Teade

Collapse
No announcement yet.

Kumb võim?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kumb võim?

Kas siis:
    radiotehnika uku 020(ühel kanalil kaitse läbi)-300EEk
    või
    radiotehnika y-7111-600EEk

Võite loetleda ka mis yhe jures parem ja teise juures miinus...
    mida iganes mis mul otsustada aitax

Mxlema kohta vxib ytelda "pole midagi erilist"
    UKU 020, kaitse labi ja 300.- Vxtab muigama ja tekib kysimus, miks seda kaitset siis ara ei vahetata ja ei myyda naiteks viiesajaga? Olen ise palju katkiseid vxime ostnud ja vxin vaita, et 95% on vead valetatud "vaiksemateks". Pakun, et sellel UKU-l on hoopis kanal omadega tuksis, nii, et pead arvestama sellise vximalusega, et pead remondivahet jooksma ja lxpphind erineb kxvasti ja mitte sinu kasuks. Veel UKU-st vxin ytelda, et enne soovitan otsida netist pilti ja veenduda, et sa yldse teda tahad - tema disain ei ole tema tugevam kylg. Heli poolest on ussr-keskmine, kyllaltki kapriisne.

Y7111 - on minu arvates ysna viletsapoolne, ma vabandan ette, kuna ma ei tee hetkel malu jargi vahet 7111 ja 7112-el, kui see millest jutt kaib on ekvalaiseriga, siis ysna xnnetu pill. Heli tuhm, myratase vxiks vaiksem olla ja nelja oomiga ei kannata kestvat txxd.
    Kui raha rohkem, siis otsi parem Odissey 010, txsiselt arvestatav pill (ma natukene aega tagasi myysin korraliku sellise maha ja kahetsen).
    Julgen soovitada, osta ennem juba see amfiton 35y-002, mis ostu-myygi foorumis myiakse, hinna poolest jaab kuskile nende kahe keskele, kuid vxin julgelt vaita, et parem valik.

PS! see vaid minu arvamus.

Comment

Olen Romiga siinkohal nõus - omanud mõlemaid aparaate ja norida on piisavalt mõlema kallal.
      Kui oleks valida, jätaks mõlemad ostmata, koguks juurde mõnisada krooni ja ostaks mõne Lääne oma hoopis.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

suured tänud nõuande eest=)

Comment

Aga mis arvamus on estonia 010-eel ja lõppvõimust?

Comment

Estonia on üsna pro, kannatab ilusti 4-l oomil kasutamist ja mis kõigeaprem, kou trükiplaat on suur ja ülevaatlik, midgai vaja vahetada pääseb kohe ligi ja ei pea jamama..
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

Originally posted by mighty@Aug 25 2004, 21:20
              Aga mis arvamus on estonia 010-eel ja lõppvõimust?
              Nendest kahest on küll parem, kuid ilma tuunimiseta ta midagi erilist ei ole. Liigub selliseid variante millel kaitse jupsib - lülitab liiga vara välja, ei saa vunki palju keerata. Lõppvõimul üksi on sound muidu mega hea!
              Eelvõim on kah jama, bassid undavad kõrgematel sagedustel, kõrged sisisevad. Kerge tuunimisega(siin foorumis olemas) saab eelvõimu hääle päris mõnusaks. Kui kasutada oskad, on ta hea pill.
              Parandamisega on nii, et mul aasta aega töötanud tõrgeteta. hea tulemus 15 aastat vana pilli kohta.
              Otsinguga leiad kah hulgi informatsiooni.
              TFK Audio
              #tfkaudio
              http://www.facebook.com/tfkaudio/
              http://tfkaudio.blogspot.com/
              - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

hqTafka, vaat, et ära ei sõna :P

Comment

RRR 020 vajab enamasti suht palju remonti, et temast korralikku pilli saada. Asi on parajalt vanade transside peal ja palju on ette tulnud lekkivaid transse kuskil võimu eelastmetes või tagasisides, mis põhjustavad igasuguseid anomaaliaid nagu aeg-ajalt genereerimist. Samuti tuleks enamus lüüte välja vahetada, sest need on oma aja ära elanud. Ekva plokk on suhteliselt niru värk, seal kipub sellise skeemilahendusega alaliskomponent panema helipoted ragisema.
                  Ise oman ka 020-t maal ja iga suve alguse ülesanne on siiani olnud jälle asi töökorda seada, viimane kord näiteks lüks ühe poole lõpu plokis paar vigast kt315(oli vist) vahetusse ja muidugi veel allesjäänud vene konded, mis ka koostööst loobunud. Eelvõimu panin pote juurde lüütide asemele 500pF kondekad ja ka pote ragisemisest sai lahti.

Comment

Nii....mul nyyd estonia 010...olemas...aga juba vajab parandamist... :P
                    on kedagi kes sellega norm-cashi eest tegelex?

Comment

Originally posted by mighty@Sep 3 2004, 10:50
                      mis viga ?

Comment

Originally posted by mighty@Sep 3 2004, 10:50
                        mis viga ?

Comment

Working...