Teade

Collapse
No announcement yet.

Mure

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mure

Nimelt ei tööta teine korralikult.. Vahepeal töötas ilusti, nyyd aga tuli vasakusse kanalisse sisse tugev põrin, kui põhja keerata siis isegi on kuulda heli "mingist". Põrina valjudus ei olene volüümi nupust, võib olla kas min või max vahet ei ole põrin ikka samasugune ja vali. Parem kanal töötab korralikult.. Ise kahtlustan et eelvõimendi nuppude kyljes jama.. Vahepeal tuli paremasse kanalisse ka põrin sisse, liigutasin yles alla, sisendite nuppu, kadus ära.. Aga vasakust ei kao mitte kuidagi.. Pole veel lahti võtnud et vaadata kas mõni juhe või asi lahti..

Idee poolest selline põrin naq oleks juhtmed koos...

On kellegil kogemusi ?

Ilmselt toitelüüdid õhtal. Seal on selline lahendus, et kummalgi kanalil on oma sild ja toitelüüdid.

Comment

toitelüüdid võivad küll õhtal olla aga kas siis ei loe see et eelvõimust volüümi nupuviga võib ka olla kuna ühe kanali "põrin"kadus selle liigutamise peale ära?
      Peatselt valmimas tornkõlarid visaton- sc10n-WS13E-ws20e

Comment

Originally posted by eltonno15@Feb 15 2005, 22:37
        toitelüüdid võivad küll õhtal olla aga kas siis ei loe see et eelvõimust volüümi nupuviga võib ka olla kuna ühe kanali "põrin"kadus selle liigutamise peale ära?
        Ei volüümi nupp on korras, sisendite nupu liigutamine oli see.. Teiseks kui seda nuppu natuke tugevamalt koputada, siis viskab võimendi vait, mingine lyhis vast , ja kaitse rakendub..

Comment

äkki on külmjoodekuskil. eks see relee ole kaitseks aga kas ei ole mitte reeleed lõpukaitseks nt kui väljundi otsad lähvad kokku siis lülitab välja kõlariväljundid,kas on muidu olemas mingi eelvõimu kaitse vms?

Comment

Enne külmjoodete otsimist vaata omale tester kuskilt, mõõda ühel lõppvõimu poolel olevate suurte kondede pinged ja siis teisel poolel. Nendel suurtel kondedel peab olema mingi 30V tuuris, kui konde aga läbi siis kuskil 19 Volti.
            Enda omal vahetasin ma neid ühel poolel mingi 2 korda enne kui kestma jäi.
            Millegi pärast kipuvad need toitelüüdid läbi minema.
            Maailm oleks puhas ja süüta
            kui poleks õllejogurtit
            - Õ.Õ.

Comment

osta keemiat ja puhasta lülitid ära.midagi sarnast oli mul kunagi akai võimendiga.sellel oli pikk lattlüliti ja tundub et osa kontakte polnud enam korralikud.

Comment

Eks uurin...Thnx abi eest ..

Comment

Sai siis kaan maha keeratud ning selgus et kahe lyydi otstel oli volte 18,6V ja ylej22nud 6'l lyydil 27V. (vt.pilte) -> http://www.zone.ee/slayer212/v6im2/ -> kus asendust leida võiks, kui muidugi on asi kindlalt selles ehk ei jõua õige vool yldse lyytideni ..

Comment

Need 18V lüüdid pane uued, neil pole teragi mahtuvust.
                    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Originally posted by Jyrka@Feb 19 2005, 19:34
                      Need 18V lüüdid pane uued, neil pole teragi mahtuvust.
                      Aga millised täpselt, ja kust saada võiks.. Ma suht võhik elektroonika alal ...

Comment

tellida näiteks tevalost http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...&on=1&oe=1&oo=1 sealt 35v lüüti oleks mõtekas ma arvan osta,sul võimul on 2*2000uf läbi ja seal on juba 4700ne,aga mõteks oleks ma arvan kõik lüüdid ära vahetada sest eks need teised hakkavad ka varsti läbi minema. oli vist vene lüütidel ~10a eluiga?

Comment

Originally posted by raido357@Feb 19 2005, 20:25
                          Aga millised täpselt, ja kust saada võiks.. Ma suht võhik elektroonika alal ...
                          Kuniks uued lüüdid muretsed võid sama kanali teisest õlast ühe lüüdi katkenute
                          asemele tõsta, pärast lisad mõlemile õlale uue juurde, saad niikaua kasutada.
                          VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...-541-05&lng=est <-- mõtlen võtan sellised, kuna tahaks suhteliselt odavalt läbi saada.. Et minu jaoks ei ole eriti vahet kas tuntud firma toodang või siis peab vastu 3 aastat või 7 aastat..

Comment

vene lüüdid kannatasid paar volti ülepinget, tegelikult on asi nii, et konde tööpinge tuleb võtta vähemalt 20% suurem, kui tegelik pinge vajab. sellest järeldades on 35V lüüt sinna minimaalne. viskad need 2 pütti välja ja paned nednde asemele ühe 35V 4700uf. minu mäletamist mööda, sobis selline suht ilusti isegi originaalkonde raami sisse.
                              õigem oleks muidugi vahetada kõik toitelüüdid, aga eks sa ise tead
                              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                              X