Teade

Collapse
No announcement yet.

JVC Vanakooli ressiiveri taustavalgustuse pirnid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...-367-07&lng=est

vb see sobiks? Mul enda Sansui ka midagi taolist läbi, raadio sagedusenäidikul.
    Hind ka muidugi vastav...
    Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
    www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

Midagi sarnast ta on küll. Nende asemele võibolla on otstarbekam LED panna

Comment

See pole nüüd küll poliitiliselt korrektne, aga siin on ka midagi h34r: Kahjuks pole seal pilte, et paremat ettekujutust saada.
        Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

Mnja neid pirne on erinevaid aga proovin LEDi panna

Comment

siin on mõni pilt kah...

Comment

KÜSI Tevalost ma ei usu iialgi, et seal selliseid pirne pole nagu vaja on,Tartus on on kauplus kus sellist asja küllaga nagu igasugused pirnid.

Comment

Jutt on õige et tevalost on kõike saada aga mõtlesin kui vahetada äkki targem LED panna kuna see ikkagi töökindlam.

Üks küsimus ka targematele elektroonikutele et lambi jalad lähevad läbi plaadi ja on joodetud siis teiselt poolt kinni nüüd aga selline probleem vana pirni võtan ära aga kuidas ma uue sinna tagasi saan. Kuidas ma need augud lahti saan seal ju tina peal :blink:

Comment

Kas sul hambatikku on? Kui on siis-
                  1- jootekaga tina sulama ja hambatiku ots auku.
                  2- tinasukaga tina ära.
                  Vali ise kumb varjant parem on.

Comment

See hambatiku varajnt mulle meeldib

Comment

Sai siis pirnid ära ostetud. Jootsin pirni paika nii et nüüd kõik valgus jälle töötab. Oleks pidanud ikkagi 6V lambi võtma sest 12V põleb küll aga tuhmimalt kui teised. Enam ei hakka lammutama sest ega see jootmine seal nii lõbus ei olnudki. Vahet ju pole et tuhmim peaasi et töötab ja pealegi mul kunagi ei põle see pirnike sest see pirn hakkab põlema alles siis kui töötavad korraga kõik 4 kanalit aga mina kasutan ainult kahte. LED-i proovisin ka ja tulemuse annaks väga kohe väga hea aga siis põleb üks palju eredamalt kui teised. Kui kõik ära vahetaks siis võiks LED-id panna küll. Korra isegi mõtlesin selle peale aga mõtet ju pole kuna kõik teised põlevad hästi ja üle 30 aasta põlenud juba B)

Comment

Working...
                      X