Mul on tekkinud totter olukord. Kuigi vana hea 91 aasta Technics tekkide lahendus töötab endiselt nagu kulda, siis nüüd aga oleks vaja leida lahendus, kuidas saaksid ka noored oma telode Bluetooth abil kõllidest muusikat läbi lasta. Peab ju olema mingeid lahendusi. Olen igasuguste mõtete ootel.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kuidas teha vana hea ressiiver noortele kasulikuks?
Collapse
X
-
See pole ju üldse mingi probleem, mõni umbes 100 eurone DAC millel on BT võimekus. Näiteks selline https://www.audiosciencereview.com/f...-review.46521/
Kindlasti on ka odavamaid aga see konkreetne on ka tõesti korralik.viimati muutis kasutaja moi; 12 m 2024, 23:48.
-
100 rahaga saab juba ekraaniga variandi. Ekraanilt näha, mis mängib ja mis režiimis. Omal on ca 4 aastat ja null tõrget.
Eestis kohe saada, selline väike tööloom:
Tooteinfo : Bluetooth vastuvõtja Fiio BR13 Multifunktsionaalne HiFi HiRes Bluetooth vastuvõtja, , * HiFi heliarhitektuur ES9018K2M DAC+TPA1882 op-amp+Qualcomm QCC5125 Bluetoothi kiip, *...
viimati muutis kasutaja martk; 13 m 2024, 17:00.Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
- Likes 1
Comment
-
Kui ressiiveril pole helisisendit, siis võib kasutada FM transmitterit. On ka selliseid, milledes on Bluetoth.
Need on põhiliselt auto sigaretisüütaja pesaga, aga on olemas ka USB pordist toidet saavaid isendeid
Lisaks on olemas ka AM transmitterid, nendega saab ka saja aastase raadio laulma.MINULE EI MEELDI KUI MÕNINGAD ISIKUD MINU POSTITUSI MUUDAVAD,
KUI POSTITUS EI SOBI SIIS PALUKS SEE KUSTUTADA !
Comment
-
Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitustSee pole ju üldse mingi probleem, mõni umbes 100 eurone DAC millel on BT võimekus. Näiteks selline https://www.audiosciencereview.com/f...-review.46521/
Kindlasti on ka odavamaid aga see konkreetne on ka tõesti korralik.
Comment
-
Sobib küll ja need martk pakutud peaks ka sobima. FM ja AM muundureid ilmselt pole vaja kuna vanal heal resiiveril on kindlasti mõni tavaline signaali sisend olemas.
Kuna vanadel resiiveritel on ilmselt tundlikud sisendid (0,2V) ja tänapäevased DAC-id on enamasti 2 V väljundiga, siis on hea, et DAC-il oleks helitugevuse regulaator, saab signaalide nivood sobivaks timmida.viimati muutis kasutaja moi; 13 m 2024, 23:18.
- Likes 1
Comment
-
Minu soovitus oleks BT asemel kasutada mõnda headless võrgustriimerit. Parem heli, mugavam, rohkem võimalusi.
Idee on selles, et striimivatel äppidel (Spotify, Tidal jt) on protokoll, mis võimaldab suunata striimi välisesse seadmesse ja edasi mängib see seade otse võrgust, telefoni saab kasutada juhtimiseks. Samas ei lähe telefonikõned ja teavituste piiksud helisüsteemi, mis bluetoothiga juhtub.
Ma hiljuti müüsin siin kahte pisikest karpi, mis just seda tegid. Aga praegu ma soovitaks osta WIIM Mini, või kui tahta rohkem kvaliteeti ja omadusi, siis mõni edevam wiim-i karp.
Sellise lahenduse eelduseks wifi võrk ja sa pead need noored ka sinna võrku ligi laskma.Toidan trolle!
- Likes 1
Comment
-
Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitustMinu soovitus oleks BT asemel kasutada mõnda headless võrgustriimerit. Parem heli, mugavam, rohkem võimalusi.
Idee on selles, et striimivatel äppidel (Spotify, Tidal jt) on protokoll, mis võimaldab suunata striimi välisesse seadmesse ja edasi mängib see seade otse võrgust, telefoni saab kasutada juhtimiseks. Samas ei lähe telefonikõned ja teavituste piiksud helisüsteemi, mis bluetoothiga juhtub.
Ma hiljuti müüsin siin kahte pisikest karpi, mis just seda tegid. Aga praegu ma soovitaks osta WIIM Mini, või kui tahta rohkem kvaliteeti ja omadusi, siis mõni edevam wiim-i karp.
Sellise lahenduse eelduseks wifi võrk ja sa pead need noored ka sinna võrku ligi laskma.viimati muutis kasutaja Tonuv; 14 m 2024, 14:30.
Comment
-
Ressiiveri klapi pesa on väljund, sul on vaja signaal saata mõnda vabasse sisendisse nagu AUX, TAPE vms. Selleks on sul vaja siis sellist juhet, mis ühest otsast sobib valitud striimeri väljundisse - seal võib olla 3.5mm pulk või 2 x RCA. Ning teine ots ressiiveri sisendisse, kus sõltuvalt tootmise ajast ja kohast võib olla kas RCA ("nagu välismaal") või vähem tõenäolise variandina DIN ("nagu nõuka riistadel levinud"). Sellised kaablid on kõik olemas.Toidan trolle!
- Likes 1
Comment
-
Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitustRessiiveri klapi pesa on väljund, sul on vaja signaal saata mõnda vabasse sisendisse nagu AUX, TAPE vms. Selleks on sul vaja siis sellist juhet, mis ühest otsast sobib valitud striimeri väljundisse - seal võib olla 3.5mm pulk või 2 x RCA. Ning teine ots ressiiveri sisendisse, kus sõltuvalt tootmise ajast ja kohast võib olla kas RCA ("nagu välismaal") või vähem tõenäolise variandina DIN ("nagu nõuka riistadel levinud"). Sellised kaablid on kõik olemas.
Comment
Comment