Lugedes andmebaasist vanu teemasid, sattusin ühele teemale, kus tehti lampvõime maha, sealt leidsin aga huvitava aadressi-http://www.hifi.ee/html/1eesti/projekt2.htm, kui keegi viitsib ehk tsekkab seda ja teadjamatele oleks küsimus-mis aparaadi seest need trafod pärinevad, mida seal kasutatakse?Mulle tuleb igatahes silme ette mingi kinovõimu sisemus-täpselt ei mäleta mis täpselt, kunagi oli mul neid mitu-3v.4 aga sai need siis ühele tegelasele ära antud, kes nad siis miskipärast algosadeks võttis, mõned jupid sain päästa-s.h trafod, nüüd nad siis kummitavadki.Kui on tõesti tegu nendega mis ma arvan, siis saaks neid vast mõnes analoogses projektis kasutadagi, mõningase ümbertegemise korral, mähkimine vast raske ei tohiks olla-omast kogemusest meenuvad mitmedki magamata ööd, mis on sellisteks ettevõtmisteks kulunud... .
Hi-Fi klubi tegemistele viidates siis huvitav kas see ГУ-80 või 81 projekt on tõesti nende kätetöö-müts maha!Omalgi seisab paar sellist lampi klaasi taga, esialgu ainult vaatamiseks, kuid kui siin selliseid asju tehakse siis ehk mitte enam kauaks ei ole nad mul ainult "külmalt" vaatamiseks! See jutt, et lampvõim midagi väärt ei ole :angry: tuleks küll ära unustada. Siia foorumisse oleks vaja kohe selline lamp
-(võimu) teema sisse tuua!
Hi-Fi klubi tegemistele viidates siis huvitav kas see ГУ-80 või 81 projekt on tõesti nende kätetöö-müts maha!Omalgi seisab paar sellist lampi klaasi taga, esialgu ainult vaatamiseks, kuid kui siin selliseid asju tehakse siis ehk mitte enam kauaks ei ole nad mul ainult "külmalt" vaatamiseks! See jutt, et lampvõim midagi väärt ei ole :angry: tuleks küll ära unustada. Siia foorumisse oleks vaja kohe selline lamp

Comment