Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi 2X50W

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Qbic, sa paned ikka suva teemasse oma küsimuse :angry: .

Ma küsiks teemakohaselt, et kui see võim autosse panna, kuidas ta kannatab aku tagant ära kukkumist, kui kogu toide jääb geneka peale. Ta vist üle 18 voldi ei taha? Palju üldse genekas ilma akuta annab?

Selle pirni kohta niipalju, et toida teda mingi muu vooluallikaga, mis annab umbes sama palju kui võim ja arvuta U/I, ma pakun, et takistus suurem kui külmalt ehk siis pirn ei sobi.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ära nüüd ärritu, mõned teised vennad said ka oma küsimusele vastuse olgugi et teema teine. Pealegi vea tunnistamine ja eelnev vabandamine peaks ikka karistust leevendama
      Muide lambi idee on selles, et võimu arvutuse juures on vaja teada palju pinget kõlarisse jõuab 1000Hz 0,2V siinuselise sisendsignaali korral.
      Egas muud, kui juhtmed külge ... ja seina

Comment

Seda et pirn ei sobi tundus mullegi, aga polnud päris kindel. Kuid tänud vastamast
        Egas muud, kui juhtmed külge ... ja seina

Comment

Karistus oligi leevendatud, said vastuse, aga samas 0,2 voldi juures pirni takistus ei suurene, nii et antud juhul sobib.

Aga selline offtopic, eriti veel topeltpostitustega ajab teemad suureks (loe: läbustamine) ja tõenäosus, et keegi minu küsimusele vastab on pisem. Sinu posti nurgas on nupp nimega muuda, kasuta seda.

Comment

....

Comment

ma olen selliseid (mitte isetehtud võime) piisavalt kuulnud. kvaliteetkaup on tõesti 50w, aga enamus poekaubast millel seal ulmelised numbrid peale kleebitud jne, pole absoluutselt nii võimsad kui lubatud. samas isetehtud võimud, enamus on ka see võimsus mis lubatud (kui algne skeemikoostaja mõistusega olend on olnud) sest et miks kirjutada isetehtud võimule ulmenumbreid peale? See ei ole ju poekaup kus inimesed numbritele tormi jooksevad? Sa teed selle ju vaid iseendale.

Seega võin täitsa julgelt väita, et MINA eelistaksin korralikku isetehtud võimu s****e poekaubale.

Comment

No jah ma usun et poes on s*** kaup ulmelised võimsused on peale kleebitud Kes ikka ütleb et nüüd ise tehtud võimendi suudab nüüd nii palju välja pigistada

Comment

Originally posted by masterout@Mar 26 2005, 11:45
                  Ma pakun et see on mingi 2*5watti
                  Sa datasheeti oled üldse vaadanud?
                  Ära topi oma mõttetuid poste siia.

Comment

Originally posted by Elukaz+Mar 26 2005, 17:35--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Elukaz @ Mar 26 2005, 17:35)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-masterout@Mar 26 2005, 11:45
                    Ma pakun et see on mingi 2*5watti
                    Sa datasheeti oled üldse vaadanud?
                    Ära topi oma mõttetuid poste siia. [/b][/quote]
                    Datasheeti ma tean ja olen vaadanud küll
                    Aga küsimus on selline et kas see skeem tõepoolest 2x50w rms sest ma tean et mis on puhtalt 2x35watti see on juba võimas Ma arvan et sa pole vist ültse kuulnudki mis 2x15watti Enamus kaubad poes on juurde kirjutatud nt keskus 2x120watti we muud utoopilised suurused Jeeeeeeeeeee ma usun seda ja see 120 watti on tegelt mingi alla poole :lol:

Nende võimsustega võibki vaildema jäädagi las mõni proff elektroonik vaatab skeemi las tõlgendab kogu skeemi mis on iga üksiku detaili asja tööpõhimõtte skeemis on kuidas elektri ahelas see kogu kupatus töötab Sest skeemi võib igaüks lugeda kui ta tingmärke teab ja kokku panna aga on vaja ka teada mis on detailide põhimõtted seal skeemis mida nad seal aitavad mis moodi elektrivool liigub skeemis
                    :angry:

Comment

Loe teema teist postitust, need numbrid saadud valmistehtud võimu korralike
                      riistadega mõõtes, mõtlen 36W.
                      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Noo seda ma usun et nende numbritega on pingutatud välja 36 watti kui ikka on mõõdetud korralike riistatega
                        Mina lihtsalt ei usu kohe kui on öeldud et OK selle skeemiga saab nüüd 2*50watti Selles kogu värgeldises tuleb teada tööpõhimõtteid ennem kui ültse midagi tegema hakkatakse
                        Sest võimud võivad olla väga suuresti erinevad kui lubatud on pingega saab seda kõike reguleerida (võimsust)

Comment

Mul on küssa mitu amprit on toide mida kasutama hakkad
                          ET mitu amprit see intergraal läbi lubab lasta sellest sõltub ka võimendus mis kõllini jõuab
                          Mina pakun et kasuta trahvot mille voolutugevus oleks kuskil kümmekond amprit
                          Oomipoes on müügil täpselt selle kivi peal konstruktor
                          TDA1562 võimendi + mont.plaat
                          Oomipood

Comment

Keri poste alguse poole, enda ja teiste läbu vahele jättes, juttu on autos kasutamisest. Ja niipalju kui mina aru olen saanud, on see 36W siinusega ja 70W muusikaga, kus tipud puhtalt ära mängitakse, aga tipus püsimiseks jääb muudur nõrgaks.

Comment

Originally posted by Elukaz@Mar 27 2005, 18:46
                              on see 36W siinusega ja 70W muusikaga
                              Tuppa seda küll pole mõtet teha, kuna musa puhul voolutarve umbes 3x väiksem
                              kui siinuse puhul, siis pingetõstmislülitus suudab musa puhul tõsta toitepinget
                              kõrgemale kui siinuse puhul, sellest see suur võimsuste erinevus.
                              VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

See peaks olema "H"-klassi võim, kui mälu ei peta.
                                Tema eripära ongi selles, et keskmisi ja kõrgeid sagedusi karjub kõvasti basse üle ja bassidega võimsus kukub, kuna madalad sagedused tühjendavad pingetõstmis lüüte rohkem, kui kõrged sagedused. Siit peaks ka vastus olema miks siinuse (1kHz) ja muusikalise võimsuse vahe nii suur on.
                                Koju ei soovita, kuna kvaliteet nigel ja autosse käib kah rohkem põhimõttel "parem kui mitte midagi".
                                Kui eksin parandage.

Comment

Working...
                                X