Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 010 eelvõim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia 010 eelvõim

kas on keegi Estonia 010 eelvõimu normaalse asjana ka tööle? sellel ilged mürad ja krõbinad sees. mulle iseenesest meeldivad need kommuteerimisvõimalused, mida ta pakub, aga kvaliteet on alla igasuguse arvestuse. ma ei saa aru, kuidas üldse sattusid kokku selle võimendi osad. 010 lõpp on päris hea asi, aga see eelvõim ei kannata kriitikat.
    mul on riiulis üks selline isend, aga ei viitsi niisama seda laiali kakkuda, kui tast nagunii suuremat asja ei ole
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

No nii hull see asi ka pole.Ei ragise ega mürise ta midagi kui korras on, mis mürasse puutub siis üpris vagane.Ainuke asi mis mind ei rahulda on toonkompensatsiooni jõhker madalate tõus. Kuid kui seal natuke vaeva näha ja teised suurused RC filtritele valida siis aitab kasutada küll. Seisis mul üks eksemplar üle 10 aasta ja ühel päeval mõtlesin huvi pärast tööle panna ja kui olin paar tundi tööd teinud sai asja küll ja päris normaalne tükk on.Seal on üks paha asi mida peab vaatama ja nimelt toite stabilisaatorid kipuvad võnkuma kõrgel sagedusel ja seda kivide omapära tõttu kusagil 180-200KHz. Sellel tükil oli - pingel selline jama, kui sellest jagu sain siis muutus päris taltsaks. Aeg ajalt ikka kasutan teist ja pole hullu midagi, hea toorik, normaalse tüki tegemiseks, kena nägu ja korralik kast.Mis lõppvõimu puutub siis väga hea tükk.Ei näe küll erilist probleemi, et kasutada ei saaks ja eks ta ole heade kommutatsiooni võimalustega.

Comment

tänan, eks tuleb kaas maha võtta, kui jälle pisukese aja leiab.
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

kellegi loppvoimu pole anda,myya,vahetada(est 010)
        Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
        * Toitelüüdid
        * Kõlari kummilõdvik
        * Elekter
        * Kõrvad
        * Naabri närvid

Comment

Working...
        X