Teade

Collapse
No announcement yet.

probleem videokaardiga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

probleem videokaardiga

on tekkinud nähtus milles kahtlustan videokaarti kuna monitor sai vahetatud ja teise masina taga kõik ilus. Püüan nüüd kirjeldada kui ekraanil tekst siis ees ja taga kus teksti ei ole on näha hallikad juttid mis on tähtede laiused ja nii kogu teksti ulatuses. Oskab keegi midagi soovitada? Või on tarkvaraline probleem näiteks videokaardi draiverid kaart ise 32mb nvidia riva tnt2 model 64

Väga sedamoodi, et videosignaal jääb monitori jaoks nõrgaks ja tekivad häired. Mul oli sama problem (ka varjud kirja taustal), kui üritasin monitori signaalijuhtmele pikendust panna...see oli küll tingitud viletsast juhtmest, nagu hiljem selgus.
    Kui kaardil kõige uuemad draiverid peal ja monitor teise masina taga korras on, siis kahtlustaks küll videokaarti...Minu teada peaks videosignaal kõigil kaartidel üsna jääv suurus olema...on see siis vana nVidia või uus Radeon...aga pead ei anna...

Comment

võivad ollagi mingid häired, nimelt läheb videokaardist mööda kaabel mille kaudu jõuab heli arvutikasti esipaneelile - vähemalt loodan seda, tahan rahulikult asja uurida kui aega saan

Comment

Varjud videosignaalis võivad tekkida,kui juhe on halvasti varjestatud (saast kaabel) või ei ole signaaliallikas ja koormus sobitatud .
        (varjud on sisuliselt mingi signaalikomponendi hilistumine või peegeldumine)
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

nüüd siis vahetasin videokaardi ära ja asi korras, muidugi vaevab veel küsimus ega AGP-ga midagi juhtunud pole sest see kaart mida proovisin oli PCI S3 Trio64 V2/DX , siis panin enda kaardi tagasi draiverid uuesti peale aga kasu mitte midagi nii et kahtlustan ikkagi videokaarti, veel kindlam oleks mõne teise masina peal minu kaarti proovida siis on asi täielikult selge ja siis selgub kas võib kaardi minema lennutada monitoris ja kaablis ei ole asi enne ju töötas ja teise masina taga asi OK monitor on Compaq v7550. On veel kellelgi kasulikke soovitusi või pean hakkama uut videokaarti otsima

Comment

Ja veel nii palju proovisin Print Scrn teha pildi ja Paintis tehtud pildi saatsin teise masinasse ja seal pilti vaadates kõik väga ilus aga minu masinas juttid peal nii et ei saa pilti välja panna

Comment

Working...
            X