Teade

Collapse
No announcement yet.

paluks abi!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    paluks abi!

    [SIZE=1][COLOR=blue][FONT=Arial]Tere. On siis tegu sellise imepilliga nagu микрон 10ру-201с. Sellel on midagi viga st läbi põlenud, kui viimati töötas oli väga hea asi ja tegi norm häält ,aga mingi kondekas läks läbi ja vahetati ära ja siis töötas jälle ja nüüd on jälle midagi katki sellel ehk oskab keegi öelda kust leiaks skeemi sellele, sest ilma skeemita ei saa seda parandada ,sest paar takistit on täitsa ära põlenud jaei tea mis väärtustega need on

    #2
    Takistitega on selline lugu, et need kuumenevad ja põletavad oma värvikihi küll seljast maha, ent läbi põlevad nad harva. Enamasti on viga ikka kusagil mujal. Kui huvi, jooda takid lahti ja mõõda takistus ära. Takisteid võib süüdistada alles siis, kui tõesti juhtivus puudub. B)

    Comment


      #3
      Kui lõppvõimu transside emitterites takid põlevad, siis ikka täielikult. Abiks kanalite skeemide võrdlemine (pliiats ja paber kätte). Teise kanali skeemist saab siis nominaalid teada. Või on mõlemas kanalis takid põlenud?
      Karta on, et ka lõputransid siis õhtal. Kontrolli neid ka, muidu tõuseb uuesti tossu ja võibolla veel rohkemgi, kui enne.
      Harjutamine teeb harjutajaks.

      Comment


        #4
        ee asi on selles et seda saaks teha kui oleks skeem ja piisavalt oskusi mis aga puuduvad, aga proovin apnna siia paar pilti lähipäevil selle sisikonnast ehk siis saab selgema pildi asjast

        Comment

        Working...
        X