Teade

Collapse
No announcement yet.

Yamaha AX-396

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Yamaha AX-396

Tere!
    http://www.yamaha.co.jp/english/product/av...s/hf/ax396.html
    Jäi silma selline võimendi ja küsiks siit nõu et mida arvata sellest isendist. Kuidas sellel helikvaliteet on jne jne. Kui kellelgi on kokkupuuteid võiks midagi asjalikku kribada. Ettetänades

Tere!
    Yamaha stereo võimud on oma hinna klassis head ja läheb audese kõllidega väga hästi kokku.
    Soovitan igatahes.
    http://www.album.ee/user/16860279

Comment

Äkki oled nii kena ja kirjeldad natuke soundi ka mida see võim teha suudab

Comment

Tere jälle!
        No mismoodi ma ikka kirjeldan? Hea sound on.
        Kus linnas sa elad?kui tln,siis mine kauplusesse RENERK,seal igasuguseid YAMAHA
        võimendeid ja AUDESE kõlareid ning korralik kuulamisruum.Kui ilusti käitud siis temostreeritakse sulle igasugu varjante.Seal nii.et lülitad kuulamise kohapealt järjest erinevaid kõlle ümber,sama võimu ja looga.
        Kõige parem sound on (maitse asi) 496yamaha stero ja audes 037kõlarid.
        http://www.album.ee/user/16860279

Comment

sry et OT teen, aga lihtsalt tulevad meelde isiklikud kogemused selle kuulamisruumiga. Mälestused on väga head, mu vend kes seal töötas, lasi mul seal ikka päris mitu head korda käia, siis sai käidud sõna otseses mõttes muusikat nautimas
          aga see selleks

muidu Yamaha võime võib küll täitsa vabalt keskmisest paremaks pidada, omas hinnaklassis täitsa arvestatavad tegijad. muidu ülemine ots on selline.... noh minule igatahes ei meeldi. hinnasildipeal on numbrikohti küll nagu aga... heli pole minu subjektiivse arvamuse põhjal küll seda väärt.
          aga kui võtad midagi veidi allapoole sellest kohutavast tipust, siis soovitan küll kahe käega

Comment

Mnja Indrek ütles ka et heli pole ikkagi see mis ta võiks olla. Madal ots pidi suht lahja olema ja kõrged kergelt plekised. Ma ostma ei hakka lihtsalt tunnen huvi mis rahvas arvab tollest võimust. Tegemist ju kõige odavama otsaga ka hind ainult 3800.-

Comment

saab ka kaks korda odavama hinna kenwoode vms. endale osta

Comment

Ei ei kenwoodi ma kindlasti ei ostaks.

Comment

Ostsin Yamaha AX 396 võimu eelmise aasta kevadel ja olen siiani rahul. Heli on mõnusalt naturaalne, vaikselt kuulates aga kaovad madalad ära. Ilmselt on tegu liiga suurte "tundetute" kõlaritega, H-150 Art Audio, kumbki kast kaalub 21 kilo.
                  Ostsin võimu uuena ajalehe kuulutuse peale, 2600 koos karbi ja dokumentidega.
                  Selle hinna eest on võimendit küll ja küll. Mulle meeldib see, et on puhas ja lihtne stereo ilma igasuguste surroundita. Peale selle võimendi ostmist kuulasin uuesti oma plaadikogu läbi ja võib arvata, et leidsin palju uut mida polnud varem tähele pannud. Eelmine võim oli Radiotehnika U 7111. Ei uskunud kvaliteedivahet enne kui ise ära kuulasin, on küll nagu öö ja päev.

Comment

Working...
                  X