Teade

Collapse
No announcement yet.

Brig: kas 2*50w v6i 2*100w ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Brig: kas 2*50w v6i 2*100w ?

pakutakse v6imu myya. myyja ytles, et tegu olevat 2*100w brigiga, s6bral olevat sama ja tema olevat seda 8elnud. kuna kahte erinevat vers. on raske eristada, siis kysisin kasutaja Rom k2est, kes arvas, et tegu 2*50w versiooniga.
    aga kindluse ja usaldusv22rsuse m6ttes kysiksin rahvalt yle, mis teie arvate?

pildid:
    Pilt 1
    Pilt 2
    Pilt 3
    Pilt 4
    Pilt 5
    Pilt 6

Täpsustan, ma ütlesin, et see on 2*50@4oomi ja KT818GM-819GM lõppudega. Sajavatist versiooni pole minu arusaama järgi üldse tehtud.

Comment

Üldiselt ei olegi väga tähtis, kas 100 või 50. Kuula kas võimendi mängib ilusti, kõik nupud töötavad ja päti kombel remonditud pole. Kui need asjad korras, hind sobib ja asi meeldib siis osta ära.
      "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Karmilt "lilla" esipaneeli tuunig.
        Võta kaan maha ja tee sisemusest pilte, siis on võimalik rohkem sisulist arvata.

Comment

Originally posted by Rom@Jan 5 2005, 16:17
          Sajavatist versiooni pole minu arusaama järgi üldse tehtud.
          see mis sa minult said oli ka siis 2x50 ?
          samade lõpukatega?!
          minu arust oli nii et mingi KT808 lõpukatega oli 2x50 ? vist ja KT818/819oli 2x100

Comment

see mis sa minult said oli ka siis 2x50 ?
            samade lõpukatega?!
            Nii ta oli.

Comment

kõik pildid aint väljastpoolt, väga kahtlane, Sa käse kaan maha v6tta, mine tea mis sees on, sulavkaitsmete asemel naelad, heli ka teeb see? loe Martini teemat võimude ostmisest! ja palju ta tahab selle eest?, esipaneel ka ära kaetud miskipärast, ju siis ära kriibitud niiet jube vaadata. 100x kontrolli, 1x osta

Comment

Originally posted by Elektrik@Jan 5 2005, 16:57
                kõik pildid aint väljastpoolt, väga kahtlane, Sa käse kaan maha v6tta, mine tea mis sees on, sulavkaitsmete asemel naelad, heli ka teeb see? loe Martini teemat võimude ostmisest! ja palju ta tahab selle eest?, esipaneel ka ära kaetud miskipärast, ju siis ära kriibitud niiet jube vaadata. 100x kontrolli, 1x osta
                ma juba palusin tal seestpoolt pilte teha. kui n2en siis panen siia kah lingi yles.
                esipaneel piadavat olema ilu perast.
                aga nyyd tuli v2lja et ta pole ise kah eriti kindel et tal ikka 100w v6im on.
                martinj teemat olen lugenud.
                hinnaks pidi olema 1000 aga nyyd vast langeb kui siin k6ik suht kindlad et tegu 50w.

Comment

818/19 transsidega 50W nom passi järgi, maks 70W.
                  VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

selle esipaneeli pedemajaka pärast tingi ka julgelt alla.

Comment

taga on kirjas aint ГОСТ 24388-83 seda teist ma ei leinud kuskilt? ja sain midagi http://dom.hi-fi.ru/forum/18/28549 kui keegi midagi aru saab siis öelgu ja pildid tulevad kohe

Comment

seal ple midagi kasulikku eriti kirjas, lihtsalt et selles samas on kasutusel kivi К574УД1 ja lõpukad КТ819/818, nagu minu kunagises BRIGis.
                        täpselt samad detailid.

Comment

pildid sisemusest:
                          pilt 7
                          pilt 8
                          pilt 9
                          pilt 10

mis arvate?

Comment

see ple seesama võim ju, kus kohast ta järsku sellise esipaneeli sai? ilma selle sinise jamata?
                            asi on väga kahtlane.
                            EDIT: samas näen juba kõrbenud takki
                            EDIT2x: samuti yks pote sisse löödud.

Comment

Pilt1
                              Pilt2
                              Pilt3
                              Pilt4
                              Pilt5
                              Pilt6
                              Pilt7
                              Pilt8
                              see ple seesama võim ju, kus kohast ta järsku sellise esipaneeli sai? ilma selle sinise jamata? tõmbasin maha selle kleepsu

Comment

Working...
                              X