Teade

Collapse
No announcement yet.

Korvet 50Y-068

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Korvet 50Y-068

    Töötas kogu aeg korralikult kuid järsku hakkas jamama. Nimelt, voolu võtab sisse ja lööb selle helitugevuse punastest tuledset nivoo põlema kuni lõpuni ja nii ta jääbki. Kõllidest ei tule piuksugi. Lisaks lööb veel põlema volume nupu all olevad 2 tuld, enne kui töötas siis ainult ühe, vasakpoolse! Äkki keegi oskab nende sümptomite põhjal öelda mis viga? Loodetavasti on keegi enne kokku puutunud!

    #2
    Sümptomid sellised, et kas lõppvõim läbi või läks lihtsalt genema.

    Comment


      #3
      Kui kulukas remont võib olla? On üldse mõtet remontida?

      Comment


        #4
        Vahepeal proovisin ja siis läke tööle mingiks ajaks (ca. 15 min) kuid siis jällegi kustus ära!

        Äkki keegi ikka teab :unsure:

        Comment


          #5
          Kas selle 15 min. jooksul läks ta väga kuumaks?

          Comment


            #6
            Kuumaks küll ei läinud, sama mis tavaliselt!

            Comment


              #7
              Tõenäoliselt ikka genereerib. Vaata tinutused üle, äkki mõni külmjoode annab tunda.

              Comment


                #8
                Tõenäosus et läheb genereerima mingil põhjusel on suur. ehk tasuks juhtmed ülevaadata ja maanduse osa. ja kas selline nähtus esineb kindla sisendi kasutamise korral või mõne teise sisendi puhul ka. Kui selline nähtus veel kordub siis lülita võimendi välja lase seista 10-kod min. võta sisendi juhtmed küljest ja lülita võimendi tööle, tug. regulaator keera nulli., mis juhtub??? Milliseed juhtmeid sa kasutad valjukate ühendamiseks ja kas nad on sisendiga lähestikku??? kui võimend.kui midagi ei muutu on küsimus võimus. seal on võimalus minna genereerima.

                Comment


                  #9
                  Omal samasugune võimendi. Kui ostsin oli probleem kõlarite kaitselülituses - toite osas oli külmjoode. Aegapidi sain aru et selle võimendi suur möödalaskmine on just tämbriplokk ja kõik sinna juurde kuuluv eelvõimendamine. Lõikasin võimendist kõik mis enne lõppvõimu ja kaitselülitust välja ja heli muutus tunduvalt puhtamaks ja loomulikumaks. Arvatavasti tuleb sinu võimus ka probleem sisse just eelvõimu-tämbrite osas. Proovi tagant see vene 5-ne pistik välja võtta ja signaali otse lõppvõimu lasta (signaal peab olema nõrgaks reguleeritud ).
                  "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

                  Comment


                    #10
                    Külmjoodet ei märka nagu, 100% kindel pole! Proovisin igatepidi lihtsalt lõppvõimu lasta kuid see ei andnud tulemust! Vbl jäi midagi tegemata, et asi tööle ei hakanud kuid samas vbl on kuskil midagi viga. Kas kõiks pistikud mis ühendavad lõppvõimu tuleb ka lahti ühendad? Voolu tuleb ikka lülitist sisse lülitada? Kummasse auku tuleb sisend panna (ülemine/alumine)?
                    Saaks lõppvõimugi tööle, siis poleks rohkemat vajagi esialgu!

                    Comment


                      #11
                      Võimu tagaosas peaks olema üks DIN pesa(5-otsaga), millel on selline plastmassist ümmargune nublakas sees.See tuleb välja võtta ja sinna pessa signaal lasta.Otsi ma peast ei mäleta, kas 1või 3(vasak kanal), 4 või 5 (parem kanal),ots 2 on maandus.Kontrollida saad ka nii et võtad õmblusnõela kätte ja pistad pessa(kontakt1 näiteks)võimu vasak kanal peaks hakkama urinat tegema.Kõlarid peavad muidugi ühendatud olema.Kui ei urise pista nõel kontakti 3.Kui ka nüüd ei juhtu midagi on vasak kanal õhtal.
                      Nii korda parema kanaliga.Võimu pead sisse lülima ikka nagu tavaliselt ja teised sisendpistikud võivad sisse jääda

                      Comment

                      Working...
                      X