Teade

Collapse
No announcement yet.

Oskab keegi soovitada ressiiverit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Oskab keegi soovitada ressiiverit

tere

Oleks siis vaja ressiiverit et ehitada kodukino süsteem. Kõlarid on olemas ja on nelja oomised. Probleem siis selline et ei leidnud ressiiverit mis annaks neli oomi ,kui võimsus peaks olema 6x100W ehk siis 4 põhikõlarit + keskkõlar + subwoofer.
    Ehk siis kas keegi oskaks soovitada ressiiverit mis oleks vähemalt 6x100w ning neli oomi.
    Olen vaadanud et näiteks sonyl on mingi DIN võimsus ja osadel on mingi PMPO.
    Mida need nagu näitavad.
    Tõnis

Selliseid receivereid eriti polegi, millel kõik kanalid kannataksid 4 oomise koormustakistusega kõlareid - kõiki korraga. Tavaliselt ikka 8-16 oomi, parimal juhul on esikastid 4 oomised, aga ülejäänud siis ikka 8-16 oomi.
    Vähemalt minu andmetel on niimoodi.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Noh Kui oleks esikastid nelja oomised oleks korras teised peale subwoofri peaksid olema maksimum 8 oomi. Ja subwoofer võiks olla 6 oomi.
      Tõnis

Comment

no aga tegelikult saab alati takisti või midagi vahele toppida

Comment

A kui ma ostan 6 oomise ressiiveri ja panen kõlari filtritesse 1,5 oomise taki vahele kas nii saab. Aga mitme vatine peab see takk olema. Või peab kõlari filtrisse riba ette panema taki. Kuna kui proovisin bbp-s ja kui bassikal takk vahel on graafik ka kõvasti ilusam.
          Selline küsimus veel et mul subwoofriks plaanin Audes 100w100-6 ning 100w võimendust jääb väheks sellele. A kui panen aktiivfiltri vahele kas siis võib signaal läbi ressiiveri tulla. See ju sama hea näiteks et mul kaks sajast võimu ning panen üksteise järele need ning siis võimsus 200w. Auto võimudega nii teha eriti ei või ma tean.
          Tõnis

Comment

Sai siis otsustatud sellekasuks et panen mingit takid esikõlaritele vahele et saaks 6 oomi. Ressiiveriks võtaks selle.
            Nüüd aga tahaks teada et kuda sinna subwoofer ühendatakse. Et kas sealt tuleb võimendamata signaal mis tuleb viia eraldi aktiivfiltrisse ja siis subwoofrisse? Või saab otse ressiiverile subwoofri külge ühendada ilma aktiivfiltrita?
            Tõnis

Comment

õigel ressiivril on suba väljund filtreeritud

Comment

:angry: Kui midagi muud enam osta pole siis ära osta SONY-it kah. tuleb ükskord see päev kuna sa ei jõua seda ära vanduda kui selle ostu tegid. mina teen seda iga päev, õhk on juba nii paks et kõik see sõimamine tuppa enam ära ei mahu.tuleb see 6 seeria tükk toast välja visata.ainult üks hea omadus on, et remonti vaja pole. muu on kõik jama.see selguse päev tuleb siis kui midagi muud kuuled.

Comment

Originally posted by tsaarts@Sep 9 2004, 15:27
                  Sai siis otsustatud sellekasuks et panen mingit takid esikõlaritele vahele et saaks 6 oomi. Ressiiveriks võtaks selle.
                  Nüüd aga tahaks teada et kuda sinna subwoofer ühendatakse. Et kas sealt tuleb võimendamata signaal mis tuleb viia eraldi aktiivfiltrisse ja siis subwoofrisse? Või saab otse ressiiverile subwoofri külge ühendada ilma aktiivfiltrita?
                  Lühidalt: Subwoofer peab olema aktiivne!

Comment

Ära kõlari ahelasse küll takki vahele pane.

Comment

kuna siin mainiti ressiiveri oomipiire 8 kuni 16, siis selline yldine kysimus, et kui tõsiselt seda ylemist piiri peab võtma? see on selge, et kõlar ei tohiks väiksema takistusega olla, aga mis mõtet see ylemine piir esindab?

Comment

kui rahakott kannatab,võta mõni harmani veits vanem mudel,ple nii kallid kui uued.jaksu ka nii,et vähe ple,ära lase "vähesest" 75w või nii ennast ehmatada,trafod neil sees tihti üle kw.

Comment

Working...
                        X