Teade

Collapse
No announcement yet.

Abi oleks vaja :(

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Abi oleks vaja :(

Vaatasin nats ringi ja nägin et teil siin kena foorum kus abistatakse teisi kui teine hakkama ei saa Mul ka probleem, olen algaja ja ei saa omal TDA2003 tööle. Kõik tegin skeemi järgi ära ja panin trafo ka taha. testriga möötsin ära, pinge oli 7v ringis.Lüüdid on ka vahe. Ainult mis teeb, on et pläriseb vaikselt aga muusikast ple jälgegi(õigemini midad ple kuulda) Äkki keegi oskab midagi soovitada mida kontrollida.

Ette tänades Jupats

mis jala peal tal 7v on? kui 5.jalal, siis on seda vähevõitu,korralikuks tööks tahab ta üle8v toidet.pinget tuleb mõõta ka 4.jalalt.seal peab olema pool toitepinget.

Comment

Vähe algaja küsimus aga kust ma möödan nagu, sest kui ma panen ainult ühe otsa 5. jala vastu siis näitab 9,6 kanti aga kangesti hüppab koguaeg ja kui võtan maandusega siis näitab 0,035V aga mul on peaaegu testri patakas ka tühi ja siis ta ju valetab palju. Ja ennem kui ma ütlesin et mähisest tuleb 7v siis nüüd on 9,6v.

Ma tean et teiste ehitatud asjadel on arske viga leida aga äkki oskate aidata

Comment

mõõta tuleb üldjuhtme suhtes(antud juhul toiteploki miinusotsa suhtes).

Comment

Kui mul nüüd kõik õigesti tehtud ja õigesti möötsin siis seal on 2,2V kanti.Ja kui on kõik õigesti siis on vähe voolu jah, aga ometigi tuleb otstel sisse 19v.Ise järeldan siis et see vähe ja seda tuleb tõsta aga mitme voldini?

Comment

kas enda sellest konstruist pildi saaksid teha? üks üldpilt, ja siis 2 detailsemat pilti: toitest ja võimu poolest. siis saab ka edasi vaadata.

PS: teksti lugedes läks pilt väga kirjuks, võibolla minu viga, aga ehk tuleks sõnastust parandada?

Comment

Kahjuks ei ole sellist võimalust aga annan skeemi mille järgi tegin http://wwww.ges.cz/sheet/t/tda2003.gif sellest muidugi eriti kasu pole AAA ja üks asi veel, ma jätsin selle punktiiriga osa tegematta kuna arvasin et see pole vajalik, kas selles ongi probleem?

Comment

Originally posted by Jupats112@Feb 5 2005, 16:38
                Kõik tegin skeemi järgi ära ja panin trafo ka taha. testriga möötsin ära, pinge oli 7v ringis.Lüüdid on ka vahe. Ainult mis teeb, on et pläriseb vaikselt....
                Mis trafo on toiteks? Milline on alaldi skeem? Kas üldotsad (nagu märk 3. viigul) on kõik omavahel kokku ja toite miinusega ühendatud? Testri " - " (COM) ots käib mõõtmisel üldotsa külge, selle suhtes siis mõõdetaksegi teisi pingeid. Mitu volti (DC &#33 saab TDA2003 toidet (pinge 5. viigul)? Mitu V on väljundotsal (viik 4)? Ettevaatust mõõtmisel, et midagi kogemata ei lühista!
                Tehaseandmed ja tüüpskeemi saab ka:
                http://www.datasheetarchive.com/data...10/103567.html
                Sealt "Download PDF", lk. 6 on ka üks võimalik trükkplaadi variant.
                Elektroonika töötab suitsu baasil.
                Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

sellega on nii ,et kui pinge langeb tugevasti,siis:
                  kui mikroskeem läheb kuumaks,siis viga on temas
                  kui jääb külmaks, siis on viga toiteplokis.

Comment

Mikroskeem kuumaks ei lähe. Aga kas saab ka kontrollida kas transistor on ikka töökorras?

Comment

Originally posted by Jupats112@Feb 6 2005, 09:19
                      ....kas transistor on ikka töökorras?
                      Kuidas on siis nende pingetega, mida küsisin? Siin ei ole selgeltnägijaid, seepärast tulevad ka küsimused, millele võiks vastata kui abi vaja...
                      Millisest transistorist on jutt? Kui päris üldiselt, siis elektroonikafoorumi päris esimene teema, paluks tutvuda...
                      Elektroonika töötab suitsu baasil.
                      Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                      Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Vabandust, mikrskeem Kahjuks ununes mul ära mõõta pinged ja nüüd ma olen koolis ja asjad on kodus. Vabandan väga(enda peale olen kuri) aga kas saab kuidagi vaadata kas ikka mikroskeem töötab? Ja pinged annan kohe kui võimalus on

Comment

oleks tõesti hea näha asja toiteskeemi, millega seda isendit toidad
                          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                          X