikka on õiged.

Comment

Igatahes FFmpeg näitab, et Discovery IDx HD ja Animal Planet HD on momendil endiselt 5.1 heliga, kontrollimise võimalus paraku puudub. Seega võib probleem olla enne striimi Telia kätte jõudmist, sest paki seda kuidas tahad, stereost ikkagi reaalset 5.1 heli ei teki.

Comment

Selge see, et kanalid saadavad õiget signaali, ega need eesti omad pole
                              Ma ei saa ikkagi aru... Kuulen nendest varasematest 5.1 kanalitest, et see heli on parem kui teistelt. Samas signaal on PCM stereo nagu kõik ülejäänud.

Comment

Ja audio seaded vaatasid kindlasti samuti üle, et kas "stereo" või "auto"?
                                "device_audio_output_format": {
                                "reference": "device_audio_output_format",
                                "scope": "device",
                                "value": "stereo",
                                "default": "stereo",
                                "read_only": false,
                                "options": ["stereo", "auto"]
                                },
                                Minul näiteks on valitud stereo, 5.1 ei saaks paremagi tahtmise korral telerisse tulla.

Comment

Working...
                                X