Teade

Collapse
No announcement yet.

Midagi ilusat

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Korralik võim on minimalistlik, võimalikult vähe komponente ja needki lambid
    Btw. 1 kivi ei ole vähe komponente. Kivi sees on hunnik viletsaid transe.
    Hmm... ma ütleks, et hea võimendi on see, mis on võimeline muusikat mängima.

Comment

Kas mitte liiga sügavale ei lasku? :unsure: Kui asi suudab häält teha, ma siiski mõtlen HÄÄLT, kas pole siis mitte teisejärguline, millest ta tehtud ja koosneb?
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Et siis hea võimendi on võimendi mis häält teeb ? Mul oli kah kunagi selline kriteerium, kui Müürivahe 33 1/3 pidusid tegime. Sest raha polnud ja valikut polnud, pidi kasutama seda mida oli (amfitonid estoniad ja vermonad
        Seega on hindamiskriteeriumid erinevad. Kas keegi on eelpoolkirjeldatud võimu reaalselt kuulanud ?

Comment

pole küll eriline suur ja tunnustatud võimuguuru, kuid arvamust avaldada võib ehk siiski mitte kuidagi ei nõustu väidetega stiilis "hea võim on see, mis suudab muusikat mängida" või "hea võim teeb häält"! milleks siis üldse pingutada, suvaline tda kivi, nõrk trafo ja võimetud lüüdid igale mehele, audiofiilist koduperenaiseni teeb häält ja mängib muusikat küll!
          kas ilus välimus on tingimata garantii heale helile? ei tahaks uskuda...mullegi suhtkoht meeldib see aparaat välimuselt, kuid heliliselt see teda mingist täiesti nüri välimusega loomast paremaks teha ei pruugi.

Comment

mitte kuidagi ei nõustu väidetega stiilis "hea võim on see, mis suudab muusikat mängida"
            Paradoksaalne lugu, kuid muusika on just see millega paljud/enamus võimud hätta jäävad. Ja süüdi pole ainult võimud vaid ka kõik muu, mis sinna juurda käib, pahatihti algab see juba helistuudiost. Kogu selle paratamatu ahela läbimisel "filtreeritakse" kenasti välja kõik "ebaoluline" nii et jääb järgi paljas kest, mis küll meenutab muusikat, kuid on sama lame ja võlts kui paberist kuu.

Comment

Originally posted by wiltz@Feb 22 2005, 16:16
              mullegi suhtkoht meeldib see aparaat välimuselt, kuid heliliselt see teda mingist täiesti nüri välimusega loomast paremaks teha ei pruugi.
              Teema pealkiri ongi, midagi ilusat, ise arvan, et vähegi korralik transsvõim
              mängib sellest kivihunnikust paremini, muide ta lehel päris palju ilusaid asju.
              VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

teema pealkiri on ok...aga teemasiseselt läks asi juba peaaegu sujuvalt üle välimuse imetlemiselt heli imetlemisele

Tony_T, mis on sinu jutu mõte? muusikat on väga erinevat, esiteks muidugi stiililt, teiseks kvaliteedilt (mina nimetan niimoodi ) ...ja kolmandaks vb veel millegilt.
                see, kuidas heli stuudios lindistatakse, ei ole ei minu, (vist ka mitte...) sinu, ega paljude teiste kuulajate teha. jõuab ta meieni, kuidas jõuab, fakt on see, et sama muusikapala võib erineva tehnika vahendusel kõlada üsna erinevalt!

Comment

Seda teemat lugedes tuleb see paratamatult uuesti lagedale kiskuda-postitusi lugedes-mis on sitad ja odavad kondekad? Ja Dale takistid-nii head?-igapäevane nähtus molemaid käib päevas läbi tuhandeid-ei utleks, et uhed on head ja teised halvad, Dale on takisti nagu iga teine ja töötab hästi selliste odavate kondekatega koos-S.T. nii nagu soovitud. Kui ikka asjasse ei suvene siis pole motet siin pläferdada teemal see s... ja too ... .Seda motlen kull-siin foorumis pole vist kedagi kes selle voimu omal käel valmis teeks-kui enamus teeb koigepealt voimu ja leiab siis, et sobivat trafot ei ole, siis no areneda on veel palju. VABANDAN VÄGA NENDE EES, KEDA SELLE POSTITUSEGA SOLVAN. NING VEEL-KIRJAVEAD/(TÄHEVEAD)!
                  -superradical-

Comment

ma arvan, et siinses foorumis on piisavalt inimesi, kes selle asjaga hakkama saaks. vb isegi mina, kuigi puit on mulle veidi hingelähedasem. asi pole selles - teema oli ju ilus asi ja katsuge öelda, et visuaalselt ta ilus pole...

...ilu on vaataja silmades
                    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Mina võin ehitada, kui soovi on siis räägime täpsemalt.

Comment

Voimusoovi nagu vist ei ole-arvan, et ise voin ka teha aga KaruTEC-Sa rääkisid, et eestis on seda punast trukkplaati voimalik teha-kes teeb? Brandneri kontakt mul oli aga hetkel ei ole käepärast-kas nad teevad?

SORRY: VEAD
                        -superradical-

Comment

Kamitra ei tee, Brandner vist teeb. Helista ja küsi !

Comment

KARUtec...jälle sina oma suurte transistoritega ....kes segavad seda mikroskeemi

KARU ...mis sind vaevab ...Transistori 62'aasta vä

ps.ma arvan et sul on õigus ...kud mitte aastal 2005

Comment

Elustaks jälle teemat, http://wamirack24.sensorika.com/xindak6800se.htm

Trafo kuidagi harjumatu kujuga, õigemini südamik.
                              VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Peris kena tükk! Samas hakkas kohe kummitama - kuskil olen selle südamikuga trafot veel näinud ja lausa arvutustega.BUZ900&BUZ905paarisrakend peaks olema päris heade näitajatega.Kui tähelepanelikumalt uurida siis konstruktsioon on tehtud suht lihtsate vahenditega aga see-eest väga hästi. B-)
                                Lüüdid Nichiconid - ausalt öeldes pole mina oma kõrvaga veel suutnud vahet teha kivi ja transsvõimude puhul kallimate kondede(lüütide) eeliseid <_< .Nichicon ja Jamicon kõlbavad küll&#33;Lampvõimude puhul aga hakkab asi muutuma... B-)
                                Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Working...
                                X