Teade

Collapse
No announcement yet.

Tahan teha võimendi!! Millise neist??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

njh kõik räägivad et ikka imeasi teha seda toitekat.. kuigi mul sõber tegi sama võimu valmis ja autosse, st. et toitekas pidi ka siis 12V tõstma..
    ok see selleks.. ex kui talt skeemi saan siis näitan teile ka.. vb polegi asi nii keeruline kui arvatakse

aga vb teen oopis 220V peale siis ... äkki keegi jagab mõnda toiteka skeemi siis millel ei ole väga defitsiitsed konded.. sest sel skeemil mis lingil antud on on nats jubedad konded.. kudagi muudmoodi ei saaks hakama?? või on kellegil mõnda skeemi mis teeks kahepolaarse toite kuskil 50V kandis..

Comment

Mina ostaks poest parem pingemuunduri. 12v --> 220v (600w) 1300kr
      Või siis miski vähemalt 650va upsi, releel jalad kokku jne (sedasi tegi yks tuttav)

Siis ostaks stk4050v kivi
      http://wwww.ges.cz/sheet/s/stk4050v.pdf

maksab kuskil üle 300.-

siin on stk4048 pdf ja trükiplaadi joonis. See sobib ka stk4050-le.
      Vähemalt sa ei pea ise leiutama hakkama. Kiviga on siiski kergem teha ja stk kivid on parimad.

http://www.elektronika.lt/schemos/ga.../stk4048xi.pdf

selle kivi puhul väidavad et THD on 0.008%

On see tõsi või mitte kuid tda-d stk tasemele ei pürgi.
      led pirnid

Comment

ma võtaks ka palju ja teeks palju.. aga jh kõike ei saa..

ja pealegi ei hakka ma enam skeemi muutma.. olen juba selle skeemiga nats vaeva näind ja arvan et ei ole skeemil vigamidagi.. pealegi on mul juba peaaegu kõik komponendid olemas ja ka trükkplaadi paigutus valmis.. varsti hakkan plaadile auke puurima jne jne.. pealegi on 1 tuttav selle skeemiga kursis ja kll ta aitab kui vaja midagi uurida.. aga kivi peal on jah lihtsam teha aga mul ei ole vaja hirmlihtsat skeemi, kuna teen lõputööks selle.. ja ma arvan et skeemi keerukus ei hirmuta eriti..
        niiet võimu skeemi pärast pole vaja muretseda..

aga see-eest on igast toiteplokkide skeemid teretulnud

Comment

Jah, STK4050 on suure väljundvõimsusega kivi (mõõtmed on ka vastavad&#33.Siiski paar probleemi siiski on selle kivi juures.Nimelt on ta tundlik ülekoormuse suhtes (koormustakistus mitte alla 8 oomi) ning kippub genereerima kõrgel sagedusel (väljundis ära jätta vastav lülitus).Olen paar tükki selliseid kokku pannud.Heli on normaalneainult korraliku eelvõimendi olemasolul.
          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
          Projektide pildid
          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Stk4050 sobibki paremini madalateks sagedusteks. Ehk siis bassi jaoks.
            Seevastu stk4048xi sobib kõigeks ja on ülikvaliteetne.
            Enda unistus oleks kunagi teha 5.1 kodukino süsteem. 5xstk4048xi ja 1xstk4050
            ehk siis 5x150w + 1x200w.

Kuigi jah, selle jaoks peaks ka oma maja sügaval metsas ostma
            led pirnid

Comment

Originally posted by martiini911@Feb 16 2005, 08:34
              , kuna teen lõputööks selle..

aga see-eest on igast toiteplokkide skeemid teretulnud
              Külla noormees, mis lõputööst sa jutustad kui sul pole õrna aimugi toiteplokist,
              oled ehk kuulnud,et kui trafole vähem keerde mähkida siis saad väiksema pinge.

Öeldakse, et küsija suu pihta ei lööda, aga see viimane lause lausa kutsub.

PS. Loodan, et ei solvu vaid võtad kätte oma elementaarteadmiste täiendamise,
              lõputöö ju tahab kaitsmist.
              Ma täna vihane, teist päeva taastan ühe surkija lõhutud UM010t.
              VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Impulss muunduri kohta on skeem ja juttu siin - http://sound.westhost.com/project89.htm
                Kui inglise keelt oskad siis peaks seal kõik selle teema kohta öeldud olema - kui viitsid sellega mässata ja eriti kui tööle saad võiksid foorumiga oma uusi teadmisi jagada.
                (Mul on vidinad juba pikemat aega olemas väljaarvatud trafo toroid
                To Jyrka: impulss muundur millel tagasiside on kasutusel sellel ei sõltu väljund pinge sisendpingest nagu tavalisel võrgutrafol. Vastasel korral ju arvutigi ei saaks töötada muul pingel kui puhtal 230Vl.
                Maailm oleks puhas ja süüta
                kui poleks õllejogurtit
                - Õ.Õ.

Comment

2 Jyrka : kle mees kust sa tead et mu7l ple aimugi toiteplokist?? ntks 220V pealt toiteka tegemine pole probleem, olen ennegi teind.. ja kui sa veel aru ei saanud siis teretulnud on impulsstoitekate skeemid, kunaneid ma pole tõesti teind ja kuda sa ikka õpid kui praktikaga..
                  ja ära sina muretse minu lõputöö kaitsmise pärast.. kui valmis teen ja arvutused ka, arvan et siis asi selge nagu seebivesi.. njh ja pealegi kui oled vihane siis mine sõima oma naist või kedagi muud aga ära tule foorumisse nõmetsema..
                  ok pidin ikka vastama ka ju

2 Matis: kle inklise keel pole paha eriti niiet vaatan ja loen seda ja siis otsustan kas tasub või mitte.. a mix sul siis toroidi ple?? ei ole saada või jäi millegi muu pärast projekt seisma??

Comment

Toroidi ma kohe algul Tevalost ei ostnud ja siis läks nagu ehitamise tuhin üle. Ega tglt ma ei osanud toroidi lihtsalt välja valida. Muidu jupid palju maksma ei lähe 2*Irfz44 - 50 eeku, kivi sg3525 25 kr. Esialgu pole mõtet mõlemasse õlga 2te väljatrannsi panna.
                    Maailm oleks puhas ja süüta
                    kui poleks õllejogurtit
                    - Õ.Õ.

Comment

Working...
                    X