Teade

Collapse
No announcement yet.

JVC Vanakooli ressiiveri taustavalgustuse pirnid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

JVC Vanakooli ressiiveri taustavalgustuse pirnid

Selline küsimus kas neid pirne mis raadiol skaalat valgustavad ei oleks mõtekam LED-ide vastu vahetad. Kas siis nagu võib seda üldse teha. Pirnid ise on sarnased sellele http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...;710-205&lng=es LED-id kestaksid kauem.
    Ja veel selline küsimus kas keegi teab kui palju läheks maksma üldse pirnide vahetus.

Ma ei tea, kuidas sinu ressivriga on, aga minu Sansui raadiol on nendel pirnidel vahelduvvool igaljuhul :blink:
    Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
    www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

millised pirnid sul on?

Comment

samasugused... sellised pirnid on autodel salongis ja isegi numburivalgustusel..
        Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
        www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

Oled ise ka vahetanud omal? Muide oskad öelda kas see 7,7mm on klaasilt mõõdetud või otsast. Pildil tundub klaas jämedam olema kui klemm

Comment

Ega vahelduv ei sega. Paned kas siis kaks väikest led'i eri suundades ja üks takisti ette (takisti arvutad ühe led'i järgi) või siis üks led ja diood jadamisi kuskile ahelasse. Kui piisavalt väikselt teha sinna pesa sisse ja panna takk pesa taha, võiks asi isegi kena välja näha. Muidugi kaob lambile omane igas-suunas-valgustamine.

Comment

Vot seda ma karadngi et kui LED-id panna siis jääb valgus ebaühtlane kuna LED ei valgusta igas suunas nagu lambid.

Comment

võid ju proovida ajutiselt ühe led'iga ja siis otsustada... Kusjuures mõned pidavat viilima led'i otsa natukene lapikuks, et siis enam ei ole seda läätsetaolist kumerust ja valgus on hajutatum.

Comment

Või nii, väga huvitav tegelikult. Tellisin muidu tevalost lambid ka ära ja esialgu panen ikka need, eks mõni teine kord katsetan LED-e.

Comment

Sain pirnid kätte ja sobisid ideaalselt B)

Comment

Originally posted by digital@Nov 23 2004, 20:05
                      võid ju proovida ajutiselt ühe led'iga ja siis otsustada... Kusjuures mõned pidavat viilima led'i otsa natukene lapikuks, et siis enam ei ole seda läätsetaolist kumerust ja valgus on hajutatum.
                      aga kas mitte lede pole iga kujuga, oamstarust olen näinud nii kandilisi kui ka ümaraid otsast

Comment

Hõõglambiga jääv ilus ühtlane valgus LEDiga jääb laineline valgus. Lamp odavam ka 5eek ainult tk. Niipalju veel et vanad lambid on originaalid ja aastast 1973-74 ja töötavad veel. Kui tõesti nii kaua kestavad miks siis üldse LED panna...ma mõtlesin

Comment

Avastasin et selle lammutamisega läks läbi üks väike pirnike. Sai kõike küll imeõrnal tehtud aga ikkagi läks läbi :unsure: See küll suht ebavajalik pirn aga põhimõtte pärast tahaks et töötab.

Nüüd siis uus küsimus kust saada sellist pirni mis on väliselt nagu 3mm-ne LED ja taga on traadist jalad nagu LEDidelgi. Pinget pole veel mõõtnud aga arvatavasti on 3V. Veelkord siis ütlen et näeb välja nagu LED aga tegemist siiski hõõglambiga.
                          Tevalost ma ei leia sellist <_<

Comment

Pole seal arvata midagi võta tester ja mõõda pinge ära ja on asi kindel ei pruugi olla 3V sellised võivad ka olla 12V jumalast tavalised ja levinud pirnid. täpse vastuse saad kui pinge ära mõõdad.

Comment

Ok mõõdan pinged ära aga milliseid pirne siis müüakse. Äkki saad lingi anda

Comment

Working...
                              X