Teade

Collapse
No announcement yet.

200.- eest võim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mul vedeleb Vega-108 trafo, oli vist mingi 2*17V. kui huvi on, võin tasuta ära anda. kaks lõppvõimu moodulit koos toiteplaadiga võib ka kaasa saada. andmeid ei mäleta, aga vast ca 10...15W kanali kohta. puudu on siis radikad ja toitelüüdid. Õismäelt saaks kätte ja saata ei viitsi.

Comment

Originally posted by qt@Dec 24 2004, 10:10
      mul vedeleb Vega-108 trafo, oli vist mingi 2*17V. kui huvi on, võin tasuta ära anda. kaks lõppvõimu moodulit koos toiteplaadiga võib ka kaasa saada. andmeid ei mäleta, aga vast ca 10...15W kanali kohta. puudu on siis radikad ja toitelüüdid. Õismäelt saaks kätte ja saata ei viitsi.
      no pakkumine on väga ahvatlev aga asun tartumaal! :angry:

Comment

nüüd sis painab selline mure, et kust saada toide? oleks vaja mingi +/-25...- 27V toidet....soovitage kust saada!

Comment

selline küsimus, et kas keegi saaks raamatust "Raadiolülitused" mulle paljundada seda kohta kus on juttu trafodest jne....?

Comment

okei... sain raamatu aga sellest ple veel leidnud midagi kuidas oma trafost saada - välja <_<

Comment

Originally posted by digital@Dec 20 2004, 01:50
              Ühe mähisega 36V trafoga pole midagi teha. Vaja siis kas kahte samasugust trafot, ühte trafot kahe sama pingega mähisega või ühe mähisega, millel on keskelt väljavõte. Igatahes mõlema mähisepoole pinge võiks jääda sinna 36V kanti, sellest sõltub otseselt võimsus, teoreetiline maksimum on ühe mähisepoole pinge ruudus jagatud kõlari takistusega, milleks on 4 või 8 oomi.
              Kui sobivat trafot ei leia, siis juba trafo läheb väga kalliks. Lisaks veel lüüdid ja võimu kivid (vast teed ikka kividel, mitte transsidel )
              ...tahaks lihtsalt parandada yhte eelpool toodud väidet...
              kas mitte võimendi maksimaalne väljundvõimsus pole bipolaarse toite korral yhe poole pinge jagatud ruutjuur kahega, lahutatud transide pingelang(umbes 3V) seejärel ruutu võetud ja siis jagatud koormuse takistusega.

Edit: kui arvutada trafost tuleva vahelduvpingega siis pole vaja tõesti ruutjuur kahega läbi jagada... kiirustasin pisut oma "tarkuse" väljaytlemisega

Comment

Originally posted by agent007@Dec 25 2004, 01:43
                nüüd sis painab selline mure, et kust saada toide? oleks vaja mingi +/-25...- 27V toidet....soovitage kust saada&#33;
                asun tartus, selline asi isegi olemas täitsa. huvi korral saada mulle PS?

Comment

Originally posted by Jyrka+Dec 20 2004, 08:24--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Jyrka @ Dec 20 2004, 08:24)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-agent007@Dec 20 2004, 08:06
                  mõtlesingi teha kividel.... a kui see trafo ei sobi siis ple mul midagi toiteks panna <_<
                  Ega trafo sobivust määra ainult pinge, võimsus ehk lubatav vool sama tähtis.
                  Kui trafo paraja võimsusega tee ühepoolse toitega LM1875 või TDA2050 kivil, alaldatud 50v on 4 oomi jaoks natuke palju aga 8 oomisele kõllile paras.
                  Datasheedil ühepoolse toitega skeem olemas. [/b][/quote]
                  okei... aga kas +35-39V oleks 4oomiste kõllide jaoks OK&#33;

Comment

Originally posted by agent007@Mar 26 2005, 06:13
                    okei... aga kas +35-39V oleks 4oomiste kõllide jaoks OK&#33;
                    39V sobib küll.
                    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

siis ma lihtsalt kerin maha.... täna proovin kas saan hakkama selle trafo kerimisega&#33;&#33;&#33;&#33;

Comment

rääkige siis milline dioodsild tleb asjale teha, nimelt TDA2050 -le siis?

ning tsekkige keegi pliis kas need komp. on õiged mis ma oomipoes panin korvi&#33;
                        http://www.zone.ee/nuu5tik/tda2050/tda2050.JPG ?

Comment

Working...
                        X