Teade

Collapse
No announcement yet.

(Neti) telepilt maale minu laste vanaemale

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

(Neti) telepilt maale minu laste vanaemale

Nii. inimesed on magusa ja laisa eluga ära harjunud.
    Lahendus, mis varem toimis, toimib ka nüüd - Starman läbi õhu, oi...vabandust Elisa Elamus , ei paku enam piisavalt elamust, sest ei saa tagasi kerida ja oma sultanit vahtida siis kui aega on.
    Et ta tahab sellist lahendust nagu tema Starmani , vabandust Eliiiisa Elamuse digiTV-l kortermajas, kus saab oma seepe kruttida küll ühte-küll teistpidi.

Ja kuna martinjott on ainult siis kõige armsam kui häda kõige suurem on, hakkas ta mõtlema:

Mul on olemas Starmani kaart ja see on seotud läbi veebi nende järelvaatamisteenusega (nutiseadmes), proovisin ka lauaarvutis - toimib.
    Eelmine suvi pakkusin selle välja - ei taha ja (eriti laste vanaisa , kes tahab reporterit vahtida,)ei oska kasutada.

Ehk küsimus. Kas on olemas sellist karpi, mis käiks teleka taha ,omaks pulti, jooksutaks Androidi, ning kuhu saaks peale installida näiteks selle samuse Elisa rakenduse, või siis Telia või Tele 2 oma.

Kas selline lahendus töötaks https://www.klick.ee/google-google-c...4p232gIVWOAZCh
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Vs: (Neti) telepilt maale minu laste vanaemale

Chromecastil pole füüsilist pulti kui sellist...
    Mingi suva android box ehk parem, millel pult vaikimisi kaasas?

Kas see chromecast töötaks, võin proovida kui väga kiire pole (õhtupoole).
    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
    Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Telia digibox töötab ka F4G ja vist ka võõra ühenduse taga.

Comment

Kunagi(ca 10a tagasi) oli sõbral vajadus meie telekanaleid kaugele maale saata, hankis mingid karbid, mis edastasid videosignaali ja ir käsklusi üle interneti. Sellisega jääks kogu Elisa elamus naturaalseks(mulle küll tuleb selline kiri alati ette kui karp ennast mingil põhjusel uuesti käivitab ja tegelikult sellist elamust ei sooviks aga noh..). Sellise karbiga ei sega ka need võrgu piirangud(osad kanalid lihtsalt võõras võrgus ei avane kui kasutada teenusepakkujate tarkvara).

Comment

Nende karpide nimi oli Slingbox, esmaseks müüjaks Viasat. Analoogsignaal oli sisendiks, väljundiks - kui õieti mäletan...
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Telia box töötab tõesti võõraste ühenduste taga ka aga siis ei näita TV3-e ja TV6-t. Nii väidetakse.

Comment

Working...
            X