Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendi küsimus???? Ei hakka muusika käima????

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

aga ma kuulsin, et mingidest poodidest saab ka neid kaitseid osta, kas äkki näiteks oomipoest.

Edit: Ning palun selgitage üksasi veel, milleks seda lõppvõimu veel vaja on, mida see lõppvõim veel teeb.

Comment

Lõppvõim on võimendiise , eelvõimus on need levelmeetrid, bass, treble, mid, balance jms. ta on nagu EQ.
      Kui sul on ainult eelvõim kõlarite ja arvuti vahel, siis on kastid järelikult aktiivsed (võimendi on sees).
      Eelvõimu enda väljundus võimusus jääb sinna 1w kanti.
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

ee, ma nagu mõtlesin ise ka, et äkki olid aktiivsed, aga ,ma ei tea kas estonia AC-021 on aktiivsed, seal kasti sees muidu imelikult palju juhtmeid ja asju oli sees aga, noh ma ei tea, samas ta jookseb mul ikkagi resiiveri taga. Oot kas S30 on aktiivsed või.

Comment

Originally posted by normaalne@Sep 12 2004, 09:01
          ee, ma nagu mõtlesin ise ka, et äkki olid aktiivsed, aga ,ma ei tea kas estonia AC-021 on aktiivsed, seal kasti sees muidu imelikult palju juhtmeid ja asju oli sees aga, noh ma ei tea, samas ta jookseb mul ikkagi resiiveri taga. Oot kas S30 on aktiivsed või.
          Need kõlarid ei ole aktiivsed.
          TFK Audio
          #tfkaudio
          http://www.facebook.com/tfkaudio/
          http://tfkaudio.blogspot.com/
          - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

kumbaid sa mõtled s30 või 35ac 021????

Comment

S 30 pole aktiivsed
              Estonia AC35 samuti mitte.
              Kuid Estonia AC21 on aktiivsed, st võimendi taga paneelil, tagumine sein on plekist, mille küljes võimendi.

Comment

Originally posted by kass@Sep 12 2004, 15:33
                S 30 pole aktiivsed
                Kuid Estonia AC21 on aktiivsed, st võimendi taga paneelil, tagumine sein on plekist, mille küljes võimendi.
                Päris kindel oled ikka oma jutus? Estonia 25AC-311 on aktiivid ja plekk see nüüd küll pole mille peale see võim seal ehitatud on. Muide olen ka kuulnud aktiivsetest S-30-netest aga näinud pole niiet väga kindel olla ei saa.

Comment

Originally posted by mtts+Sep 12 2004, 14:14--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (mtts @ Sep 12 2004, 14:14)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-kass@Sep 12 2004, 15:33
                  S 30 pole aktiivsed
                  Päris kindel oled ikka oma jutus? Estonia 25AC-311 on aktiivid ja plekk see nüüd küll pole mille peale see võim seal ehitatud on. Muide olen ka kuulnud aktiivsetest S-30-netest aga näinud pole niiet väga kindel olla ei saa. [/b][/quote]
                  Estoniate suhtes olen kindel, sest omasin neid. Võimalik, et Radiotehnika S30 varjanti aktiivina võib ka esineda..

Comment

Mismoodi need AC21 veel välja näevad?

Comment

Kass, sa ajad midagi segamini.
                      S-30sed pole kunagi aktiivsed olnud radiotehnika kxlaritest on aktiivsed vaid S-70 ja estoniatest on aktiivsed 25AS-311.

Comment

Ma polegi ju väitnud, et S30 on aktiivsed, kasutaja mtts mainis seda.
                        Kas lühendi lõpus oli AS või AC , minu mäeletamistmööda ikka AC.
                        Oleks mul kusagilt pilti välja võluda näitaksin kindlasti. Proovin leida..
                        Igatahes mõtlen neid Estonia kõlareid millel võimendi on tagumise metallist seina küljes, mis omakorda on ingede peal , käib nagu uks lahti, Esipaneelid kõlaritel on mustast plastikust , üleval nurgas on sagedus skeem mille servas ka roheline tuluke, mis kõlari sisselülitamisel põlema läheb. Kastid on valmistatud ( külgmised seinad saepuru plaadist, esimene sein vineerplaadist. Madalsagedus valjukas on 25W kesksagedus 15W ja Kõrgsagedus 3W. Kesksagedus näeb välja nagu Radiotehnika S30 kõlaril.
                        Loodan et väljendasin ennast piisavalt selgesti.

Comment

oi jah, mina enam ei tea, kõige hullem on see, et ei mäleta enam, mille taga see eelvõimendi mängis, aga kas on kuidagi võimalik need ühtekasti kokku panna. Äkki keegi näitaks skeemi või pilti selle eelvõimendi kohta, tahaks nagu uurida pisut.

Comment

To: kass
                            sa kirjeldasid praegu 25AC-311 ("AS" vxi "AC" - pole vahet, yks eestikeelne, teine venekeelne tahis)
                            To: normaalne
                            eks pidi seal komplektis siis lxppvximendi ka olema, kuidas muidu seletada, et passiivsed kxlarid haalt tegid.

Comment

Originally posted by normaalne@Sep 8 2004, 22:54
                              no ma ei tea, aga igatahes see võimedi oli raadio taga koos kõllidega ja töötas küll <_< selline siis http://www.zone.ee/havitaja/v%f5imendi.jpg?2 ülevalpool asuv võimedi, töötas koos estonia ac-021 kõlaritega ja oli koos raadioga midagi rohkemat ei olnud, tähendab raadio oli eraldi kastina.
                              Ei saa sellest jahumisest aru, pildil Estonia UP ja Amfitoni UM.
                              VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

tähendab seda ülemist ma mõtlen, ei suutnud pilti piisavalt hästi lõigata. Seda alumist mul pole ja mind ei huvita ,mis see ka on, see ülemine on tähtis ja seda sama ma mõtlen ka.

Comment

Working...
                                X