Teade

Collapse
No announcement yet.

Soovin võimendit ühe s30 jaoks!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Soovin võimendit ühe s30 jaoks!

Oleks siis vaja üks S30 aktiivseks saada.

Võimendi mis oma võimsuselt on kuskil 10-20W peaks ju piisama. Oomide kohalt täpselt ei tea, sest mõned s30ned on 4oomi ja teised jällegi 8oomi.

Mõtlesin, et katsetuseks teeks s30nest aktiivse bassi kõlari kasutades s30 originaal kasti ja elementi. Vahepeal mõtlesin ka kastile kus on kaks s30 bassi elementi aga see idee kukkus kuidagi ära.

Võimendi mis on ise tehtud mahuks ilusti sinna kasti sisse ära. Küsimus selles, et mis hinnaga keegi sellise võimu valmis teeks ja millist toidet vaja läheb. Olen kuulnud, et mõnele võimule annab arvuti toiteplokki panna.

Paluks siis pakkumisi või siis skeeme ja kogu võimendi hinda kui ise selle kokku ehitan. Kergema ehitusega võimu suudan vast ise ka kokku panna aga sellise lahja võimendi skeemi ei leia kahjuks kuskilt.

Aitäh abi eest!

Võta mingi kivi (tda2040 vms) ja suht väheste juppidega saad omale võimu.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Philipsi kividega saab suht lihtsalt Tda1557 vms, see peaks olema 2*15 watti, mõeldudki autoraadiole, st toitepinge 12 Volti. Seda ma ei tea kas teda ilma trükkplaadita annab kokkupanna. Ise olen ilma trükkplaadita pannud kokku sillatult 2*tda2003.
      Teine variant on et kui on hädasti aktiivkõlareid vaja teha on kuskilt hankida vana estoonia aktiivkõlarite võim ja see kuidagi sinna külge aretada.
      Kolmas variant osta Rd101 võim
      Mul endal on s30ned 4 oomised kasutusel üldse arvutikõlaritena, SB128 aktiivväljundi kaudu(2*3W) teevad piisavalt lärmi.
      Maailm oleks puhas ja süüta
      kui poleks õllejogurtit
      - Õ.Õ.

Comment

Originally posted by Matis@Oct 19 2004, 10:06
        Mul endal on s30ned 4 oomised kasutusel üldse arvutikõlaritena, SB128 aktiivväljundi kaudu(2*3W) teevad piisavalt lärmi.
        kas 4oomised helikaadile liiga ei tee?

mul endal just mõte panna see s30 arvuti bassikõlariks... nagu ise teha mingi lahja kodune, vaikne 5.1 süsteem... ülejäänud kõlarid on arvutikõlarid aga bassi tahab ka kuhugi lasta... kui ilma võimuta s30 mängib ja mu emaplaati ära ei lõhu, siis ei hakka üldse midagi tegema :P

Comment

Endal kogemus TDA2050 olemas. Väga lihtne skeem ning pani päris mõnusalt S30B tööle. Helikaardile pole mõtet panna otse kõlareid taha, see heli, mis sealt tuleb ei kannata kriitikat.

Comment

Originally posted by erx@Oct 19 2004, 09:32
            Endal kogemus TDA2050 olemas. Väga lihtne skeem ning pani päris mõnusalt S30B tööle. Helikaardile pole mõtet panna otse kõlareid taha, see heli, mis sealt tuleb ei kannata kriitikat.
            See võimsus mis minu saundikas üle Amplified Outi annab on 2*3W ei ole midagi ägedat kuid see on alati mu kompuutris olemas - ma algul tahtsingi lihtsalt selle Pc speakeri sinna külge ühendada - siis aga panin s30ned sinna külge norm saund. See on sama mis vanast sildamata autoraadiost saab.
            See trikk toimib kui on saundikal olemas amplified Out, uuematel saundikatel see puudub vist.
            Maailm oleks puhas ja süüta
            kui poleks õllejogurtit
            - Õ.Õ.

Comment

Ise tegin s30-te jaoks microskeemiga TDA2050..(35w) Soovitan soojalt
              *High Voltage*

Comment

Working...
              X