Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia trahfo võimsus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia trahfo võimsus

soovix trahfo andmeid mitme vatine on estonia ym010 toitetrahfo et kas on seda kasutada toitex TDA7294 mono võimule

Võimsust täpselt ei oska öelda (ca 150 - 200W ehk?), aga TDA7294-le sobib, jätkuks ka kahele

Comment

nu ex ma lamnmutan siis estonija lõpuastme mailai ja hakkan loom katseid tegema

tänud info eest

Comment

Originally posted by @ndres@Feb 24 2005, 15:31
        Võimsust täpselt ei oska öelda (ca 150 - 200W ehk?), aga TDA7294-le sobib, jätkuks ka kahele
        150-200? h34r: kle..vaata millinne kolakas see välja näeb juba ju...
        kui juba radiotehnika uku020,omab palju väiksemat trahvot..ja oli juba sinna kanti wattidega..
        h34r:
        mida sa lohh vahid

Comment

seda ma hakkasin ise ka vaatama et see peax vast mingi 300-400W olema sest traat mis on selle väljundisse mähitud räägib juba enda eest ja traffo suurus
          mul lähex ta woofri toitex muidugi võix tal olla volt kõrgem aga see amper mis sealt tuleb peax ka asja liigutama väiksema voldi puhul

mõõtsin ära et trahfost tuleb 2*25v välja

Comment

Originally posted by olari43@Feb 24 2005, 17:55
            nu ex ma lamnmutan siis estonija lõpuastme mailai ja hakkan loom katseid tegema

tänud info eest
            Miks hea võimu asendad kivikäkiga?

Trafo 250- 350W olenevalt variandist, eile lõpetasin ühe UM taastamise , sel trafo kindlalt 350W, 4 oomil 75W kanal.
            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

nu kuidas kellelegi mul vaja kivile toidet ja olen otsind tevalost ja mujalt et kas saax lasta äkkisti kerida või kellelgi vedeleb aga ei midagi
              aga vaja woofer valmis teha ja vedeles siin estonija eel ja lõpp võim ja lõpul oli üx kanal läbi kaa kuigi see polex mingi probeel neid trantse vahetada aga tahan woofriga ühelepoole saada

õigemini se ekellele seda teen käib juba ajudele sellepärast otsustasingi nii
              vai kui kellelgi seisab sobilik trahfo siis palun antke teada ja võin ju estonia asja turgu ka panna kuigi ma ei tea eelvõimu seisu sest see on seisnud mingi 2 aastat lihtsalt niisama kunagi sai seal kõik lüüdid ära vahetada et asi olex vähegi mõistliku heliga

Comment

mul on üks isend 2*29V. ise keritud originaalis oli 36V. algne võimsus oli asjal 250VA, praegust ei oska öelda, pole veel koormustesti teinud. pm võiks selle ju ära müüa või mingit moodi selle asja äkki selle lõppvõimu vastu vahetada

edit: nb see ei ole toroid, kuid on vaikne
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Originally posted by reuter@Feb 24 2005, 19:32
                  mul on üks isend 2*29V. ise keritud originaalis oli 36V. algne võimsus oli asjal 250VA, praegust ei oska öelda, pole veel koormustesti teinud. pm võiks selle ju ära müüa või mingit moodi selle asja äkki selle lõppvõimu vastu vahetada

edit: nb see ei ole toroid, kuid on vaikne
                  aga mis on primaar ja sekundaar poole traadi läbimõõt ja mis traffo see alkselt on olnud ma ise on kerinud ümber neid vene lampidega värvika trahfosid aga mul nüüd see asi et vaja suht vaikset asja ja madalat

Comment

krt madal ta küll ei ole. sekundaar 1,5mm² olema primaari ei tea, suurt ei huvita, see ju tehase poolt ja seega mõeldud taluma trafo nimivõimsust

keritud on nn paarismähis, st 2 traati korraga. 0,6Ω on mõlema sekundaari takistus jadas.
                    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Kõigepealt - hoolimata kõigest Estonia UM010 trafo sobib TDA7294 toitmiseks

Võimsuse arvväärtusest aga:
                      Kolakas väljanägemine ja jäme traat on muidugi kaalukad mõisted, aga mina ei oska selle põhjal küll kuidagi numbrilist väärtust tuletada
                      Samuti 75W kanali väljundist, et siis trafo on kohe 350w?
                      Kahjuks on mul sellest pillist ainult skeem, sestap palve - kui kellegil on ka pass elik instruktsioon, vaadaku sealt võrgust tarbitav võimsus ja andku teada. Tõenäoliselt on see kirjutet ka võimendi tagapaneelile. See pole ka muidugi trafo nominaalvõimsus, aga tugipunktiks abiks ikka. Jätan meelde ja edaspidi katsun paremini pakkuda

Juhuslikult oli mul käepärast kuulsusrikka BRIG 001 dokumentatsioon. Tarbib mõlema kanali 40% nominaalist koormamisel võrgust 150W ja omab võrgukaitset 2A.
                      Huvitav, mida mõtlesid Estonia konstruktorid, kui nad UM010 võrguvoolu kaitsmeks 1,5A ette nägid?

Comment

Originally posted by @ndres@Feb 25 2005, 11:50

Võimsuse arvväärtusest aga:
                        Kolakas väljanägemine ja jäme traat on muidugi kaalukad mõisted, aga mina ei oska selle põhjal küll kuidagi numbrilist väärtust tuletada
                        Kahjuks on mul sellest pillist ainult skeem, sestap palve - kui kellegil on ka pass elik instruktsioon, vaadaku sealt võrgust tarbitav võimsus ja andku teada. Tõenäoliselt on see kirjutet ka võimendi tagapaneelile. See pole ka muidugi trafo nominaalvõimsus, aga tugipunktiks abiks ikka. Jätan meelde ja edaspidi katsun paremini pakkuda

Juhuslikult oli mul käepärast kuulsusrikka BRIG 001 dokumentatsioon. Tarbib mõlema kanali 40% nominaalist koormamisel võrgust 150W ja omab võrgukaitset 2A.
                        Huvitav, mida mõtlesid Estonia konstruktorid, kui nad UM010 võrguvoolu kaitsmeks 1,5A ette nägid?
                        Estonia 010 kohta on passis kirjas, et 1/3 (mõlemad kanalid) võimsuse juures tarbib võrgust 105W.
                        Kus kohast pärineb info 1,5A kaitsmest? Minu teada on seal 3,15A.

Comment

Originally posted by Rom@Feb 25 2005, 14:04
                          Estonia 010 kohta on passis kirjas, et 1/3 (mõlemad kanalid) võimsuse juures tarbib võrgust 105W.
                          Kus kohast pärineb info 1,5A kaitsmest? Minu teada on seal 3,15A.
                          Siit võib näha et võrgu kaitse on 5A...

Comment

Andres, sulle võis sobida, sa vaevalt naabreid piinad, kõval tümpsusõbral hakkab
                            kindlasti peale soojenemist musa hakkima (kaitsed). Pealegi Est010 mitmeid
                            trafo variante, mõnel pinge +/- 32,5V mõnel 35,5V.
                            Mul sõbra tuttav tegeleb toroidide mähkimisega ja 20a jooksul paarsada toroidi
                            toidetesse topitud, midagi jääb külge.

Sümboolselt võiks trafode järgi UM010 jagada 4 oomisteks ja 8 oomisteks,
                            viimastel mähised peenemad ja pinge natuke kõrgem ning kõhutunde järgi alla
                            300W. Vastavalt ka võrgukaitsed 5A ja 3,15A.
                            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

sry ..aga küsin..et mis põhimõttega seal vooluvõrgu kaitse karbis vms..2 kaitset sees on? minuarust olid nad nagu ühenduses kh..selles suhtes et nagu ühele vooluvõrgu juhtmele läheb 2 kaitset.. h34r:
                              mida sa lohh vahid

Comment

Working...
                              X