Teade

Collapse
No announcement yet.

Salora stereo 3000

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Salora stereo 3000

Sain siis sellise võimu millel on ka raadio sees ehk siis asi on reciiver ning nagu teada on salora soome tehnika nimelt see mis mul on on väga õhuke ning mingi vanema aasta oma.nimelt pidi asjal olema läbi neli transsi ega keegi ei tea mis transid asjasse läevad??

Selle "pidi olema" järgi ei tasu veel uusi otsima hakata. Võta lahti, mõõda ära ja saad tüübi ka teada.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

vaatasin sisse ja isegi yks transistor oli alles ja selle mark on tip32b 7394 ja kui võimas võib see isend selljuhul olla??

Comment

КТ8177А TIP32A
        КТ8177Б TIP32B
        КТ8177В TIP32C

andmed SIIT
        põhiparameetrid SIIN
        Tevalos ja Oomipoes lääne omad olemas. ehk on abi

Comment

Originally posted by Elektrik@Feb 4 2005, 04:13
          КТ8177А TIP32A
          КТ8177Б TIP32B
          КТ8177В TIP32C

andmed SIIT
          põhiparameetrid SIIN
          Tevalos ja Oomipoes lääne omad olemas. ehk on abi
          oomipoes ja tevalos vict pole seda , kui otsingusse panin siis kyll midagi ei näidand

Comment

otsi BD242

Comment

Originally posted by kreeklane@Feb 4 2005, 12:41
              otsi BD242
              miks just seda, kas see hakkab ilma modimiseta sellel yldse tööle??

Comment

BD232 on sama mis TIP32

Comment

Aga kas on see yldse hea võim ja kas ikke tasub korda teha?? aga ikkagi on asi saadud 75 eegu eest ja kõik on korras , ainuke viga on et 3 trannsi on seest eemaldatud Ma arvan et mu estonia 010 on vict võimsam...

Comment

estonia 010 on kindlasti võimsam,aga kui mõtet edasi arendada,siis on estoniast veel võimsamaid võimendeid olemas.küsimus on selles, et mis su enda soov on.
                    et kas selle salora peal kätt harjutada ja oskusi ning teadmisi omandada,või siis odava raha eest midagi võimsat saada ja siis naabreid kiusata.
                    kui ikkagi salorat parandama hakkad, siis pead arvestama võimalusega et need neli transistorit pole mitte ühesugused.välistada ei saa et kaks tükki oli pnp siirdega, kaks aga npn siirdega.

Comment

mina neid siirdeid ei tea aga tean et 2hel transil on radika vahel kile ja kahe pole

Comment

tuleb neist neljast transistorist skeem välja joonistada. siis saad aru mis tüüpi transistorid käivad.

Comment

Originally posted by kreeklane@Feb 4 2005, 18:29
                          tuleb neist neljast transistorist skeem välja joonistada. siis saad aru mis tüüpi transistorid käivad.
                          Ahjaa minu jaoks on järgmine suuur mure see et kuidas ma tean et yhendan need kolm juhet transi kylge õigesti sest skeemist tuleb kollane , hall ja roheline juhe trannsi ,tean ainult seda et alumise jala kylge käib hall juhe...

Comment

selleks tulebki see skeemijupike välja joonistada.siis on pärast hea näpuga järge ajada ja transistoreid ühendada.

Comment

Originally posted by kreeklane@Feb 4 2005, 18:40
                              selleks tulebki see skeemijupike välja joonistada.siis on pärast hea näpuga järge ajada ja transistoreid ühendada.
                              Kust ma seda välja joonistan , selgita mulle...

Comment

Working...
                              X