Teade

Collapse
No announcement yet.

kodukino bassikas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kodukino bassikas

selline asi

käissin läbi juba teema kuidas juhtida näiteks kodukino bassikat (võimendit), st. lülitada sisse ja välja RCA kaudu millest tuleb talle ka audio signaal?

praegu otsisin, midagi ei leia.
    võimendit enanst veel ei ole aga midagi võiks ajaviiteks meisterdada

tavaliselt nendel aktiiv kõlaritel on aeg lülitus sees kui signaal puudub siis lükkab ennast ootele ja kui signaal saabub lükab lõpuosa sisse

Comment

No selle jaoks on olemas nn. fantoomtoide.Sel juhul kasutatakse mittepolaarseid kondensaatoreid kahes liiniosas eraldamaks alalispinget signaalipingest.Sarnast tehnoloogiat kasutatakse profi mikrofonide toiteks sama liini pidi, kust saadakse ka audio signaal.
      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
      Projektide pildid
      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

tegelikult olen ma juba pikemat aega mõtteid mõlgutanud sel teemal. mõelnud olen, ka et peaks midagi sellist kokku konstruima. kas keegi oskab pakkuda mingit linki kus sarnase asja tööpõhimõttest räägitud? või vähemalt mis sõna "guugeldada" ?

Comment

fantoomtoite kohta rohkem midagiei ole?

ma ei ole kindel, et seda alalispinget sealt tuleb
          kirjas seda kuskil ei ole.
          mis pngetest mudiu jutt on? ilmselt peab mingi standard olema

Comment

kõige tavalisem fantoomtoite kasutusala on mikrofonides, kus mikrile antakse läbi signaalikaabli 48v alalist. ahel on pm lihtne:

signaal-konde-alaline peale-kaabel-alalise tarbija-konde-signaali sisend.

ps see on põhimõtteline ahel, reaalselt võib vaja minna ka lisaelemente soovitud tulemuste saavutamiseks. kui kellelgi on "pesurest" antenn, siis võta toiteadapter lahti ja seal on asi lahendatud lihtsate elementidega ära
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

ma saan sellest aru, teadsin sellist asja juba enne aga kuidas on just kodukino resiiveritle lisatava aktiiv woofri sisselülitamine tehtud? st. millised on seal need pinged/voolud ja kas sellist woofri poolset skeemi ka kuskil leidub

nendele antennidele käib juurde nn. toiteliitja

Comment

Working...
              X