Teade

Collapse
No announcement yet.

võimu ehitus Tda 2030 analoogi peal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

võimu ehitus Tda 2030 analoogi peal

http://radio-spravochnik.by.ru/zarmksx/chips1/0018.gif siit parempoolne skeem.

jalast nr2.>>4.7KOhm takisti ja sealt edasi tuleb mingisugune kondensaator, aga ei ole juurde kirjutatud mis suurusega. küsimus ongi, et mis see olema peab? või kui ei ole vaja siis jätan lihtsalt ära?

ma seletasin pikalt ja laialt Sulle, et neid 2-e juppi lihtsalt ei pea panema kui ei taha. mina pidin panema, sest võim hakkas raadiot vastu v6tma, panin need jupid ka ja raadio kadus, vsjo

Comment

See konde suurendab tagasiside tugevust alaliskomponendile.
      Pane sinna umbes 47uF .Vähendamisel jääd bassidest ilma. Suurendamisel võivad siirdeprotsessid kauem aega võtta..
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Originally posted by Elektrik@Jan 19 2005, 20:32
        ma seletasin pikalt ja laialt Sulle, et neid 2-e juppi lihtsalt ei pea panema kui ei taha. mina pidin panema, sest võim hakkas raadiot vastu v6tma, panin need jupid ka ja raadio kadus, vsjo
        Ehk seleta mulle kah, miks ei peaks neid tagasiside elemente olema. Kui puuduvad. Töötab aga sisendpinge peab olema suht suur ja väljundpinge võib jääda kesiseks.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

üldiselt mul oli ykskord sama teema nende 2-e detailiga, et kui plnd siis v6ttis raadiot, kui panin siis oli OK, aga jah kivi oli teine

Comment

2,2mkf on selle kondeka suurus ja tagasiside ahel peab olema.

Comment

Originally posted by humax@Jan 19 2005, 20:53
              2,2mkf on selle kondeka suurus ja tagasiside ahel peab olema.
              Jah, võid vähem panna, ei pand tähele, et seal oli 150k takisti kuid. Mina paneks sinna veidi vähem näiteks 47 või 33k ja arvutaks teise takisti kah ringi. Väljundis ju voolu piisavalt. Vastasel juhul võib see miinussisend väga tundlikuks minna.

Comment

Olen mina loll või milles asi? Ei saa aru miks tagasisides olev takisti 150K on!!! Mis see võimendustegur siis tuleb! Muidugi tuleb arvestada sellega, et kivi mõlemas sisendist läbivad voolud oleksid võrdsed ja kui muuta tagasisisde takke tuleb ka sisendi takistust muuta, saan mina nii asjast aru. Samuti puudub skeemil kivi väljundi ja tagasiside ühenduse punkt. Selle C- suuruseks pakun mina 22mF-47mF. See skeem tundub mulle kuidagi toores elementide nominaalide poolest.

To: elektrik
                pole ime, et sul ameerika häält pöödma hakkas, eks arutle ise mis võis sinu skeemi võimendustegur olla, kui tagasiside puudus.

Comment

Originally posted by Rom@Jan 19 2005, 20:32
                  Mis see võimendustegur siis tuleb!

Võimendustegur 32, datasheedilt maha joonistatud skeemid.
                  VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Originally posted by Jyrka+Jan 19 2005, 19:09--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Jyrka @ Jan 19 2005, 19:09)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Rom@Jan 19 2005, 20:32
                    Mis see võimendustegur siis tuleb&#33;

Võimendustegur 32, datasheedilt maha joonistatud skeemid. [/b][/quote]
                    Äkki selgitad. Mul on vist kalkulaator tuksis ja vastuseks annab oluliselt teise numbri.

Comment

Jyrka unustas vist ühe liita. tulemus 32.91 korda.

Comment

Vüimendusteguriga asi selge, minu viga ei täpsustanud kumba skeemi silmas pean.

Aga kuidas kommenteerite vasakul olevat skeemi.

Comment

krt. ütlege mis ma siis teen. kas on seda takki ja kondet sinna vaja või ei? ja kui, siis mis nominaaliga lüüt peab olema? ülejäänud skeemi ei taha eriti nagu muutma hakata, sest kõik ülejäänud komponendid juba ostetud, ja plaati joodetud. vea avastasingi, kui lõpuks tühi auk plaadi sisse jäi. siis mõtlesin et mida asja? ja vaatasin et skeemi peal pole sinna numbreid märgitud. aga kui te soovitate, siis eks neid takke pole mingi kunst vahetada, ei maksa nad ju midagi.

Comment

Loomulikult tuleb panna. Mina soovitan 22mF-47mF

Comment

aga see peab olema lüüt/keraamiline?

Comment

Working...
                              X