Teade

Collapse
No announcement yet.

estonia eel ja lõppvõimust

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

estonia eel ja lõppvõimust

Omandasin äsja Estonia eelvõimendi up-010 ja lõppvõimendi um-010 (ym-010). Kõlarid on samuti estonia omad 35 as-021. Muusikat lasen arvutist. Kas olen asjast õigesti aru saanud, et ńeed omavahel kokku sobivad st kas võim on ka 8 ohmi nagu kõlarid? Probleem selles, et üks kanal on aeglaselt (3 kolme päevaga) lõpetanud töötamise. Pole nagu võimu piinanud... Ja kunas võimul palju sisendeid, siis millist oleks targem kasutada? Kas see on üldse oluline? Ja mida peaks teadma estonia puhul veel st kuidas saada parim heli?

Jään ootama targemate abi

Mis helikaart arvutis on?

Comment

Originally posted by vanamees@Aug 23 2004, 21:07
      Mis helikaart arvutis on?
      Mis see asjasse puutub ??

aga..

Signaali soovitan anda makisisendisse - see vastab kõige rohkem arvutist tulevale pingele.
      Kumb osa võimust ei tööta kas eelvõim või lõppvõim ?? , mismoodi näeb viga välja , kas signaaliindikaator näitab,kas mono nupp taastab heli.
      Prooviks (aga vaikselt, kruti volume controllist maha ! ) lase signaal otse lõppvõimu - kas siis töötab ?? ja ühenda siis signaalijuhe töötamise ajal taha (arvuti sisselülitamise plõks võib võimule saatuslikuks saada)
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

igaks juhuks lisan, et tyytava lxpvximuga ara signaaljuhet puutu, tal 'sisse projekteeritud' kala.

Comment

Originally posted by Rom@Aug 23 2004, 21:28
          igaks juhuks lisan, et tyytava lxpvximuga ara signaaljuhet puutu, tal 'sisse projekteeritud' kala.
          juhtisid õigele asjale tähelepanu (tänud) - arvuti töötagu enne, siis paned juhtme taha ja siis lükkad võimu sisse.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mõned integreeritud helikaardid annavad arvuti sisse ja väljalülitamisel üsna suure impulsi.

Comment

Originally posted by vanamees@Aug 23 2004, 21:40
              Mõned integreeritud helikaardid annavad arvuti sisse ja väljalülitamisel üsna suure impulsi.
              Seda võib ju teha suvaline seade.

Comment

Originally posted by unicorn7@Aug 23 2004, 14:46
                kuidas saada parim heli?
                siin tuleks veidi elektroonikat muuta, endal kohe projekt lõppemas, paneks siis äkki kuhugi pilte, inffi ja tulemusi..

Comment

Nii üritasin nüüd teie juhendite järgi tegutseda. Signaaliindikaator ei näita vasaku kanali aknas miskit, kui mono sisse lülitada mängivad mõlemad kõlarid. Otse lõppvõimu taha ühendades m'ngib ikkagi ainult 1 kõlar. Uskumatu, kas suutsingi 3 päevaga ühe kanali läbi lasta. Ahjaa, milline on makisisend? praegu on universaalsisendis.
                  Nii, milline neist võimenditest siis nüüd katki on? Ei viitsiks nagu neid mõlemaid parandusse vinnata (nõrk niasterahvas nagu ma olen:P) Ja kuhu üldse tln-s neid viia saaks? Või tuleb keegi koju ja teeb korda:P

Comment

Mustamäe Tevalos peaks ka saama. Hinnad seal küll minu jaoks natuke kõrged (tahan Radiotehnika UKU-020 parandada lasta):
                    Vea leidmine - 118.-
                    Remondi tund - 350.-
                    + juppide hind veel juurde

Kui ka tunni ajaga selle valmis saaks (mida ma hästi ei usu) läheks kokku peaaegu 500.- maksma, aparaadi sain aga tasuta - niisiis ei tasu mul ära see.

Comment

Pole sul seal midagi katki Kontrolli juhe yle mille kaudu signaali vximendisse vxtad. Vxi arvestades, et naisterahvas oled lihtsalt osta uus juhe u. 25-35eeku. Kokkuhoid missugune (pean remondi kallidust silmas)

PS. kontrolli kas arvutis on balans ikka keskel ja kas juhe ilusti sisse pistetud.

Comment

Nii juhtmel pole nagu miskit viga, sai naabripoisi juhtmega proovitud- sama lugu. Ja balanss on ka kõik paigas :P Kõik naised nii lollid ka ei ole :P
                        Ma usun, et midagi ikkagi läbi... Niisiis, kes tuleb ja parandab ära

Comment

Ei pidanud kedagi lolliks, lihtsalt kui jargi mxelda siis jaab tunne nagu oleks asi juhtmes. Kui eelvximendil vasak nivoo indikaator ei naita ja heli tuleb yhest kanalist ja mono nuppu alla vajutades tuleb heli mxlemast kanalist nagu peab, siis jareldan, et lxppvximendi on korras. Kuid arusamatuks siis jaab miks andes signaal otse lxppvximu kaob yks kanal ara? Peab ikka juhtmes asi olema vxi arvutis endas. Saad kuidagi kindlaks teha, et kas arvutist tuleb ikka ilusi heli mxlemast kanalist valja.

Comment

otsing..sealt leiad ka midagi.estoniast juttu palju.nii et tegutse,ära mõtle et suga nalja tehakse.

Comment

Nii, ega ma siin nüüd ei istu ja ei oota, et kõik kandikul ette kantakse. Muidugi olen uurinud otsingust, millest juba varem juttu olnud on, daa... :P Homme katsetan teist võimu arvuti ja sama juhtmega. Siis peaks nagu selge olema, milles viga.

Comment

Working...
                              X