Teade

Collapse
No announcement yet.

O: võim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

O: võim

Kuna seda audio värki ei jaga siis tahaks võimu mis võimaldaks 2*300w ära võimendada ühe sõnaga kuskil 2* 150w

kas mode ümber tõsta ei saaks vabandan
    Eesti Streetrace Foorum
    http://www.vahtraleht.org

Minu projektid
    www.zone.ee/SoundTuning/

Kõik algajad ja edasi jõunud DJ ja ise muusika valmistajad võtke ühendust! (Aitame reklaamide teie muusikat)

Ot kumba siis - 2x150W või 2x300W? Mis takistuse juures? Koju/autosse? Kui ei tea, mida kirjutada, siis kirjuta seda, mis olukord on ja las siinsed asjatundjad pakuvad sulle sobiva lahenduse... mitte ära hakka oma võhiklikkust mingite suvaliste numbritega varjata üritama.
    Jällegi see sõnapaar "ära võimendada"... Selle kasutamine tuleks reeglites ära keelata...

Comment

mis häda 4oomi 2*150w võimu
      Eesti Streetrace Foorum
      http://www.vahtraleht.org

Minu projektid
      www.zone.ee/SoundTuning/

Kõik algajad ja edasi jõunud DJ ja ise muusika valmistajad võtke ühendust! (Aitame reklaamide teie muusikat)

Comment

Ma ei saanud ikka aru kuhu sa seda võimu tahad.Olen selles suhtes digitaliga ühel arvamusel, et enne peaks ikka oma tahtmised täpselt paika panema aga mitte niimoodi huupi lahmima.Selgituseks amatööridele:iga võimendi võimsus on seotud koormustakistusega(kõllid).Tavaliselt 4 või 8 oomi.Sealt tulenevalt ka soovid.Hea maine kohaselt peaks kõllide võimsus olema natuke suurem kui võim max. väljundvõimsus, siis võib loota et kõikide nuppude põhjakeeramisel ei jookse kõllid kokku.Head tümpsu!

Comment

Samas ka nõrk võim on ohtlik. Kui liiga palju vunki peale keerad ja klippima lased, siis tapad tekkivate harmoonilistega kõrgete elemendid ära... Samas kui kõll ikka hakkab vastu raami taguma, siis sellest on palju lihtsam aru saada... Seega mina paneks parem väga natuke võimsama võimu, kui vaja.

Comment

Parim lahendus oleks hoopis kuulata mõistusega, kas kusagil sellist potekat muidu ka müügil on millele saab piiraja peale panna?
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

Sellist potekat vist pole müügil, aga on olemas üks riistapuu mida nimetatakse "peak limiter", kodutehnikas seda eriti ei kasutata aga profid kasutavad üritustel.Ei lase lõppvõimendisse rohkem kui on ette nähtud normaalse töö jaoks. Häälestatakse ükskord maksimumnivool paika ja nii kaitsebki igasuguste nupukeerajate eest.

Comment

Working...
              X