Teade

Collapse
No announcement yet.

K: Estonia UM-010 toroid trafo parameetrid?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

K: Estonia UM-010 toroid trafo parameetrid?

Tahaks teada mis on Estonia UM-010 Võimendi trafo parameetrid?
    Plaan võimendi ümber ehitada LM3886 kividele
    Või mis te üldse arvate sellest on mõtet seda teha?

Millest selline mõte, omal see etapp õnneks läbi ja ei kiida .
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Originally posted by Jyrka@Jan 29 2005, 18:33
      Millest selline mõte, omal see etapp õnneks läbi ja ei kiida .
      Kui küsida tohib, millega rahule ei jäänud?
      Seda kivi millegipärast kiidetakse vene foorumites taevani, aga ise pole proovinud sellepärast oleks huvitav sinu arvamust teada saada.

Comment

Ilmselgelt jääb mul võimsusest väheks, pealegi ütles üks pool ülesse tõenäoliselt lõputrans läbi. Mõtlesin et ehk tasub proovida millegi muuga...
        Endiselt tahaks trafo parameetreid

Comment

põnev oleks teada, kui suur peaks see võimsus olema ,mis sinu nõdmisi rahuldab?

Comment

teema suht olemas http://www.tevalo.ee/foorum/index.ph...topic=5654&hl=
            TFK Audio
            #tfkaudio
            http://www.facebook.com/tfkaudio/
            http://tfkaudio.blogspot.com/
            - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Originally posted by XXXHARDCORE@Jan 30 2005, 14:53
              Ilmselgelt jääb mul võimsusest väheks, pealegi ütles üks pool ülesse tõenäoliselt lõputrans läbi. Mõtlesin et ehk tasub proovida millegi muuga...
              Endiselt tahaks trafo parameetreid
              Kui sa selle raha investeerid võimu kordategemisse võid saada parema tulemuse,
              seda potensiaali mis 010 on kivil pole, trafo sobiks kivile 8 oomise koormuse
              puhul.

Comment

Võib olla teil on täitsa õigus polegi mõtet lõhkuma hakkata, aga kindlasti arvan võim vajaks uuenduskuuri. Reguleerimist 4 oomistele kõlaritele võibolla ühtteist midagi juurde aidata...
                Kas keegi nõus võimendid pisut järele aidata mis see mul maksma läheb?
                Üldiselt ise olen tda2050 võimedit teinud niisama huvi pärast selles suurt raskust polnud. Samas nii palju teadmisi siiki pole et olemasolevat Estoniat modida ja välja võtta see "potensiaal"

Comment

Originally posted by XXXHARDCORE@Jan 30 2005, 22:14
                  . Samas nii palju teadmisi siiki pole et olemasolevat Estoniat modida ja välja võtta see "potensiaal"
                  Nädala või paari pärast peaks midagi hakkama selguma selle "potensiaali" kohta,
                  tegemisel oleva variandi jaoks peaks teadmisi ja kogemusi üksjagu olema, üks
                  lihtsam variant sai sügisel ühele tehtud.

Comment

Tore oleks...
                    Hea kui viskaksid kontaktandmed privasse, eks ma siis võtaks ühendust.

Comment

Working...
                    X