Jällegi probleeme Samsungiga. Täpsemalt teleri PLANO CW-29M66V 100hz. Esiteks on see pill parajalt pasa pildiga nagu ika mu uus Samsungi monitorgi(SyncMaster 955DF). Pilt on igatpidi kõver ja mingid laigud sees aga see selleks. Ühendasin ükshommik selle teleka vooluvõrku (sisse ei lülitanud) ja kui teler sai umbes 10minti standbys olla akkas kostuma mingit plõkksimist Samal ajal kui ta niimodi plõksutas vilkus eespaneelil kollane tuli. Hääl sarnaneb väga mingisuguse relee omale. Proovisin siis telekat sisse sülitada aga ei toimi midagi enam.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Pask Samsung
Collapse
X
-
Impulsstoide puus omadega- nimelt kas toitekontroller, reatranss või trafo.Asi lõhnab PROTECTION ahela rakendumise järgi Toiteplokis ülekoormus.MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
-
Ennem oli mul probleeme PHILIPS 28PT4423/11-ga millel samuti reatrans ja traffo läbi kippus küpsema. Peale kolmandat korda paranduses käies sai otsustatud ,et mõttekam oleks uus telekas osta. Nüüd siis kui kuuaega uus telekas olnud tuleb vist sama teed jätkata. Sel PHILIPSIL oli juba tehasepoolne viga skeemis eks näis kas ka SAMSUNGIL.
Nii sellel SAMSUNGIl kui ka PHILIPSIl oli kombeks ka kärsahaisu vaatamisel tuppa levitada. Arvan ,et miski seal ikka tasapisi küpses.Igal plussil on omad miinused
Comment
-
Originally posted by 8413@May 9 2004, 12:58
nt panasonic TX-29PX10P
ja kui raha vähem proovi thompsoni pidavat ka kiirelt arenenum olema- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Ilmnes selline jama ,et antud Samsungid kipuvad vist soojas toas niimodi jukerdama. Viga ilmnes siis kui toas üle 26c sooja kui jahedam siis töötab korralikult. Kas seal kuumeneb siis midagi tõsiselt üle? Sellel Samsungil on 3a garantii. Ei tahaks mõelda ,et selle jama pärast 3a hoolduses pendeldama hakkaks.
To: felch mis tähendab ,et sel Panal ühitus viletsavõitu?Igal plussil on omad miinused
Comment
-
Vahest on see professionaalne kretinism (10a monitoride parandamist ) aga mina näen et pildi üleaval, suht keskel lähevad kiired lahku ja valge juti asemel värviline. Tüüpiline ühituse viga nagu. Häirib. Teised aga ei märka !!!???- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Originally posted by felch@May 14 2004, 00:57
Vahest on see professionaalne kretinism (10a monitoride parandamist ) aga mina näen et pildi üleaval, suht keskel lähevad kiired lahku ja valge juti asemel värviline. Tüüpiline ühituse viga nagu. Häirib. Teised aga ei märka !!!???
[OT]
Kord käisin tuttava juures ja sellel telekal puudus täielikult sinine värv - pilt punakollaroheline. Ütlesin siis. Ei pannud omanik mitte midagi tähele-ilus värviline pilt olevat
Siis veel üks perses värvisünkroga venelaste telekas, pal plokki sees polnud loomulikult ja võttis siis eesti kanalitel "mingisugused värvid ette" - Jälle olevat ilus pilt olnud
[/OT]Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Lgp. kolleegid, ma mõtlesin juba ammu et olen ärakeeranud ,kuid on ju siis teisigi. Mul sama jama ma näen ja kuulen kõke muud kuid mitte seda mis toimud ekraanil. Õndsal vene ajal toitsin end telekate remondiga ja kuna olen raadiokeskuse kooliga mees siis kõiki teh. probleeme, mis esinevad kas audios või videos, nii et elukutse ohver pole midagi parata.Emal oli kolm poega, kaks olid lollakad, kolmas oli raadiomees. : Kõige parem töö oli raadiojaamade remont sealt pole küll midagi taolist külge jäänud, peale praktilise kogemuse kõrgsagedusega ja see ei häiri.
Comment
-
Ahjaa felch mõtles selle ühituse all eurokeeli convergence. Mõndadele lihtsamalt selgitades – jooned (ja nt. tekst) ekraanil ei tohi olla värviliste äärtega. Monitorides ja TV-s kasutatakse kogu värvigamma esitamiseks kolme põhivärvi – punast, rohelist ja sinist (televisioonis jäetakse tehnilistel põhjustel roheline, lootuse värv, üle kandmata, vahest seetõttu ongi programm ajuti nii lootusetu...). Kineskoobi kaelas on iga nimetatud värvi jaoks oma "elektronkahur". Valge joone joonistamiseks
peab iga kahuri kiir langema ainult oma luminofooritäpile (või ribale trinitronkineskoobis). Kui nad seda ei tee, tekivad (tavaliselt ekraani äärtes) joontele värvilised lisad (mäletate veel vanu nõukogudeaegseid värvitelekaid?. Kaasaegsetel monitoridel on ühitust võimalik kasutaja poolt sättida ekraanimenüüst.
Kui poodi põhjalikult telekaid minna vaatama siis on ikka väga raske valida selline isend millel mingit kiiksu küljes pole. Kõverad pildid, värvilaigud, nihutatud pilt jm. Üsna masendav.Igal plussil on omad miinused
Comment
-
Originally posted by velx@May 14 2004, 13:22
Kõverad pildid, värvilaigud, nihutatud pilt jm. Üsna masendav.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
Comment
-
Küsisin kord tuttavalt telekate müüjalt, et miks kõigil värviküllastus ülearu peale reguleeritud ja ainult ühel värvid normaalsed. Selgus siis huvitav tõsiasi, et enamus ostjaid hindavad neid telekaid paremateks, millistel värvi rohkem. Nii et - meelega oli nii pandud...Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Kui tahate ennast lôbustada, siis minge küsige poest müüjalt infot mône tehnilise parameetri kohta ( näit tundlikkus) ja kuulake, mis ta kokku jahvatab. Testitud, kui omal ajal telekat otsisin . Sai siis ostetud renerkist 28 tolline Beko(+nicam) just tänu teatud asjaoludele, pilt enamvähem, kuigi kôrgepingekvaliteet jätab soovida veidi. Kuid-- asjal oli SKEEM KAASAS !!!!Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
Comment