Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendi küsimus???? Ei hakka muusika käima????

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

aga, selgus nüüd ,et see üks kaitse oligi läbi, mind aga huvitaks, et otse nende kaitsete
    alla on kirjutatud kaks korda siis 0.5 ja 0.5 ampreid nagu, ja siis järgmistele 2 ja 2 ampreid. Aga siis üleval pool on mingi kaks väikest auku ja seal all on 0,5 0,5 ja 1 ,1.
    http://www.zone.ee/havitaja/v%f5imedid%8e12.jpg?2 üritasin siis nagu joonistada tagant külge parem poolset osa. Et siis kumb nagu õige on kas 0.5 ja 0.5 2 ja 2 või 0.5 0.5 ja 1 1.

Comment

Minu meelest on see 0,5/0,5/1/1 õige. Kaitsmete peal olid ju ka samad numbrid?
      Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

2 olid igatahes 0.5amprised ,aga ülejäänutest ma aru ei saanud, aga kas on hull kui on üle 1amperi????

Comment

Kaitsmed pane ikka 0.5A kaks tykki ja 2A kaks tykki. Teised kirjad kaivad pesade kohta.

Comment

a oki, täna uurin.

Comment

tundub, et ei aidanud kaitsmete vahetus ka, ikkagi ei lähe tööle, kuigi kõik näeb pealt töötavana, äkki oskate veel nii jaburaid kui ka nutikaid ideid arvata ,miks ta tööle ei lähe????

Comment

nii, panin valesti kaitsmed sisse, töötab küll. Aga on üks asi jama, et kaitsmed on küll kõik terved nüüd aga, selle kaitsme ümber on suke plastmasskest ,mis käib seal augu sees, ja selle kesta otsas on väike raua jõnksukene ,et see jääks sinna võimendisse kinni, ühel kaitse ümbrisel läks mul see aga katki, et kus ma seda ümbrist uut saaks, äkki kuskilt poest????

Comment

oot aga, mis asi see estonia UP on.

Comment

Originally posted by normaalne@Sep 14 2004, 00:30
                    oot aga, mis asi see estonia UP on.
                    eelvõim
                    Intel inside.. Idiot outside...

Comment

ee, äkki keegi teab mõnda poodi, kust saab osta igast nänni vanadele vene võimudele, oleks just neid 5 otsaga ümmargusi otsi vaja ja siis veel selle kaitsme kihti.

Comment

Tähendab, on üks vana vene eelvõimedi nagu ma siin mingis teemas mainisin, see selleks, aga tahaks nagu proovida naljapärast, sellepärast on nagu küsimus, on ühed väikesed suksed jummala mõtetud arvuti moodi kõlarid aga need on aastast mingi 94 vist. Aga need on ikkagi 3.5mm otsaga, aga ma tahaks nendel kõllidelt selle otsa ära võta ja panna nende taha need vene viiese otsaga, aga kuna võimendil on taga nagu a ja b nende all on nagu kaks auku, ehk siis kokku 4, et kas siis on võimalik panna ühe kõlli taha 2 vene 5 või aitab äkki ühest ka????

Teiseks tahtsin küsida, et kas keegi eraldi ka neid vene 5 otsi müüb, et kas oomipood müüb äkki.

Comment

Nats segasevõitu küsimus aga nagu ma asjast aru sain on sul mingi vanad arvuti aktiivkõlarid. Või ei ole, sest 3,5mm otstega on ka mõnel muusikakeskusel. Kunagi liikus üleminekujuhtmeid 3,5mm pesa -> DIN pistik. Võimalik, et neid veel kusagil on. Saab muidugi ka ise teha.
                          DIN pistik märksõnaks poodide lehtedel kolades, kui tahad pistikut ära vahetada.

Comment

ei selles pole nagu probleemi, et 5din otsad-3.5mm selle saab vist oomipoest, aga mul oleks ainult neli 5din otsa vaja ainult, et saaks need aktiividele külge panna ja see järel proovida võimendile, nii käis igatahes vanasti kõlaritel, aga mul ei ole enam neid 5din üksikult ,kõik vene asi sai ära vistaud ja noh, enam ei leia kusagilt????

Comment

kuna leidsin vajalikud juhtmed poovimiseks, siis küsin kohe ära, kas kõllidega võib midagi juhtuda ka, kui panen need eelvõimedile taha ja proovin vaikselt. Eelvõimendi see sama estonia ja kõlarid need samad estonia 35ac????

Comment

Kui need on näiteks Estonia 35AC-021, st. mitte aktiivkõlar, siis ei tule sealt piuksugi. Noh, hea küll, kui toas on täielik vaikus ja paned kõrva vastu kõlarit, siis võibolla isegi midagi kuuled. Kõlarile ei tee see miskit, aga eelvõimu jaoks on sama hea, kui lühis. Ei tohiks ka eelvõimu rikkuda. Pole ise selliseid eksperimente teinud, sest tulemus ette teada.

Comment

Working...
                                X