soovix trahfo andmeid mitme vatine on estonia ym010 toitetrahfo et kas on seda kasutada toitex TDA7294 mono võimule
Teade
Collapse
No announcement yet.
Estonia trahfo võimsus
Collapse
X
-
Originally posted by @ndres@Feb 24 2005, 15:31
Võimsust täpselt ei oska öelda (ca 150 - 200W ehk?), aga TDA7294-le sobib, jätkuks ka kahele
kui juba radiotehnika uku020,omab palju väiksemat trahvot..ja oli juba sinna kanti wattidega..
h34r:mida sa lohh vahid
Comment
-
seda ma hakkasin ise ka vaatama et see peax vast mingi 300-400W olema sest traat mis on selle väljundisse mähitud räägib juba enda eest ja traffo suurus
mul lähex ta woofri toitex muidugi võix tal olla volt kõrgem aga see amper mis sealt tuleb peax ka asja liigutama väiksema voldi puhul
mõõtsin ära et trahfost tuleb 2*25v välja
Comment
-
Originally posted by olari43@Feb 24 2005, 17:55
nu ex ma lamnmutan siis estonija lõpuastme mailai ja hakkan loom katseid tegema
tänud info eest
Trafo 250- 350W olenevalt variandist, eile lõpetasin ühe UM taastamise , sel trafo kindlalt 350W, 4 oomil 75W kanal.VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
nu kuidas kellelegi mul vaja kivile toidet ja olen otsind tevalost ja mujalt et kas saax lasta äkkisti kerida või kellelgi vedeleb aga ei midagi
aga vaja woofer valmis teha ja vedeles siin estonija eel ja lõpp võim ja lõpul oli üx kanal läbi kaa kuigi see polex mingi probeel neid trantse vahetada aga tahan woofriga ühelepoole saada
õigemini se ekellele seda teen käib juba ajudele sellepärast otsustasingi nii
vai kui kellelgi seisab sobilik trahfo siis palun antke teada ja võin ju estonia asja turgu ka panna kuigi ma ei tea eelvõimu seisu sest see on seisnud mingi 2 aastat lihtsalt niisama kunagi sai seal kõik lüüdid ära vahetada et asi olex vähegi mõistliku heliga
Comment
-
Originally posted by reuter@Feb 24 2005, 19:32
mul on üks isend 2*29V. ise keritud originaalis oli 36V. algne võimsus oli asjal 250VA, praegust ei oska öelda, pole veel koormustesti teinud. pm võiks selle ju ära müüa või mingit moodi selle asja äkki selle lõppvõimu vastu vahetada
edit: nb see ei ole toroid, kuid on vaikne
Comment
-
Kõigepealt - hoolimata kõigest Estonia UM010 trafo sobib TDA7294 toitmiseks
Võimsuse arvväärtusest aga:
Kolakas väljanägemine ja jäme traat on muidugi kaalukad mõisted, aga mina ei oska selle põhjal küll kuidagi numbrilist väärtust tuletada
Samuti 75W kanali väljundist, et siis trafo on kohe 350w?
Kahjuks on mul sellest pillist ainult skeem, sestap palve - kui kellegil on ka pass elik instruktsioon, vaadaku sealt võrgust tarbitav võimsus ja andku teada. Tõenäoliselt on see kirjutet ka võimendi tagapaneelile. See pole ka muidugi trafo nominaalvõimsus, aga tugipunktiks abiks ikka. Jätan meelde ja edaspidi katsun paremini pakkuda
Juhuslikult oli mul käepärast kuulsusrikka BRIG 001 dokumentatsioon. Tarbib mõlema kanali 40% nominaalist koormamisel võrgust 150W ja omab võrgukaitset 2A.
Huvitav, mida mõtlesid Estonia konstruktorid, kui nad UM010 võrguvoolu kaitsmeks 1,5A ette nägid?
Comment
-
Originally posted by @ndres@Feb 25 2005, 11:50
Võimsuse arvväärtusest aga:
Kolakas väljanägemine ja jäme traat on muidugi kaalukad mõisted, aga mina ei oska selle põhjal küll kuidagi numbrilist väärtust tuletada
Kahjuks on mul sellest pillist ainult skeem, sestap palve - kui kellegil on ka pass elik instruktsioon, vaadaku sealt võrgust tarbitav võimsus ja andku teada. Tõenäoliselt on see kirjutet ka võimendi tagapaneelile. See pole ka muidugi trafo nominaalvõimsus, aga tugipunktiks abiks ikka. Jätan meelde ja edaspidi katsun paremini pakkuda
Juhuslikult oli mul käepärast kuulsusrikka BRIG 001 dokumentatsioon. Tarbib mõlema kanali 40% nominaalist koormamisel võrgust 150W ja omab võrgukaitset 2A.
Huvitav, mida mõtlesid Estonia konstruktorid, kui nad UM010 võrguvoolu kaitsmeks 1,5A ette nägid?
Kus kohast pärineb info 1,5A kaitsmest? Minu teada on seal 3,15A.
Comment
-
kindlasti peale soojenemist musa hakkima (kaitsed). Pealegi Est010 mitmeid
trafo variante, mõnel pinge +/- 32,5V mõnel 35,5V.
toidetesse topitud, midagi jääb külge.
Sümboolselt võiks trafode järgi UM010 jagada 4 oomisteks ja 8 oomisteks,
viimastel mähised peenemad ja pinge natuke kõrgem ning kõhutunde järgi alla
300W. Vastavalt ka võrgukaitsed 5A ja 3,15A.VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
Comment