Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
kas on võimalik vahetada lõputransid kt854A ja kt855B kt818G/819G vastu..? 1 tarkpea rääkis on peaks nagu töötama..aga mis siinsed targad arvavad? :unsure:
Originally posted by kreeklane@Feb 5 2005, 10:07 saab kyll,aga komplekt kt854_855 on parem.
Pealegi E,B vahetuses.
Aga huvitaval kombel pole igakord 854/855 paremad, samuti 864/865, need
küll kõrgema sagedusega aga Ik muutumisel 10mA- 8Ani pidavat Ft vähenema
üle 30 korra! 818/819 alla10X.
Kuna 7111 mõeldud 8 oomile ja kaks transsi paralleelis, siis see muutus väike.
nii..sellel y7111l oli muidu üks kanal küpse..st lõpud..nii..võtsin kt854`d maha..lülitasin sisse..et mõõta pinged üle..aga R36 hakkas tossama..ja vaatasin..et muidu 2x pruuni takki on kah eelmevalt kannatada saanud..(r39..ja selle kõrval..)
kas on põhjust oletada et eelosas kusagil midagi küpse veel..või lihtsalt läheb lõpp lolliks ilma transita? sest enne ei hakkand takk kärssama..kui transs oli peal.. :blink:
võimendi peab töötama ka ilma lõputransistoriteta,muidugi juhul kui sa nad korralikult maha võtsid.
kui miski enam ei põle, ja heli tuleb korralikult, alles siis võib lõpud uuesti külge ühendada.
Allar88 kodulehel päris korralik 7111 skeem.
KUi lõpud maas, siis pead väljundisse mingi taki (20-50oomi) koormuseks panema, et tagasiside ots õhus ei oleks, muidu näidud valed.
hmm..panin lõppu 30ohm takki..ei muutnud pinget midagi..aga märkasin et kt626B oli ülikahtlaselt kuum.. :blink: arvatavasti lühis peal kh siis..vms..
äkki selles siis peitubki jama pingetega vmis?
Olin sama tyypi võimendi omanik paar aastat tagasi.Lõppude vahetus KT818/819 ei soovita(jõude-vool ebastabiilne).Originaal transid saab suht odavalt Westbaldi poest (oli vist Punane-4,Paala peatus).Samas tuleks poes valida sarnaste näitajatega transid ning hiljem jõudevoolu täpsustada.Muidu võimendil disain on ainult normaalne,tämbriplokk on tal nõrgaks kohaks.S-50B on parajad krapid.Nuidu alguseks sobiv võimendi.
1) see ei ole mul esimene võim..selle lihtsalt sain põhimõtteliselt 50eeguga..1 kanal ok..teine mitte..
2)ei viitsi eriti neid transse kusagile tallinnasse otsima minna :s..pärnu elektroonik pakkus ainult asendusi..aga ei taha neid.
3) mis mõttes see 818/819 ei sobi hästi ikkagi? jaksu jääb väheks trahvol või ? või sain mina midagi valesti aru :blink:
Kuna ise ka sain kõrbenud võimendi omanikuks ning kasutasin sama asendust.Sellega kohe probleemid algasid.Võimendi radiaator ei tulnud enam oma ylesandega toime tulla(lisaks sai pandud lisa vendid).Töötab pool tundi poole võimsusega ja lylib välja ylekuumenemise tõttu.Isiklikult arvan, et KT854/855 on väiksema siirde-kesta temp.-takistusega.Muidu võib proovida asendada KT8101/8102 (1tk õla kohta).Neil ligi 2x väiksem temp.-takistus.Võimsuseltka ligi 2x originaalidest yle.Transiit sagedus ja vooluvõim.-tegur on lähedasemad kui KT818/819.Samas ka reguleerida kindlasti jõudevool järele.
Comment