Teade

Collapse
No announcement yet.

Salora stereo 3000

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ikka trükiplaadi pealt.ma arvan et otsad kuhu transistorid ühendadakse on näha.

Comment

Ma lasen ikka vict need juhtmed mingil spetsil yhendada ja väike kyssa et kas see võim on võimsam kui rrr u-101 ...

Comment

ongi jama kuna käisin poes ja kysisin öeldi et seda trannsi saab tellida kyll aga see läeb 2 nädalat aega ja pealegi kui teisi kolme trannse enam ei ole siis ei oska keegi mind enam aidata ...vat siuke kurb lugu

Comment

eks sul seepärast õnnestuski ta 75 krooni eest osta,tööd tuleb teha ja vaeva näha,siis saab ta ikka korda.

Comment

mul on salora stereo 2001, aga too on peale selle, et on resiiver ka plaadimängijaga (eemaldatud)... imo teeb täitsa korralikku häält, ning taastada võiks vast ikka...

Comment

peaaegu igat asja tasub taastada, eriti kui kogemusi pole
              kui huvi on selliste asjadega edaspidigi tegeleda, siis on iga kogemus abiks. vaata tõele näkku, kui hakkama ei saa, siis ei ole antud hetkel ka summa suur, mida pead korstnasse kirjutama
              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
              X