Teade

Collapse
No announcement yet.

gainclone

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

gainclone

Ma otsustasin veenduda ise ...kasutan ise ainult omaarust kvaliteet osasid ...jälgin kõiki gainclone reegleid ....buffer on teada-tuntud FET aste ....
    supply on reguleeritud LT1083 baasil,kolme pinge astmega ...24 (gainclone) ,32(normal) and 38 Volt (Crazi)............systeem tuleb 2.1

on keegi proovinud sellist ideed veel ?

Ausalt öelda - ega nüüd aru küll ei saa, mida Sa täpselt teha kavatsed
    Millist kivi võimuna kavatsed kasutada? Mida tähendab toide kolme pinge astmega? Jne.

Gainclone iseenesest on kodus nii mõnelgi selle foorumi kasutajal
    Ehita aga valmis, võrdle mõne teise võimendiga ja anna meile tulemustest teada. Edu!

P.S.Vaatasin LT1083 hinda ja ehmatasin

Comment

Originally posted by artofnoise@Feb 2 2005, 00:33
      Ma otsustasin veenduda ise ...kasutan ise ainult omaarust kvaliteet osasid ...jälgin kõiki gainclone reegleid ....buffer on teada-tuntud FET aste ....
      supply on reguleeritud LT1083 baasil,kolme pinge astmega ...24 (gainclone) ,32(normal) and 38 Volt (Crazi)............systeem tuleb 2.1

on keegi proovinud sellist ideed veel ?
      Viisakas oleks arutamiseks skeem välja panna.

Paluks võtta mitte isiklikult,aga alles ühes foorumis sattusin ühe kasutaja mõttele
      miks tekkis gainclone suund, nimelt selle mõtlesid välja laisad, kes ei viitsinud või
      ei osanud korralikku trükkplaati välja mõelda ja valmis teha. Kolades gainclone galeriides tuleb enamikke projekte vaadates sellega nõustuda.Aga on ka palju
      päris ilusaid projekte.
      Eelmised gainclone teemad vajusid peale mõningast kriitikat kohe ära, võiks ikka
      ideede eest võidelda.
      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Gainclone on mull. Jutt minimalistlikust lähenemisest on bull... sest kivi on paksult transe täis.
        Ja kui toites on pooljuhtstabikas siis on asi eriti bull. LT1083 koormus/sagedus/faasikarad on kõike muud kui lineaarsed (ei peagi olema) ning see kajastub kohe helis. Võimu toitekas peab olema ikka lihtne ja suure mahtuvusega.

Kui on huvi teha minimalistlikku võimu siis : Son of Zen

Comment

Kunagi sai ka selle ideega mässatud, aga peale kokku tinutamist oli see paras pettumus, kuna asi jäi ikkagi kuidagi sellist keskmist laiatarbe musakeskust meenutama või isegi kohati alla. Pigem on see rohkem enesepettus, kui hea projekt.
          Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

rnx...järsku sa oled halb tinutaja ok not personal......rnx,ma usun seda ega muidu emafirma ei küsiks selle eest 1500$

Comment

KaruTEC ,sinu arvamust gainclone-st olen lugenud .Meibi Sul on isegi õigus aga ütle kuidas mikroskeemi kristalli sees saavad olla sama pikad rajad kui näit .010-nes.Meibi Sa eksid ...

Comment

Jyrka ,jah lt1083 on kallis vs. lm338.....aga ma otsustasin esimese kasuks ,sest esimene on parem.Skeem tuleb ...tegelt skeem on siin http://www.decdun.fsnet.co.uk/gainclone2.html

ku vaatad mõlema datashiti ...saad aru miks nii palju küsitakse ...esiteks kaob ära 3 voldi piirang ...teiseks lt1083 talub paremini suuremat pinget+lühuist...ja on muidu ka stabiilsem

Comment

Originally posted by artofnoise@Feb 2 2005, 20:36
                  KaruTEC ,sinu arvamust gainclone-st olen lugenud .Meibi Sul on isegi õigus aga ütle kuidas mikroskeemi kristalli sees saavad olla sama pikad rajad kui näit .010-nes.Meibi Sa eksid ...
                  Sama pikad ehk mitte, kuid ikkagi võivad olla päris pikad. Korraliku kivi sees võib olla kümnetes meetrites "juhet" . Tõsi küll imepeenikest, aga siiski..
                  Mitu kilomeetrit näiteks protsessori sisse mahub , seda oleta ise...

Martin@laskis olma laiskusest käest ära reaalse kivi disainimise (koos valmistamisega) võimaluse...
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

To: karuTEC
                    otsisin netist huvipärast märksõna "Son of Zen " . Vist leidsin õige asja kah.
                    http://cygnus.ipal.org/mirror/www.pa...m/sonofzen.htm

Esmapilgul tundus lihtsalt toakütteks mõeldud projektina. Samas lahendus oli huvitav..

Martin@tda2050gainclone :P
                    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Originally posted by KaruTEC@Feb 2 2005, 14:11
                      Ja kui toites on pooljuhtstabikas siis on asi eriti bull.
                      Samad sõnad, stabika raha paiguta suuremasse trafosse, võta eeskuju LYNX ist
                      2x125W 8oomil võimu trafo 2,5KW, mingit stabikat pole vaja.
                      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

martinj...kus on skeem mida sa nägid ....või lugesid ainult teksti.....ma oskan ainult skeemi lugeda.

Comment

Jyrka......ei ja veelkord ei .....ma jään lt1083 le kindlaks ,sest ...ta maksab nii palju
                          Jyrka ,ma tahan näha kas ta lm338-st ka parem on

Comment

Originally posted by artofnoise@Feb 2 2005, 23:16
                            martinj...kus on skeem mida sa nägid ....või lugesid ainult teksti.....ma oskan ainult skeemi lugeda.
                            siin
                            http://cygnus.ipal.org/mirror/www.passlabs...ges/sozenf1.jpg

Comment

Mis puudutab kõrgesse müügihinda siis võin soovitada erinevat kallist cräppi:

- ussinahast kohver
                              - elavhõbedaga täidetud kõlarijuhtmed
                              - poleeritud pühvlisarvedega kapott
                              - kirevaks lakitud buddha kuju las vegase poes 10k taala eest
                              - beatlesi kasutamata peldikupaber 50000 naela eest

Ega siis see et mingi asi kahtlaselt palju maksab ei tähenda et ta hea on. Reeglina kipub olema vastupidi. Kui leidub lolle kes ostavad 1500 taalaga kivivõime siis leidub nutikaid kes on agaraid neid müüma. Ma usun et Waldur võtaks kah hea meelega mitte 10 krooni aga 100 dollarit vatist, kui vähegi saaks

LT1083 olen pannud näiteks raadiosaatja toiteploki sisse. Jumala tavaline stabilisaator.
                              Ja veel: LT1083 on LDO regulaator, mis on palju tundlikum koormuse iseloomu suhtes kui 78 seeria kivid. Võid võtta tavalise stabika ja lisada võimsustransi, sa ei pea ostma kallist suurevoolulist stabikat.

Comment

Working...
                              X