Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia y-010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia y-010

Niih need kes tahavad min googlesse saata nendele siis niipalju et käisni ja rohkem pole aega :P
    Ja foorumit vaatasin ka kuid ei panud tähele midagi mis mulle abiks oleks
    Niisiis oleks vaja üleüldist infot selle kohta võimsus, mis oomidega kõlereid kannatab, kuna mul pole originaal võimu siis tahaks teda kas estonia 40w maratzi eelvõimuna kannatab ära ja vice versa jne
    Ab hoc possum videre domum tuum

Estonia UP-010 Marantzi eelvõimuks? Minuarvates ei kõlba ta õieti Estonia aktiivkõlaritelegi eelvõimuks niiet mis siin rääkida. Siin foorumis kah ju kirjutatud küllalt, et Estonia 010 lõppvõimendi on iseenesest päris hea, aga eelvõim on ehitatud juba niiviisi, et ta ei saagi hea olla.

EDIT: Vähemalt mina sain sellest esialgu niimoodi aru, et tahetakse Estonia up010 eelvõimu marantzi(mark?) võimendile eelvõimuks panna, aga uuesti ülelugemisel hakkas kah tunduma, et ikka päris hästi ei saa aru, mida teha tahetakse.

Comment

Vastaksin hea meelega, aga ei saanud küsimusest aru

Comment

Originally posted by G_A@Nov 4 2004, 16:29
        Ja foorumit vaatasin ka kuid ei panud tähele midagi mis mulle abiks oleks
        Loe võimendifoorumit tagantpoolt ettepoole, pea igal lehel Est 010 teema, mõnel
        mitu.
        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Estoniast ja tema võimsusest siin foorumis n korda juttu olnud.Lukku ja asaosalisesle hoiatus.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
          X