Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendile toide

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by saajatz@Feb 17 2005, 21:45
    tihti kasutatakse sed mF ka mikro puhul, m kui mikro. suht jäänuk vene ajast tundub, vene lüütidel ka väike m peal....
    Sellist eksootikat tahaks lausa oma silmaga näha, seni olen venelastel mikrofaradi lühendina ainult мкФ või MKФ kohanud...
    Elektroonika töötab suitsu baasil.
    Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
    Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

mina kasutan mF- millifarad ja mkF-mikrofarad. esimene neist on õige ja teine peaks olema venepäraselt ladina tähtedega, aga ma usun, et elektroonikainimesed, kes vene juppidega kokku puutunud saavad aru ehk annavad ka andeks. seda müü tähte ei oska ma lihtsalt eesti klaveril tekitada ja ascii koodi ma ei mäleta
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

µ = Alt+0181
        Head susserdamist !

Comment

Kuulge lõpetage kiunumine selle ümber kuidas vene või lääne süsteemis kondesid tähistatakse. Öelge parem kas keegi on selle võimuga kusagile juba jõudunud ja millal võiks häält kuulda saada? Igasugused konstruktsioonilised lahendused oleksid ilmselt ka väga teretulnud. Nõustund eelkirjutanutega et see suures kestas TO3 jõutrans pole just parim lahendus. Mis oleks asendus? Mul omal tiksub sama projekt juba pikemat aega. Seni on asi finantsis kinni. Kas keegi on viitsinud äkki PCB valmis joonistada? Mask oleks väga abiks.

Comment

Originally posted by urmo@Feb 18 2005, 09:33
            µ = Alt+0181
            suur tänu.
            inimen õpib kogu elu, aga ikka lollina sureb...
            teemast küll välja, aga äkki oskad siis juba öelda, kust saab tervet ascii tabelit koos kõikide kreeka tähtedega. selle lingi võiks ju pm isegi kuskile püsivalt sel juhul üles panna
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

"aknas" : Start > Programs > Accessories > System Tools > Character Map
              Head susserdamist !

Comment

Working...
              X