Teade

Collapse
No announcement yet.

K: Amfiton 50Y 202C

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

K: Amfiton 50Y 202C

Tahaks siis umbkaudu teada palju sellise võimu väärtus on....
    võimsust peaks tal ~45W olema
    asi toodetud '91 sept.
    ideaalses korras.
    Küsimus tekkis sellest, et tuldi (vähemalt minu arust) odavalt antud isendit pakkuma.(omanik arvab, et lõpud läbi :P )
    Samas tahaks võimu kohta arvamusi ja kogemusi....
    Intel inside.. Idiot outside...

Kui paned OST /Müük foorumisse siis näed ära palju pakutakse, selle järgi võid otsustada kui palju ta väärt võiks olla
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

irw... päris nii ka ei tahaks
      arvatavasti tahaks ikka ise osta selle....

Comment

pakud ühe koidula ja võim sinu

Comment

Originally posted by Elektrik@Feb 22 2005, 21:07
          hmm... krt... nii odavalt saab ka ve?

Comment

Originally posted by mcgangsta+Feb 22 2005, 23:45--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (mcgangsta &#064; Feb 22 2005, 23:45)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Elektrik@Feb 22 2005, 21:07
            hmm... krt... nii odavalt saab ka ve? [/b][/quote]
            kui lõpud läbi, siis puuma ka rohkem ei pakuks.
            Muidugi puuma teab ka Tln üht head remondikohta, kus õigete juppidega vene rahvusest elektroonikud suht odavalt korralikku tööd teevad.

Comment

heh... tegelikult on võim korras... pole midagi viga... omanik lihtsalt lükkas eel- ja lõppvõimuvahelise "silla" v mis iganes see seal taga on, valesse auku ja sisendi kaablil olid kõik juhtmed millegipärast lühistatud :P

palju muidu korras võimu eest oleks normaalne hind?

Comment

Ma ei tea palju Amfiton 002 sinu võimust erineb aga mina müüsin selle 2*25W võimu 600 kr maha. Välimus oli OK aga mitte väga hea.
                Maailm oleks puhas ja süüta
                kui poleks õllejogurtit
                - Õ.Õ.

Comment

Originally posted by Matis@Feb 23 2005, 07:52
                  Ma ei tea palju Amfiton 002 sinu võimust erineb aga mina müüsin selle 2*25W võimu 600 kr maha. Välimus oli OK aga mitte väga hea.
                  imho 600 on küll palju, võhikust tuttavale saab nii ainult müüa

Comment

aga 50Y-i eest 200.- maksta normaalne?

Comment

Originally posted by mcgangsta@Feb 24 2005, 08:12
                      aga 50Y-i eest 200.- maksta normaalne?
                      suht ok jah.
                      Minu arvates turuhind sinna 300-400 kanti.

Comment

tegelikult nüüd üks mure kah selle aparaadiga.... nimelt hämmastas mind kaitserelee, mis kipub jube kähku rakenduma... mõlemal kanalil oli koormust 8 Oomi, kuid häälenuppu üle poole keerata ei saanud- relee hakkas lagistama. Lõppkokkuvõttes on bass ja helitugevus Y-7101-e taga palju parem... Et siis mis viga võib olla? (sisendi võtsin arvutist, reguleerisin igax juhux isegi nõrgemaks, kui 7101-ega kuulates oli, ühendasin tüüneri pessa)

Comment

Mu Amfiton 002l oli sama kamm, teataval ltugevusel hakkasid ülekoormus tulukesed vilkuma ja naca peale seda viskas relee maha. Tuleks mingi konde suurema vastu vahetada.
                          Maailm oleks puhas ja süüta
                          kui poleks õllejogurtit
                          - Õ.Õ.

Comment

kontrolli toitelüüdid üle, kui üks toiteõlg on viletsamalt silutud, siis koormuse suurenemisel tuleb väljundisse alalispinge ja relee tõttab kohe kõlareid kaitsma

edit: pane võim käima suht selle lähedale, kus klõpsuma hakkab ja mõõda toitepingeid lüütidel, kui pinge kõigub kõvasti, või on lüütidel erinev üle 1V siis on ilmselt lüüt(id) õhtal
                            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

aga mis üleüldse arvate nendest 4in1 lüütidest mida amfitonis kasutatakse. Minu isiklik arvamus see, et vahetaks nad kõik korralike ja natuke suuremate lüütide vastu... 4000uF õla kohta tundub natuke vähe.... :unsure:

EDIT: jootsin need 4in1 variandid välja ja asendasin 15 000 lääne omadega. Muutus niipalju, et ühel kanalil läks bass pehmemaks ja jõulisemaks, teisel aga ikka erilist bassi ple ja ülekoormustuli vilgub. Ühesõnaga üks kanal täitsa OK, teisega peab veel vaeva nägema... (mingid anomaaliad) Aga igastahes üldmulje selles konkreetsest isendist väga halb.... Kuskilt lugesin kunagi, et õige maandamine on nii, et kõik maandusesse minevad juhtmed kokku ja kere külge- sellel aga iga lüüt erinevasse kohta maandatud... Samas ei meeldi absoluutselt see, et lõppude toite alaldamine toimub lõpuplaatidel ja sellest tulenevalt on võim üks suur juhtmerägastik ja lüüdid selle asemel, et paikneda ilusti trükkplaadil on nüüd plekitükkidega kere külga aheldatud.... Igastahes kui kõik lüüdid vahetatud ja asi ilusti töökorras, võib seda 90% kindlalt Ost/müük foorumis kohata.

Comment

Working...
                              X