peale on kirjutatud akord 201 stereo (vene keeles) peal on tal vinüülplaadimängija, asi ise on puidust kastis, esipaneel on plekist, sättida saab esipaneelil bassi, kõrgemaid, balanssi ja volüümi, taga on kaks kõlariväljundit ning 2 mingisugust sisendit... keegi kunagi rääkis et võimu on tal 2x2w või 2x20w.... ei tea kui täpsed need võimsuse kohta andmed on.... tahaks siis täpsemalt teada, ning takistust jne.... kui keegi tahab siis ma isegi täitsa annaks ta tartus vist ära mingi odavalt kui on soovijat... aga tal vahest on mingi jama sees et kärsalõhna tuleb ja mingi traat läheb sees hõõguma ühel kanalil, teisel mitte, asi on ilmselt kuskil mingi lühises...
Teade
Collapse
No announcement yet.
Mis võim see olla võib?
Collapse
X
-
Originally posted by sebastian@Aug 14 2004, 23:54
Võljundvõimsust ei tea, aga mäletamist järgi olid tal komplektis 4W kõlarid 4AC-4 (sees üks lairibavaljukas 4GD-35)...4-oomised, sagedusalaga vist 80...12500Hz. Ega grammofoni võimgi tugevam saa olla
Comment
-
Mul kunagi vedeles ka praktiliselt analoogne aparaat. 2x2W on realistlikum hinnang. Mul oli keegi idioot kõlarites elemendid asendanud mingisuguste ovaalsete 2W krappidega. Kuna need ei kannatanud mingit kriitikat, läks asi peale toite väljalammutamist kõige täiega prügimäele.Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu
Comment
Comment