Teade

Collapse
No announcement yet.

tda 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tda 2004

probleem on selles et tevalos on müügil kaks tda 2004 kiipi mille hinnavahe on u 100 eeq. 1. ja 2.. Ehitasin võimu selle odavamaga ja nüüd kui see mingit häält ei tee ei tea kas otsida viga enda tehtud skeemis v selles et vale kiip on.

Peaks olema sama kivi. Juu tegid midagi valesti. Mis skeemi kasutasid , millega toitsid ja mis pinged kivi koibadel on ?
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

kasutasin seda sama skeemi mis on näidatud selle kivi infolehel. Toitsin suvalise 12v trafoga. pingetest pole mul aimugi, kuna pole hetkel millega mõõta. lihtsalt tinutasin trükiplaadil kokku ja kõik. arvasingi et olen midagi valesti teinud aga igaks juhuks küsisin. aga kui kivi on sama siis millest 100 kroonine hinnavahe ja miks need erinevate asjadena on välja toodud?

Comment

kas mikroskeem läks kuumaks?

Comment

kui lihtsalt trafoga kivi toitsid, siis ta ei saanudki tööle hakata. ma loodan, et sa ühendasid trafo ja kivi vahele siiski silla ja silufiltri
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Üldiselt paneb imestama kuidas yldse on võimalik ilma mõõteriistata midagi ehitada? Olen ligi 10 aastat võimenditega tegelenud ning lihtsast testrist jääb isegi väheks....Või ma ei ole veel nii profi taset saavutanud?Siiski tuleks enesele enne millegi valmistamist kõige lihtsamgi tester muretseda(mingi 100 EEKine).Loomulikult tuleks enesele kõigepealt selgeks teha pinge tyybid, mõõtepiirkonnad,jne.
            Jõudu tööle siiski!
            The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
            Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
            Projektide pildid
            Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
            http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Nii...nüüd siis sain endale ka testri. Ja sain ka aru mida ma valesti tegin. Nimelt tegin sellise lolli vea et olin kõik lüüdid valet pidi pannud :lol: , tean küll et eriti haige aga kuna mu esimene ettevõtmine selles valdkonnas siis pole hullu. selle tagajärjel keerasin ka sisendi lüüdid tuksi. enne ütlesin et kasutasin toiteks lihtsalt trafot, selle all mõtlesin 12 v alaldit ( et lihtsalt asjasse selgust tuua). Igatahes nüüd siis tean milles asi, aga siiski ei ole ma vastust saanud miks on need kaks kivi sellise hinnavahega kui nad on üks ja sama asi?

Comment

erinevad tarnijad lihtsalt. elfa kaudu tulevad asjad on tavaliselt kallimad, kui otse mujalt.

Comment

ma tegin ka tda2004 peal võimu aga bridge kuid asi töötas jamalt, siis sai asi stereoks tehtud kuid üks kanal oli viga saanud (volüümi peale keerates asi hakkas vibrama) kõik jupid olid õieti ühendatud ja toide oli arvuti toitekast

Comment

Working...
                  X