Teade

Collapse
No announcement yet.

y101

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

y101

ma otsisin k6ik teemad juba l2bi, ma tean kuda k2ib sildamine aga s6nagi ei leidnud sellest et kas y101 kannatab sildamist 8 oomise k6lariga, sest et ma arvan et ennem k2rssab kaitse kui v6im ise ju? ja radikale v6ib ju lisa ventika panna jahutuseks
    Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
    * Toitelüüdid
    * Kõlari kummilõdvik
    * Elekter
    * Kõrvad
    * Naabri närvid

proovi ja katseta ja sis ytle mis juhtus... endal plaan sama asja proovida...kunagi tulevikus!

Comment

k2rsatan endal 2ra ja sis ytlen et t88tab ilusti :angry:
      Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
      * Toitelüüdid
      * Kõlari kummilõdvik
      * Elekter
      * Kõrvad
      * Naabri närvid

Comment

Ei usu,et see vana jura kannatab sildamist... Kasuta asja ikka nii nagu ta loodud on. No mul oli kunagi RRR Melodija 2kanalit sillas ja täitsa edukalt töötas. Ta hakkab sul julmalt tuba kütma ja need vene transsid ei pea vastu. Muidu jah alla 8oomiste kastide sis ei või kasutada..

Comment

mina proovisin naljapärast oma vanavõimu ELEKTRON - 104 sildada lollipeaga!
          juhtus nii et akkas võimust suitsu välja tulema aga mingit pauku ei käind!
          võim pärast töötas korralikult edasi ja siiamaani

Comment

Originally posted by erx@Aug 12 2004, 10:21
            Ei usu,et see vana jura kannatab sildamist...
            ei ütlex, et ta väga jura on :unsure:
            Intel inside.. Idiot outside...

Comment

Originally posted by v6sa@Aug 12 2004, 11:22
              k2rsatan endal 2ra ja sis ytlen et t88tab ilusti :angry:
              Mis asja?
              Kui sa tahad, et teised sama teevad ning oma U-101'ed kah läbi lasedvad, siis ütle et töötab ilusti. (Ja hiljem saad naerda pooleks)
              Aga kui tahad korralik ja viisakas olla ning teistele head nõi anda, siis ütle et ei tööta sillatuna daaaa...

Comment

absolute genius-man

Comment

Originally posted by v6sa@Aug 12 2004, 09:14
                  ma otsisin k6ik teemad juba l2bi, ma tean kuda k2ib sildamine aga s6nagi ei leidnud sellest et kas y101 kannatab sildamist 8 oomise k6lariga, sest et ma arvan et ennem k2rssab kaitse kui v6im ise ju? ja radikale v6ib ju lisa ventika panna jahutuseks
                  Ehk lõpetaks selle paranoia Y101 sildamisest.
                  Sa loed pealiskaudselt, sillatamise teemas minu toodud näide ei ole ka kahtlusi
                  tekitanud asja mõttetuses.
                  Y101 annab 4 oomil 20W, sillas saad 8 oomil 40W kui skeemi kaitsed korras.
                  8oomil on iga kanali võimsus aga 26W, kas selle kahtlase 14W pärast on vaja
                  lollusi teha.
                  +/-26V toitega projekteeritud sildvõim aga annab 8 oomil vähemalt 130W, seega
                  iga võim eraldi 4oomil 65W. Y101 annab otsad kui võimu kaitsed korras
                  pole.
                  Muideks peale sildamise kasutatakse mõnikord ka võimendite paralleelühendust.

Veel üks tähelepanek: mõtlesin uuesti http://www.ub-elektronik.de lehelt avaldada sildvõimendi toitepingete ja võimsuste tabeli aga sildvõimu osa on
                  kadunud. Paistab, et on loobutud omale probleemide tekitamisest.
                  Kel huvi 7293/4 ga võimu teha võiks lehega tutvuda.
                  VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Originally posted by matt@Aug 12 2004, 19:35
                    absolute genius-man
                    Alati abivalmis

Comment

Originally posted by Jyrka@Aug 12 2004, 20:55
                      Y101 annab 4 oomil 20W, sillas saad 8 oomil 40W kui skeemi kaitsed korras.
                      8oomil on iga kanali võimsus aga 26W, kas selle kahtlase 14W pärast on vaja
                      lollusi teha.
                      +/-26V toitega projekteeritud sildvõim aga annab 8 oomil vähemalt 130W, seega
                      iga võim eraldi 4oomil 65W. Y101 annab otsad kui võimu kaitsed korras
                      pole.
                      su jutt on sinna maani täiesti õige kuni sa hakkad rääkima sellest 130W :unsure: ... mind tõesti huvitaks et millise arvutuse või teoreetileise analyysiga sa sellise tulemuseni jõudsid???

ma ple ka eriti teadja sellel alal aga ma syvenesin sellesse sildamisse natuke põhjalikumalt... kui võtta võimendi mis mõeldud 4 ohmi peale ja panna silda ning samuti 4 oomi peale sis läheb lõputransidest natuke vähem kui 2 korda suurem vool läbi kui normaalselt ja see on selge et nad ära kärsavad... (see on arvatavasti valearusaam?! :unsure: )

kui aga panna 8ohmine koormus siis läbib lõputransistore natuke väiksem vool isegi kui normaalselt...

igayx teab et P=(Uˇ2)/R sis tehke igayks arvutused et kui takistus suureneb 2 korda ja pinge suureneb ka kaks korda(sedasi just sildlylituses juhtub, kuid mitte päris kahte korda), sis suureneb võimsus 2 korda!!!

aga mul jäi arusaamatuks et miks sis asi läbi peaks kärssama?!
                      ma ple ka kõige targem aga kui ma eksin sis palun seletage asi kuidagi lahti?!

Comment

by the way ... kui toitetrafo valmis saan keritud läheb y101 kõrvetamiseks kohe kindlalt!!!

Comment

ärge nägu täis sõimake aga kui ma natuke seda asja veel uurisin, sis hakkasin endale ka juba päris võhikuna tunduma
                          lykake mu väidetu ymber ja äkki keegi oleks nii hea ja seletaks asja lahti miks sillatamine peaks võimu läbi kärsatama? :S...?!

Comment

Originally posted by -8o-@Aug 13 2004, 16:54

ma ple ka eriti teadja sellel alal aga ma syvenesin sellesse sildamisse natuke põhjalikumalt... kui võtta võimendi mis mõeldud 4 ohmi peale ja panna silda ning samuti 4 oomi peale sis läheb lõputransidest natuke vähem kui 2 korda suurem vool läbi kui normaalselt ja see on selge et nad ära kärsavad... (see on arvatavasti valearusaam?! :unsure: )

kui aga panna 8ohmine koormus siis läbib lõputransistore natuke väiksem vool isegi kui normaalselt...

igayx teab et P=(Uˇ2)/R sis tehke igayks arvutused et kui takistus suureneb 2 korda ja pinge suureneb ka kaks korda(sedasi just sildlylituses juhtub, kuid mitte päris kahte korda), sis suureneb võimsus 2 korda!!!

aga mul jäi arusaamatuks et miks sis asi läbi peaks kärssama?!
                            ma ple ka kõige targem aga kui ma eksin sis palun seletage asi kuidagi lahti?!
                            Puudu jäi üks pisiasi, nimelt sillas võimendava võimu koormusele tekib
                            tagasihoidlikult pakutuna (2Utoide-4)x0,7 volti pinge, seega max teoreetiline võimsus 4oomil 282W, 8oomil 141W.
                            Ei usu, et sul võimud identsed ja voolupiiramiskaitse lõpud päästab.
                            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Working...
                            X