Teade

Collapse
No announcement yet.

leidsin keldrist ühe võimu kivi...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by saajatz@Nov 2 2004, 23:35
    oskab keegi öelda selle trafo kohta, et kuhu lasta sisse 220v ja kust +-36v välja tuleb? pilt on siin antud, me kasutajaga elektrik murrame tükk aega pead aga targemad ei ole :unsure:
    niiet nagu juba ütlesin, sama trafo on Y-101 sees

Comment

Originally posted by Elektrik+Nov 5 2004, 01:38--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Elektrik @ Nov 5 2004, 01:38)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-saajatz@Nov 2 2004, 23:35
      oskab keegi öelda selle trafo kohta, et kuhu lasta sisse 220v ja kust +-36v välja tuleb? pilt on siin antud, me kasutajaga elektrik murrame tükk aega pead aga targemad ei ole :unsure:
      niiet nagu juba ütlesin, sama trafo on Y-101 sees [/b][/quote]
      Elektriku pildi peal võrk usa jaoks ühendatud, meil pannakse 2 ja 2`kokku ja võrk lastakse 1 ja 1`sisse, või vastupidi, kui muidugi Y101 trafoga tegu.
      Alaldi poolel 6ja6` maha ja 3,3`dioodidele, saad +-31-32 V alalist.
      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

aga vaja oleks saada 36...

Comment

Parem pisut vähem kui pisut liiga palju. h34r: See mõni volt kahandab vaid veidi väljundvõimsust.

Comment

Originally posted by Jyrka@Nov 5 2004, 10:56
            Elektriku pildi peal võrk usa jaoks ühendatud, meil pannakse 2 ja 2`kokku ja võrk lastakse 1 ja 1`sisse, või vastupidi, kui muidugi Y101 trafoga tegu.
            Alaldi poolel 6ja6` maha ja 3,3`dioodidele, saad +-31-32 V alalist.
            see pildi peal ple Y-101 trafo yhendusskeem vaid muu, ma lihtsalt ei teadnud et see sama trafo on Y-101 sees.
            minu Y-101 sees on 2-2 omavahel koos ning 3-3 lähevad 220V.

Comment

Originally posted by saajatz@Nov 2 2004, 21:35
              oskab keegi öelda selle trafo kohta, et kuhu lasta sisse 220v ja kust +-36v välja tuleb? pilt on siin antud, me kasutajaga elektrik murrame tükk aega pead aga targemad ei ole  :unsure:
              ühenda 2 ja 3´ võrku, 3 ja 2´ ühenda kokku. mul endal on kodus peaaegu sama trafo, see annab normaalselt pinget. 61V,33V,20V, JA 6,3V.ära sa seda elektriku kuula , ta ajab udu, sest see trafo ühendatakse teisiti. tagaküljel peakskirjas olema need pinged ja 4 juhet peaks ka sealt ühest poolelt teise minema. ma kookisin selle "vecera" värviteleka seest.
              -Artificial_Intelligent-

Comment

Originally posted by resr+Nov 5 2004, 15:00--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (resr @ Nov 5 2004, 15:00)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-saajatz@Nov 2 2004, 21:35
                oskab keegi öelda selle trafo kohta, et kuhu lasta sisse 220v ja kust +-36v välja tuleb? pilt on siin antud, me kasutajaga elektrik murrame tükk aega pead aga targemad ei ole  :unsure:
                ühenda 2 ja 3´ võrku, 3 ja 2´ ühenda kokku. mul endal on kodus peaaegu sama trafo, see annab normaalselt pinget. 61V,33V,20V, JA 6,3V.ära sa seda elektriku kuula , ta ajab udu, sest see trafo ühendatakse teisiti. tagaküljel peakskirjas olema need pinged ja 4 juhet peaks ka sealt ühest poolelt teise minema. ma kookisin selle "vecera" värviteleka seest. [/b][/quote]
                sellisel juhul räägid sa teistsugusest trafost, minul on see mis pildil, ning tagaküljele ei lähe küll midagi...

Comment

Originally posted by saajatz@Nov 5 2004, 15:24
                  sellisel juhul räägid sa teistsugusest trafost, minul on see mis pildil, ning tagaküljele ei lähe küll midagi...
                  TP100-6 ikka 2,2´kokku ja 3,3´lastakse vool sisse, võõra trafo puhul soovitav
                  kokkuühendused esialgu võimalikult peene traadiga teha.
                  VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Originally posted by resr@Nov 5 2004, 15:00
                    sest see trafo ühendatakse teisiti. tagaküljel peakskirjas olema need pinged ja 4 juhet peaks ka sealt ühest poolelt teise minema. ma kookisin selle "vecera" värviteleka seest.
                    kle m6tled ka üldse mis teed we? v6tad mingist telerist suvalise trafo ja tuled ytlema siia et yhenda nyyd selle j2rgi?
                    maxad ise saajatzi trafo kinni kui see pe..e l2heb sinu iba p2rast?
                    m6tle enne kui vastuse postitad

Comment

Originally posted by Jyrka@Nov 5 2004, 16:35
                      TP100-6 ikka 2,2´kokku ja 3,3´lastakse vool sisse, võõra trafo puhul soovitav
                      kokkuühendused esialgu võimalikult peene traadiga teha.
                      seda ma olengi koguaeg siin korrutanud, aga iga vend pakub oma varianti, siis p2rast ongi trafo pees

Comment

hm... minu trafol klemmi numbriga "1" üldse pole.... niet... y-101 trafo ta olla ei saa. kuigi elektriku saadetud pildiga on ta küll nagu kaksikvend :blink:

Comment

väikene update: võim koos, nüüd on siis ikkagi toidet vaja. trafot mõõtsin kah, ja sain no vabsee imelikud tulemused: kokku ühendasin numner kahed, number kolmedesse saatsin sisse 220v, testri panin ükskõik mis piirkonna peale, sain tulemuseks 10 volti, ÜKSKÕIK mis klemmide vahel vasakult ja paremalt (st. et vasakult 1 ja paremalt 1) siis kui mõõtsin üheltpoolt mõlemad, sain 10, 15, 20, 25V pingeteks. tester tundub korras olevad, patareid(1.5V), ja otse seinast (220v) mõõtis õieti. minu (ja ka elektriku, kes on paljuski abiks olnud) mõistus seda enam ei võta. ei saa mitte pihta mis kala on, ise oletaks lühiskeerdude olemasolu trafos? :blink: h34r:

Comment

update vol. 2:
                            Peale kella neljani öösel jootmist (ja õieti jootsin kõik kokku, korduvalt kontrollisin) jõudsin järeldusele et toitetrafo on pees ilmselt. seda oletan sellest, et enne oli sellega paras jama, osad klemmid ei andnud tal üldse ühendust jne. seina pannes oli hetkega tulikuum trafo, alaldussild oli ka kuum küllaltki. oli selline kärsahais (iga elektroonik peaks sellega tuttav olema :P) ja oli seina panemise hetkel kuulda plõksimist. tõmbasin ta kohe seinast välja, ning väljatõmbamishetkel lõi sädet seinakontaktist. seda on tegelikult mõnikord vist ka muude asjadega juhtunud, niet ei pruugi antud teemasse käia. igatahes. mina nüüd otsin inimest kel oleks trafo mis annaks välja 25v, keskväljavõttega.

Comment

Working...
                            X