Teade

Collapse
No announcement yet.

leidsin keldrist ühe võimu kivi...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

leidsin keldrist ühe võimu kivi...

leidsin keldrist ühe võimu kivi nagu pealkirigi ütleb... kivi peal ja karbi peal leidub selliseid andmeid:
    KIVI: 3.421.005

KARP: vene tähtedega siis: новинка, радиолюбителя для детей старше 10 лет (ei tea kas tegemist on siis laste mänguasjaga alates 10 eluaastast? : :blink: )злектроника интеграл 1м
    нч усилитель 50ВТ (ehk siis 50 vatti)

kiva ise on siis 18 jalaga, kaasas on karbis väike kilekotike takke ja tillukesi kondesi, ning 2 kruvi asja kinnituseks, et siis äkki keegi oskab öelda kasvõi omast kogemustest misasi see üldse on (no peale selle et ta võim on ) ja mis sellega teha saab, et äkki keegi aitab mind virtuaalselt selle kokkupanemisega?

EDIT: ahjah, kui väga vaja siis ma võin ju koostada täieliku loendi nendest asjadest mis kaasas on kui see aitab, kui õnenstub siis ma ehk katsun mõne päeva jooksul sellest kivist, karbist ja kaasasolevast imelikust skeemist sõbra digikaga pildi tekitada

Paistab, et tegemist on ühe võimendi konstruktoriga, mida vene ajal liikus. Kas trükkplaati ja radikat pole kaasas?

Comment

eip, ei mingit radikat ega trükki... aga mis arvad siis? oled sellist elukat näinud? võib sellest isegi asja saada?

muide, ma vaatasin et see on omal ajal maksnud 30 rubla, järelikult pidi see küll midagi eriti kõva olema

Comment

Konkreetselt sellist pole näinud, aga asja võib ikka saada.
        Mis andmed kivi peal on ?

Comment

Kas kivil endal pole midagi peale kirjutatud?
          Antud juhul on see ainuke asi, millest lähtuda. Minu arvates.
          Kui kivil midagi kirjas pole, siis suht raske edasi mõistatada.

Comment

no kivi peal on ainult need numbrid mis kirjutasin juba... kuskil oli mingi paber ka.... aga ma otsisin kui ei leidnud raibet... otsin ühest kohast veel kui leian annan teada, varem ei saa vist jah sittagi teada...

Comment

aga kas on võimalik kuidagi ka skeemi pealt välja lugeda võhikul, et kas stereo või misasi.....

PS: leidsin keldrist selle võimu kah, koos muude huvitavate asjadega:

FON-9 : see peaks olema mingisugune ekvalaiser-eelvõimendi, peal on tal selliseid kirjeid - блок расширения стереобазы ja mingi 50% märk on kah.....
              sees leidus tal siis trükkplaat kondede ja takistitega minu nägemist mööda, mingine kruvikaga regullitav asi, ja kilekott kus olis lülitid (3tk) ühenduseks muu maailmaga oli sellel trükiplaadil veidige arvudi IDE kaablit meenutav jullerdis

FON-8: see kah midagi sinna poole, vist ainult regullimispult - блок регуляторов громкости и тембров 20...20000Гц
              sellel siis sees sarnane trükkplaat kondede & takkidega, aga kaassas oli tal kolme lüliti asemel 4 potet, 1 lüliti, ja veel paar jullat, ning samasugune ühendus muu maailmaga oli tal ka - ide kaabli moodi asi. isegi ´2 mingisugust kiipi olital peal testkordesel vaatamisel

старт 7216 сигнализатор музыкальныи: asja sees olid siis mingid skeemid jällegi nagu teistelgi, ja valge karb millel peale kirjutatut MAJAK, sellel siis juba omakorda rohkem träna sees, paistis mingi trükkplaadil millel seekord ei olnudki midagi küljes, et tuleb ise kõik külge joota, vaadates mis asju tal sees on siis arvan et äkki võib tegu olle mingi signalisatsiooni puldiga vms, correct me if i am wrong...siin veel mingid lülitid mingid 3jalaga dioodid, miniatuurne selline lapik v aljukas, takid, konded jne. kui see on tõesti signalisatsiooni karp vms. siis sellega jamama ei hakka, ehitan u siiski ainult võimu.

Neljandaks on veel mingi raadio ehitamis konstruktor, see ka siia projekti vist ei kuulu, sest veel ei hakka ma seda ehitama

Igatahes suured tänud neile kes selle läbi on viitsinud vaadata, ning paar abistavat sõna oleks siis ka teretulnud

EDIT: ahjaa mingi trafo on ka, mis minu teada peaks olema mõeldud sellele võimule millest eelnevalt on juttu, sai nagu kunagi võetud ette projekt võim ehitada, aga siis jäi projekt ajapuudusel ja selle 'va viitsimise otsa saamisega, ja kolm kondet ka sellesamuse jaoks mõeldud on siis: kõik ühesugused, peal sellised kirjad: K50-18 50B 10000mkф +50%-20% 0815

Comment

mul on kodus lintmakk nimega Majak ja stereo ka, vb tõesti mingi võimulaadne asi .. nii pimesi ei oska midagi öelda, pilte ei saa ülesse panna?
                -

Comment

no piltidega on selline jama, et mul endal isiklikult digikat pole, kui suudan tänase päeva jooksul sõbra ära rääkida et teeks kähku pildi/kaks siis oleks super

Comment

Kui Sul skeem on olemas, katsu kindlasti pilt teha ja kuskile üles panna. Siis ehk saame Sind aidata.

FON-9 on sterebaasi regulaator. Kui Sul näiteks on väike tuba ja kõlareid pole õige stereohelipildi saamiseks võimalik teineteisest vajalikule kaugusele panna, siis tuleb see seade Sulle appi. Teeb helipildi n.ö. laiemaks.

FON-8 on helivaljuse ja tämbriregulaator. Üks pote helivaljuse ja kaks tämbrite (kõrged, madalad) jaoks. Kui on topeltpoted, siis tegemist stereoseadmega, kui mitte, siis mono.

Ctapt 7216 on suure tõenäosusega meloodiatega uksekell. Kas neid valida ka saab, oleneb sellest, kas plaadil on olemas lülitid või siis pisikesed poted kruvikaga mudimiseks. Nende abil saaks erinevaid toone seada.
                    Aga kui tegemist mingi Majak asjaga, siis ehk on tegemist mürapiirajaga?

Võibolla eksin aga selline on minu arvamus eelpool toodud jutust.

Comment

Originally posted by Hypik@Aug 31 2004, 14:35
                      Kui Sul skeem on olemas, katsu kindlasti pilt teha ja kuskile üles panna. Siis ehk saame Sind aidata.

FON-9 on sterebaasi regulaator. Kui Sul näiteks on väike tuba ja kõlareid pole õige stereohelipildi saamiseks võimalik teineteisest vajalikule kaugusele panna, siis tuleb see seade Sulle appi. Teeb helipildi n.ö. laiemaks.

FON-8 on helivaljuse ja tämbriregulaator. Üks pote helivaljuse ja kaks tämbrite (kõrged, madalad) jaoks. Kui on topeltpoted, siis tegemist stereoseadmega, kui mitte, siis mono.

Ctapt 7216 on suure tõenäosusega meloodiatega uksekell. Kas neid valida ka saab, oleneb sellest, kas plaadil on olemas lülitid või siis pisikesed poted kruvikaga mudimiseks. Nende abil saaks erinevaid toone seada.
                      Aga kui tegemist mingi Majak asjaga, siis ehk on tegemist mürapiirajaga?

Võibolla eksin aga selline on minu arvamus eelpool toodud jutust.
                      ---skeem on olemas ja katsun pildi tekitada
                      ---FON-8 topeltpoted jah, karbi pealgi oli kirjas et stereo asi on
                      ---Ctapt 7216 võib küll olla uksekell, sest seal mingi signaali värgist kirjutas küll karbi peal (küll vene keeles, mis ei ole mitte mu tugev külg )

Comment

No kui soovid ja võimalust on, siis tee neist venekeelsetest tekstidest ka pilti. Küll me kambapeale Sulle ära tõlgime!

Comment

tavai, eks üritab

OT: aga kas mingist vanast grammofoni võimust on lootust asja saada, et panen uude kasti, kas hakkaks tiksuma? ega sellega midagi P*sse ei lähe kui ma grammika osa seest välja kitkun?

Comment

Oleneb palju sa välja kitkud ja palju sisse jätad. Ja kas asi üldse seda vaeva tasub - äkki polegi nii võimas ja hea, kui loodad.
                            Muidu asja ikka saaks.

Comment

no ma arvan et tegelt asja tast saaks, paberite järgi väidetakse et asi on 2x2w aga mul veidi raske uskuda sest mul on kaks suurt kolmeribalist, ja need võtab peksma nii, et koliseb....

Comment

Working...
                              X