Teade

Collapse
No announcement yet.

Sony TV

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sony TV

Probleem selles, et pilt on roosaka tooniga, st. valge on heleroosa.
    Pill ise KV-X2563E ja chassis AE-2.
    Service Mode's seda paika reguleerida justkui ei saa, või ma ei oska...õnnestub muuta ainult terve pildi tonaalsust või siis eraldi tumedat osa aga mitte heleda tooni. Kivi, mille väärtusi muudan, on CXA1587 (loomulikult algväärtused kirja pandud), aga netis selle kohta suurt ei seletata. Skeem on mul ka olemas.
    Pill ise muidugi üsna "vanake"...12 aastat turjal teisel
    Ehk keegi oskab nõu anda...näiteks mis järjestuses üldse reguleerida ja äkki oleks võimalik hoopis trükkplaadil midagi ära teha...ärge ainult öelge, et kinekas tuleb vahetada :blink:

njah paistab et see sony tüüpviga. mul kapi otsas vedeleb üx 14" sony trini. samuti roosakas. ise arvan et asi ikkagi kineskoobis a mine tea pole proovind seda service mode-i ja ega saa ka kuna aparaadil puudub pult.

Comment

Vene telekatel oli asi nagu selgem, kui pilt rohekas ja samal ajal ka purpur sees, siis kiskus kine õhtule...aga siis oli ka kogu pilt nendes toonides. Mul aga ainult valge (õigemini helehall, sest päris valgest on roosat raskem eristada)...seda peaks nagu kuidagi ära saama.
      Ja...Sony'l Service Mode minemiseks vist pulti pole vajagi...vähemalt vanematel. Teleka peal Channels +/- korraga sees hoida ja siis pealülitist sisse, kuni ekraani paremasse nurka TT tuleb. Siis menüüst Demo Mode. Muidugi on see eri chassis-tel erinev. AE-2 on nii...
      Muidu Sony'del domineerib ikka sinakas toon ja nii ka oli, kui AE-2 alles poisike...nüüd vanast peast kisub roosaks nigu mingi plika

Comment

CXA1587 menüüst proovi muuta tooni. kui SUB HUE ei lase muuta, siis proovi mängida G-DRIVE ja B-DRIVE muutmisega. ja ära unusta uusi väärtusi mälusse sisse kirjutama.

Comment

Proovisin kõike menüüst, ei aidanud, aga selgus et 90% tõenäosusega on kineskoop kutu...aeg on oma töö teinud.
          Veel üks variant on CRT plaadil R ja G otsad ära vahetada...kui läheb rohekaks, siis elektroonikas viga, kui jääb punakaks, siis kineskoop...kusagilt Sony foorumist leidsin...peab katsetama.
          Selline uus (siis kine) on arvatavasti mõttetult kallis...

Comment

Working...
          X