Teade

Collapse
No announcement yet.

Brigi eelvõim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Brigi eelvõim

    Tere üle hulga aja,tekkis probleem,nimelt sain ühe sõbra käest võimu Brig,see veits uuem variant transsidega 818 819 ,tal selline anomaalia eelvõimuga.
    Nimeltkui otse panna signa sisse ilma eelvõimuta siis töötab normaalselt,nii kui eelvõim ja kommukas taha siis hääl ragiseb,kuigi transid ja konded korras,sai kõik ära vahetatud.siin siis väike küsimus,kas võivad väljakad pees olla - seal
    siis kp 303-d,äkki keegi oleks nii tore mees et,annaks nõu mis edasi teha.Sorry
    jutt vähe imelik,aga loodan et keegi sai aru kuhu sihin.

    #2
    Leida korralik singaali generaator ja mõõteriistad ming edasi tegutseda. h34r:

    Comment


      #3
      Ragisevad mxlemad kanalid, vxi ainult yks? Mida nimelt oled vahetanud eelvximus? Kui transistore oled vahetanud, siis kas oled xigesti sisse jootnud. Mul yks kogemus, kus Odissey 010 -l oli yks transistoril valetpidi sees ja asi txxtas isegi, kuigi probleemidega.

      Comment


        #4
        To:Rom Asi selles et kõik õige:vahetasin konded ja ühe 602 ära see oli läbi,teised transid korras.anomaalia on mõlemas kanalis,seetõttu kahtlustan neid 303 sid.nii kui otse panen kõik korras,aga kui kommu ja eelvõim taha ,õudne kragisev heli.Üks asi veel nimelt parem poolne peregruska ka põleb millest see võib ola???? See on koguaeg pääl,ilma eelvõimuta ja otse ???

        Comment


          #5
          Aga mida sa läbi selle grammari eelvõimu kuulad? Vinüüle? Ja kui, siis kas grammar on korrektsioonvõimuga või ilma? Äkki on liiga tugev signaal, siis peabki kraaksuma.

          Kui lõppvõimud töötavad, siis viga ilmselt ülekoormuse indikaatoris. Kui uuem variant, siis peaks olema kummagi kanali jaoks kaks transsi (KT315, 361) relee plaadil.
          Harjutamine teeb harjutajaks.

          Comment

          Working...
          X