Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi radika temperatuur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võimendi radika temperatuur

Et kas see on normaalne kui võimendi radikas läheb üsna soojaks ja seda mitte väga võimendit piinates. Võimendi on genius SW-5.1

Jah on küll.Osadel juhtudel lubab valmistaja kuni 75 kraadi töötemperatuuriks ja see on juba nii kõrge temperatuur et käega katsudes pikka aega näppe küljes ei hoia.Üldjuhtudel see nii kõrgele ei ulatu, kuid kui on kahtlusi, et on liiga kõrge, siis ehk otsida või on mingi selline termomeeter ja sellega mõõda ära, Kui aga saad veel käega kinnivõtta ja seda kauema aja jooksul siis pole asi halb. Võimendil töötades pikema aja jooksul 40-60 kraadi on normaalne, küll aga peab selline seade olema hästi ventileeritavas kohas, kus õhu juurdepääs on vaba ja rohke.

Comment

Võrdluseks niipalju, et 55 kraadi juures peopesa pidevalt peal ei hoia.

Comment

Aitähh vastuste eest. Peo pesa peal hoidmisega mul probleeme ei teki, või siis pole õigel hetkel peale sattunud :P

Comment

äkki on sepa käed
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Siis kui mul ka see kõlarite komplekt oli, siis oli mul supaks laua all, ja teate kui mõnus oli jalgu soendada :P Kellel külm see võiks selle võimu soetada :lol:

Comment

Working...
            X