see üpris vana võimendi , mingi estonia oma on, igatahes raadiot sealt kuulata ei saa, muud nagu ei teagi, aga ükskord lõi siis nagu välk läbi elektri juhtme sisse, see oli mingi 94 vist, kas seda on võimalik veel kuidagi parandada.
Teade
Collapse
No announcement yet.
võimendi küsimus???? Ei hakka muusika käima????
Collapse
X
-
kas selle võimendi taha, peale on kirjutatud estonia 010 võib taha panna radiotehnika AC-221 ehk siis midagi S-30 sarnast http://www.radi0tehnika.narod.ru/go/opisan...0.html#opisanie.
Kus juures selle estonial ei ole eel ja lõpp võimu, kõik on ühes kastis koos.
Comment
-
Kas keegi on siis lõppvõimule eelvõimu ka sisse ehitanud või? Vastupidi nagu hästi ei mahu. Estonia 010 - l ikka kaks kasti - eelvõim ja lõppvõim.
Kui lõppvõim 4 - oomiste kõllidega mängima meelitada ja Volume kogu aeg kagus pole, siis võiks proovida aga on oht kõllid läbi kõrvetada.Harjutamine teeb harjutajaks.
Comment
-
no ma ei tea, aga igatahes see võimedi oli raadio taga koos kõllidega ja töötas küll <_< selline siis http://www.zone.ee/havitaja/v%f5imendi.jpg?2 ülevalpool asuv võimedi, töötas koos estonia ac-021 kõlaritega ja oli koos raadioga midagi rohkemat ei olnud, tähendab raadio oli eraldi kastina.
Comment
-
ee ok, ma avastasin ennekõike seda ka ,et see ei töötagi, siis kruvisin lahi ja vaatasin mis viga, tuli välja ,et üks tagumine mingi küünla moodi asi oli välja tulnud sealt tagant poolt, mingi sukene ümmargune junn, mille otsas on pisikesed metallist otsad, nagu mingi muruniiduki küünal ,ainult palju peenem ,neid oli seal neli tükki ,ühed olid 0.5v ja 0.5v ja teised oli 1v ja 1v ,ehk siis neli tükki ,üks oli katki läinud. Et kas neid junne leidub veel kuskil ,peale selle võimendi küljest.
Originally posted by normaalne@Sep 9 2004, 20:46
mingi küünla moodi asi oli välja tulnud sealt tagant poolt, mingi sukene ümmargune junn, mille otsas on pisikesed metallist otsad, nagu mingi muruniiduki küünal ,ainult palju peenem
Comment
-
Need on kaitsmed - vaata, mis sinna peale kirjutatud on - kas keegi teab mõnda Estonias pruugitud dioodi, millele on trükitud 0,5 ja 1??? Olgu pealegi, et küsimuses läksid voldid ja amprid sassi - seda on liikvel
Täitsa tavaline asi, et kaitse ei taha tagasi minna. Võta üks korralikult kinnijääv kaitse välja ja võrdle selle vigasega. Ilmselt on see "konks" kõver või hoopis murdunud. Samasuguseid asju pruugiti enamuses vene laiatarberiistades. Kui on mõni lammutatav asi, saad ilmselt sealt uue. Ainult vaata, et kaitsmed samale voolule on.Harjutamine teeb harjutajaks.
Comment
-
Igasugustest vene võimenditest - raadiotest võib neid leida, kuigi enamasti on võimendites suuremad (amprite poolest) kaitsmed. Minu meelest olid tagakaanel kirjas, kuhu mingi kaitse läheb, aga päris kindel pole. Võimalik, et olid hoopis kirjad "FU1" , "FU2" jne. Pole ka ühtegi sellist remondis praegu, et järgi vaadata. Võin muidugi skeemi uurida, aga see on töö juures ja enne esmaspäeva ma sinna ei satu.Harjutamine teeb harjutajaks.
Comment
Comment