Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendi küsimus???? Ei hakka muusika käima????

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    võimendi küsimus???? Ei hakka muusika käima????

    see üpris vana võimendi , mingi estonia oma on, igatahes raadiot sealt kuulata ei saa, muud nagu ei teagi, aga ükskord lõi siis nagu välk läbi elektri juhtme sisse, see oli mingi 94 vist, kas seda on võimalik veel kuidagi parandada.

    #2
    vaheta kaitse ära. Tavaliselt läheb see välguga läbi, Üldjuhul muud ei lähe ,kui trafoga toiteplokk,siis peaks see suht uimane olema aga mine tea ?
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

    Comment


      #3
      kas selle võimendi taha, peale on kirjutatud estonia 010 võib taha panna radiotehnika AC-221 ehk siis midagi S-30 sarnast http://www.radi0tehnika.narod.ru/go/opisan...0.html#opisanie.
      Kus juures selle estonial ei ole eel ja lõpp võimu, kõik on ühes kastis koos.

      Comment


        #4
        Kas keegi on siis lõppvõimule eelvõimu ka sisse ehitanud või? Vastupidi nagu hästi ei mahu. Estonia 010 - l ikka kaks kasti - eelvõim ja lõppvõim.
        Kui lõppvõim 4 - oomiste kõllidega mängima meelitada ja Volume kogu aeg kagus pole, siis võiks proovida aga on oht kõllid läbi kõrvetada.
        Harjutamine teeb harjutajaks.

        Comment


          #5
          no ma ei tea, aga igatahes see võimedi oli raadio taga koos kõllidega ja töötas küll <_< selline siis http://www.zone.ee/havitaja/v%f5imendi.jpg?2 ülevalpool asuv võimedi, töötas koos estonia ac-021 kõlaritega ja oli koos raadioga midagi rohkemat ei olnud, tähendab raadio oli eraldi kastina.

          Comment


            #6
            Noo...? See ju ainult eelvõim. Äkki olid ikka aktiivkõlarid? Või tuli raadiost signaal välja, käis läbi eelvõimu (milleks küll?) ja läks raadio lõppvõimu? Muidu ei tuleks sealt piixugi.
            Harjutamine teeb harjutajaks.

            Comment


              #7
              ee ok, ma avastasin ennekõike seda ka ,et see ei töötagi, siis kruvisin lahi ja vaatasin mis viga, tuli välja ,et üks tagumine mingi küünla moodi asi oli välja tulnud sealt tagant poolt, mingi sukene ümmargune junn, mille otsas on pisikesed metallist otsad, nagu mingi muruniiduki küünal ,ainult palju peenem ,neid oli seal neli tükki ,ühed olid 0.5v ja 0.5v ja teised oli 1v ja 1v ,ehk siis neli tükki ,üks oli katki läinud. Et kas neid junne leidub veel kuskil ,peale selle võimendi küljest.
              _________________

              Comment


                #8
                Need ongi kaitsmed. 0,5 ja 1 amprised. Elektroonikapoodides neid saada. Maksavad sente. Ja pane pärast iga kaitse õigesse pessa tagasi. Kui mälu ei peta, peaks iga pesa kohal amprid kirjas olema, et sassi ei läheks.
                Harjutamine teeb harjutajaks.

                Comment


                  #9
                  tähendab, kõik keeravad ilusti kinni , aga üks keskmine 0.5 ei taha keerates kinni minna, paistab seest küll samasugune kui teised, kas on võimalik, et see seest pool kinni jäänud konks seal kinni ennast kõverdanud. Aga kas seda kaitset on mingi muu vene seadme pealt võimalik ka leida või.

                  Comment


                    #10
                    Originally posted by normaalne@Sep 9 2004, 20:46
                    mingi küünla moodi asi oli välja tulnud sealt tagant poolt, mingi sukene ümmargune junn, mille otsas on pisikesed metallist otsad, nagu mingi muruniiduki küünal ,ainult palju peenem
                    võibolla on ka kaitsmed, aga mul tuli lugedes silme ette vanad vene võimsad dioodid (all vint ja üleva traat) - meenutab hirmsasti "muruniiduki" küünalt ju
                    Beers of Estonia

                    Comment


                      #11
                      täpselt seda sama ma mõtlengi, sul on jummala õigus, seda olekski vaja, aga see mingi ots läks katki igatahes sealt.

                      Comment


                        #12
                        Need on kaitsmed - vaata, mis sinna peale kirjutatud on - kas keegi teab mõnda Estonias pruugitud dioodi, millele on trükitud 0,5 ja 1??? Olgu pealegi, et küsimuses läksid voldid ja amprid sassi - seda on liikvel
                        Täitsa tavaline asi, et kaitse ei taha tagasi minna. Võta üks korralikult kinnijääv kaitse välja ja võrdle selle vigasega. Ilmselt on see "konks" kõver või hoopis murdunud. Samasuguseid asju pruugiti enamuses vene laiatarberiistades. Kui on mõni lammutatav asi, saad ilmselt sealt uue. Ainult vaata, et kaitsmed samale voolule on.
                        Harjutamine teeb harjutajaks.

                        Comment


                          #13
                          ei noh, asi on selles, et terve kaitse ei taha sinna auku kinni jääda, ennem oli see katkine amper ka terve, aga ma keerasin selle otsast ära, kuna ei jäänud kinni sinna.

                          Comment


                            #14
                            aga kuidas ma aru saan, milline kaitse läheb 0.5v ja milline 1v, igatahes tean et katki on 0.5 kuna enne olid need kaitsed kõik õigesti pandud, ja millisdest riistades ma võin leida neid kaitseid, kas ka näiteks teistsugusdest vana vene võimendidest?

                            Comment


                              #15
                              Igasugustest vene võimenditest - raadiotest võib neid leida, kuigi enamasti on võimendites suuremad (amprite poolest) kaitsmed. Minu meelest olid tagakaanel kirjas, kuhu mingi kaitse läheb, aga päris kindel pole. Võimalik, et olid hoopis kirjad "FU1" , "FU2" jne. Pole ka ühtegi sellist remondis praegu, et järgi vaadata. Võin muidugi skeemi uurida, aga see on töö juures ja enne esmaspäeva ma sinna ei satu.
                              Harjutamine teeb harjutajaks.

                              Comment

                              Working...
                              X